Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinel Sigur ca e totul prea recent, de aceea am sugerat sa mergeti la un psiholog, pt a va da unele sfaturi. Va imbratisez pe toti.
Multumim de vesti despre Lili, nastere usoara si bb sanatos. Apropo stie ce este? Sau vrea surpriza ca Irinisha.

Laurina Si Bia se culca tarziu 11-12 noaptea si nu mai doarme nici la pranz. Asta de cand i-am scos suzeta, cand o avea se culca singura, acum nu doarme decat fortata. Si e foarte rau pt ca seara de oboseala nici nu mai adoarme sau se lasa cu plansete.

Cami Noi am mai trecut o data prin asta. Atunci era speriata de "babau", opera lui Stefi, si cu multe vorbe bune si asigurari din partea noastra a fost dat uitarii. Acum canta vesele prin casa "nu mi-e frica de babau".

Diana Super faza. Tata mai avea o vorba la liste lungi de "de ce-uri". "Dar de ce intrebi?"

Alus Sanatate multa la amandoua. Sa ne ti la curent.

Irinusa Bine ca ati rezolvat si problema magazinului. pe burtica si spor la hranit rate.

Berta Poti pune macar o poza ca mi-e dor de "Frumusetea rara". Succes sotului cu jobul.

Eu am primit ieri o oferta de lucru si am fost azi sa vad despre ce este vorba. Munca muuuulta, program fix 9-18 sau 19 zilnic, salariu nici macar cat am aici. Difera numai ceea ce fac. Asa ca m-am hotarat sa nu fac nici o schimbare.
Bia a invatat si ea o poezie, da cand nu vrea sa o spuna nu o spune. Are nasul infundat si ii curge nasul. Aseara s-a trezit pe la 2 si vroia in pat la mine, i-am biba cu lapte si a adormit la loc.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Irinel,eu sunt prea noua intre voi si n-am indraznit sa-ti adresez nici o vorba de alinare dar sa stii ca sunt alaturi de tine nici nu pot sa-mi imaginez prin ce treceti toti ,pupici lui Danut de voi depinde foarte mult ca el sa nu sufere.Nici n-am indraznit sa deschid pozele tale ,as plange imediat .
Alus,mai spune-ne cum se simte Julia ? Ii doresc sanatate multa.Ce bine ca nu am probleme cu Gabit' al meu cred ca nici racit n-a fost de la 9luni.
Irinusha,cum te simti ? Eu dupa primul trimestru care a fost groaznic am avut cea mai infloritoare perioada din viata mea ! Mi-am purtat burta cu o asa mandrie de parca nimeni n-a mai facut copii inaintea mea.Si am avut o burta .....
Madutza , tu nu tineai regimul Montignac intr-o vreme ?
Si daca da si daca nu te astept pe topicul cu fetele care tin Monti.
Fetelor, va trece o perioada pana o sa va stiu pe toate si pe toti piticeii vostri.
Asa ca pana atunci va mai povestesc de al meu.Mi-a zis azi
"Mami ,tu esti printesa si prietena mea " ,fetelor mi-au dat lacrimile.Ce daca mi-a zis asta la baie cand facea pisu.Apropo sa va zic o faza hazlie cum l-am invatat pe Gabi sa faca pisu. Nu l-am putut lamuri la vremea respectiva sa faca pisu in olita asa ca l-am pus pe sotul sa faca o demonstratie "live".Ei ,atunci al meu a vrut sa faca in picioare ca tati, n-a mai vrut olita. Asa ca am inventat un recipient care sta in baie, un borcan in care el face pisu stand in picioare .Si acum striga " Mami ,hai sa mergem la borcan !si eu stiu despre ce e vorba.
Deci eu tineam de borcanul respectiv cand mi-a facut declaratia.
Anacami,Gabita al meu a fost asa de rau si agitat( si salbatic) pana pe la doi ani ca de multe ori plangeam cand venea sotul meu acasa.Cand era bebelus nici macar o clipa nu-l puteam lasa sa fug la toaleta.A fost tare greu cu el .Si inebuneam cand mama imi spunea ca nu stiu sa ma inpun.Incet ,incet s-a domesticit numai seara cand e obosit nu ma mai inteleg cu el.Se culca si el tare tarziu pe la 23 desi a fost un copil care se trezea la 6 dimineata si se culca la 8 seara multa vreme.
Hai gata ,cred ca am umplut o pagina singura.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Buna tuturor!
Ne primiti si pe noi in clubul vostru? Sebi e nascut pe 25 mai, cred ca in aceiasi zi cu fetitza tnicoletei.

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Elle, bine ai venit!

Irinusha pupici la burtica!

Irinel, chiar ma gandeam la Lili, ce mai face si daca a nascut. Ce asteapta? (sper ca nu ai spus si mi-a scapat...)

Cristina, si eu am tinut Monti, in 2 luni am slabit 6-7 kg, eram ca noua! Acu vreau sa slabesc pana in mai 9 kg, dar nu m,ai tin Monti ca-mi scade laptele (asa s-a intamplat data trecuta).

