Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Fete dragi,
va multumesc pentru primirea facuta!
Cami-pup dulce!
Irinusha-nu esti pisaloaga...esti foaaarte aproape de adevar!
Irinel-intr-adevar,e ceva extrem de serios si tare as vrea sa am macar 10% din intelepciunea ta si puterea ta!
Nico-Bia e super scumpa!
Bertha-te pomenesc adesea cand vine vorba de "tradus cotoceasca"(Victor=Coto) ,ca tu esti experta in tradus limbaj de BB-pup Frumusetea Rara!

Tin pumnii la fetele gravidutze,sa le fie sarcina cat mai usoara iar cele care se apropie de termen(Lauraa) nastere cat mai usoara!

Copiii vostri inventeaza povesti? Coto modifica povestile pe care i le spun eu...de ex,pentru ca ii place mult sa se uite la desene animate pe Minimax,am inventat eu o poveste cu pompierul Sam care a facut 3 fapte bune intr-o singura zi: a salvat o fetita dintr-un incendiu,o pisicutza dintr-un copac si ...o vaca din canal(nu radetzi! asta mi-a venit!)...ei bine...Coto povesteste cu totul altfel...pempul Sam(adica pompierul Sam) a salvat pisica din incendiu apoi pe Casi cu ochelari(copilul nasilor lui,care are intr-adevar ochelari) din copac,apoi Sam i-a dat pisica lui Casi,si apoi a salvat vaca muuuu din canal...frumos,nu?

Din pacate eu lucrez pana la 3-4 in fiecare zi si nu am posibilitatea sa intru pe net la scoala(nu am timp)...iar acasa,ma asteapta o gramada de treburi si Coto,de aceea nu pot intra chiar in fiecare zi...dar sunt cu sufletul alaturi de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna Fetelor,

Ce mai faceti?

Irinusha, merci de urecheala . Uite ca am venit sa scriu. Ce face burtica? De ce ii spuneti "omul de zapada"?

Cami, ce expresii are Sebi!!! Si Ana are expresii de genul: "cartea mea preferata", "sapunul meu special"...

Irinel, am semnatura asta de cel putin un an. Nu imi mai aduc aminte cum era inainte....M-a impresionat tare mult felul in care Danut percepe realitatile vietii.

Alus, insanatosire grabnica Juliei. Ce mai face?

Diana, supe-tare Vladut! E bine macar ca nu va piseaza la cap pana ii raspundeti. Hai sa iti spun ce am invatat pe propria piele: daca alaptezi slabesti foarte repede. Important este sa mananci sanatos, nu mult (fara dulciuri, paine, grasimi). Monti e perfect pentru asta. Laptele va fi concentrat si sanatos!

Cristinuta, asa e, tinem Monti. Nu prea mai intru pe subiect pentru ca nu am timp sa scriu zilnic raportul. Si acum tin tot pe baza principiilor lui. Auzi, cate ore trebuie sa fie intre mese? Ce inventiva ai fost cu pipilica lui Gabi. Foarte bine. De obieci folosesc si eu metode asemenatoare, pentru ca lor le place sa imite tot.

Elle_seb, bine ai venit!

Bertha, nu puteti sa ii desfaceti bradul cand e el plecat?

Cius, Ana nu inventeaza povesti, dar le spune in felul ei pe cele povestite de noi. Insa vrea sa asculpe povesti cu Scooby Doo, Winnie...Asa ca inventez pe loc, de obicei sa aiba si o morala. Acum e la "Alba ca Zapada".

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Multumesc comitetului de intampinare!
tnicoleta, Sebi s-a nascut la 9.30 dimineatza cu 3.400 kg si 52 cm. Am vazut pozele cu Bia, e grozava! Sa-ti traiasca!
Bertha, m-ai omorat cu comoara ta, am ras de m-am prapadit!

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele,

Io sunt un car de nervi. Am fost dim la o gradinita sa vorbesc pentru incriere si directoarea m-a luat din prima ca adresa pe care o am nu tine de arondarea zonala a gradinitei si m-a trimis la plimbare. O sa mai incerc peste ceva timp da voi da adresa sotului din buletin.

Irinel O asteptam cu drag pe Lili. lui Danut.

Berta Eu i-am spus Biei ca bradul il duce mosul in padure sa creasca mai mare si il vom lua inapoi sa il impodobim si a fost de acord. Mizerie facea la greu si i-am spus ca ii e dor bradului de padure de aia ii cad toate acele. Nu pot sa vad pozele.

Simona Bia povesteste multe, combina povestile intre ele, isi imagineaza o groaza de chestii si mai spune muuulte minciunele. De ex. spune ca a dormit la dupamasa si ea nici nu s-a atins de pat. lui Coto.

Madutza Spor la dat kg jos.

Elle_seb Sunteti frumosi foc. Sebi seamana putin cu Sebi al lui Cami numai ca are parul ondulat. Sa va traiasca.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Multumesc, tnicoleta!
Deja te interesezi de gradinitza? Cred ca ar trebui sa incep si eu sa fac vizite pe la gadinitele de la noi din sector. Am emotii!!!