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

DianaR, ce noroc pe capul meu cu tine .Fii draguta sa-mi spui unde sunt magazine naturiste in Arad mai ales prin centru ca nu prea cunosc Aradul ca aici in Chisineu daca intreb de faina integrala se uita la mine crucis vanzatoarea.Si Oradea-i mai departe.
Tin Monti din Octombrie din pacate m-am ingrasat de la 47kg la 50kg de cand tin acest regim dar sper ca e efectul regimurilor hipocalorice anterioare.Oricum perseverez.
Fetelor ma iertati ca sunt off-topic si ca sa fiu in topic va raportez ca Gabita in momentul asta mi-a scos toata lenjeria din dulap si-mi desface bretelele de la sutiene.E bine ca e ocupat.Va pup.
DianaR scrie-mi pe crist_ivan@yahoo.com pe tema asta daca crezi ca deranjam aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cristina Mey, pai unde vrei sa ajungi cu kg, ca eu ma lupt sa nu scad sub 50 ca iar i s-o ia la fuga hainele de pe mine. Sper ca nu ma crezi deplasata cand spun asta.
prietenului. Bia ma alinca mamuca.

Elle_seb Bine ati venit! sa-ti traiasca minunea. La ce ora s-a nascut? Bia mea a zis prezent la ora 20.00.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fete dragi intentionat nu v-am spus ce asteapta Lili ca stiu ca voia sa va scrie si nu vreau sa o lipsesc de placerea de a va spune ea. Sambata ne ducem la ei si o sa o intreb daca sa va spun eu sau poate isi face chiar ea timp sa intre sa va spuna. V-ar fi scris duminica seara dupa cum v-am spus, da ne-am intins la taina si s-a facut tarziu tare. O sa ii transmit urarile voastre, de altfel s-ar putea sa le citeasca ea singura, ca mai intra uneori pe aici, da n-apuca sa scrie, are asa multe pe cap acum...

Cand naste Lauraa? Nici nu eram sigura ca am inteles bine si e graviduta si acum aflu ca mai e putin si naste... Ea ce o sa aiba, baietel sau fetita?

Elle bine ati venit printre noi!

Cristinuta nu conteaza momentul, conteaza ce a simtit Gabita. Oricum daca va filma cineva, era amuzant... :-) NU te jena sa imi vorbesti, n-as fi intrat asa curand pe forum daca nu m-as fi simtit in stare.

Camelia si eu vreau un bebe cat mai curand, chiar m-am inscris din nou la mamicile aspirante da uite ca sotul meu vrea sa mai asteptam putin, nu stiu prea bine ce e in capul lui, trebuie sa mai discutam...

Laurina, eu cred ca asa mici cum sunt copiii nostri prind repede esentialul. Un scump Mihnunita.

Diana si al meu e cu "de ce"-urii da uite ca n-a ajuns sa isi raspunda singur. Uneori daca ma vede incurcata ma mai "ajuta" :-)

Irinusha ce bine va distrati voi azi...

Zilele astea am petrecut mai mult timp su Danut si parca-parca e mai bine, nu mai sare asa pe mine cand tusesc (nici nu mai tusesc chiar asa des) si aseara a facut caca la wc (i-a spus mandru lu ta-su de cand a intrat pe usa :-)) Poate o sa isi revina si n-o sa fie cazul de psiholog, saru-mana de sfaturi. NU stiu nici cum s-ar intelege el cu un psiholog ca el vorbeste in romana, spaniola si engleza si eu habar n-am cat stie din fiecare. Cu psihologul ar trebui sa vorbeasca multe lucruri de finete si nu stiu daca ar reusi...poate il subestimez, nu stiu...

Diana tu cum reusesti sa tii cura de slabire cand alaptezi? Ca eu cum incercam , cum scadea lactatia, abia acum am mai slabit si eu putin, da mai e mult pana departe...

Irinusha cum e salata aia de orez? Mie tare imi place orezul... Imi pare rau ca ai probleme si trebuie sa tii regim...

Va pup pe toate dulce

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Irinel, si eu m-am gandit la un copilas, dar mi-a fost greu sa scriu. Dar ma bucur enorm ca u te gandesti la asta. Poate pt George e prea devreme, dar sigur va fi de acord si el f curand. Danut e un scump, mi-e dor de el rau de tot. Chiar, o vizita in tara cand mai programati?

Elle, bine ai venit!

Crisstinuta, da' unde vrei sa ajungi cu kg?![O] Parca ziceai ca ai 1,58. Eu am 1,57 si cand aveam 49 kg aratam cam rau, aveam asa un aspect de vulpe nemancata (asa ma alinta sontul meu)

Diana, de ce te stresezi cu regimul cand alaptezi? Eu am dat jos pana la ultimul gram doar alaptand, bine in primele 5-6 luni nu gustam niciun fel de suc, mezeluri, dulciuri cumparate etc. Dar mancam f bine, in gen. E adevarat ca dupa ce am intrerupt alaptarea am cam pus...

Irinusha, Nicoleta, va multumesc din suflet pt urari!

Anacami, si Darius se culca destul de tarziu seara, 11-11,30. Dimineata se trezeste pe la 8,30 si mai doarme de la 14 la 16. Nu doarme exagerat la pranz, zic eu, dar seara e intr-o forma deosebita, topaie si sare in pat, ii spun 1-2 povesti si nu se linisteste pana nu ma rastesc putin la el. Ma intreaba atunci "mami, eti tuparata? Iarta-ma, mami, nu ma mai tamant (framant)" Si dupa 2 minute o ia de la capat! Si eu i-am rugat pe socrii sa-l trezeasca pe la 8, dar nu au inima s-o faca. Pe de alta parte, sapt. trecuta in cele 3 zile lucratoare s-a trezit mereu la 6,30 (plangand sa nu plec) si a adormit la fel la pranz si seara, nu s-a remarcat nicio imbunatatire. Nu