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!

sunt din nou cu capul "varza", asta-noapte nu numai ca s-a culacat din nou destul de tarziu-la 11:30 (ce-i drept, putin mai devreme decat in zilele anterioare), dar s-a si trezit de pe la 3 foarte fresh si cu chef de joaca.
Am facut cu schimbul cu sotul, dar tot mai simt de parca as fi baut!
Ne este si mila sa mai tipam la el, asta-noapte ii zicea sotului meu "da-te jos din pat, de ce-mi faci asta-adica de ce-l fortam sa se culce...
Binenteles ca el s-a culcat dupa ce ne-am trezit noi; tareeee mi-ar fi placut sa il trag de toate, sa vada cum este sa nu te lase cineva sa dormi- sunt sadica, dar la ce nervi mi-a facut...
Soacra mea zice ca s-a culcat ieri de la 13 la 15 (fata de zilele trecute 15-17), am sperat sa fie mai bine noaptea, dar tot degeaba

Elle, bine ati venit! Sebi al meu este nascut o zi mai tarziu, adica pe 26 mai, 7:47 . Din poze pare si el un nadravan si jumatate! Povesteste-ne despre el!
Nicoleta, cred ca trebuie inscrisa cu 2 ani inainte, sa fii sigura ca prinzi un loc.Poate dna respectiva astepta ceva....
Madutza,ma bucur mult de tot ca mai scrii aici.ce mai face Ana, mai este racita? Dar voi? Ai poze mai noi cu voi (macar cu Ana)?
De kg in plus imi este frica sa mai pomenesc!!!
Diana,bravo! Ai ambitie nu gluma.
Eu nu am slabit deloc prin alaptat, desi mancam destul de dietetic, fara fainoase si dulciuri.Ce-i drept in perioada aceea m-am mentinut, fata de "dupa" - cand am luat destul de multe. Cred ca depinde de la persoana la persoana.
Bertha, nici la mine nu a mers link-ul, le-am vazut din pagina ta principala, dar nu stiu care sunt mai noi-toate par a fi mai vechi. Sunt convinsa ca este la fel de frumusel, sau poate chiar mai mult

revin...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Camelia, ce dragutz, si pe al tau tot Sebi il cheama si tot in aceiasi perioada nascut . Unde pot vedea poze cu el?
Al meu este un pic cam bolnavior, a facut o enterocolita, intr-o forma mai usoara, ce-i drept. Sambata noapte mi-a facut 39 de grade temperatura. Acum e mai bine, nu mai face febra, pentru scaune moi ne-a dat pediatra Ercefuryl 2 coprimate pe zi si acum chiar nu mai face deloc kk . Insa este pe regim alimentar, stiti voi, orez, morcovi, branzica proaspata, etc. Duminica dimineazta, facuse sotu' omleta sa mancam (eu si el, ca pt Sebi facusem banana cu biscuiti, pe care n-a mancat-o, evident). Regula este ca cel mic sa nu ne vada la masa, pentru ca tine regim si nu poate manca ce mancam noi. Da' de unde, Sebi era cu o ureche la Minimax si cu cealalta la noi. Cand a fost masa gata, ma striga sotu' de la bucatarie. Bineinteles ca in secunda doi Sebi era deja catarat pe scaun la masa cu furculita in mana si striga la mine: "Maaamaaaaa, la masa!!!!" De parca pentru el era omleta facuta , asa ca s-au dus pe apa sambetei toate eforturile noastre de a ne ascunde de el. Vede tot si stie tot, banditul!

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

asa,cum ziceam...

Simona,binenteles ca Victoras are intaietate la timpul tau, dar ma bucur daca, din cand in cand, iti mai faci timp si pentru noi.Victoras este foarte inventiv, este foarte bine sa ii stimulezi aceasta latura!
Tie iti doresc sa treaca aceasta perioada stresanta cat mai repede si sa se lamureasca situatia astfel incat sa te mai linistesti putin
Irinel, ai o forta extraordinara! Iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede!
Irinusha,ce mai face omuletul de zapada? Dar Cris? i-ai explicat situatia,ce zice? A inceput sa se vada burticuta?

Elle, pozele noastre cele mai recente pot fi gasite aici

Pe webshots am mai multe conturi (anacami, sebymatei, sebymatei2,sebymatei3), dar ar fi prea multe de vazut la "prima cunoastinta"! Mai avem un Sebastian in lista (daca te uiti pe prima pagina)-sebastian al lui Nally

Pupici la toata lumea, am mai vrut sa spun ceva dar trebuie sa plec si sunt si putin ...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Camelia, este un scumpic Sebi al tau, si intr-adevar seamana un pic cu Sebi al meu
Spune-mi te rog, de unde ai luat trenuletul acela Tomi si la ce bani?

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Elle_seb Da am inceput sa caut gradinite si nu numai. Aseara mi-am luat notite despre ce ar trebui sa fie intr-o gradinita, taxe, spagi, program si alte alea. Imi voi face in tabel sa notez tot despre gradinitele vizitate. Mai bine o iau din timp. Si cand vor anunta inscrierile sa am doar de depus dosarul la gradinita respectiva.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput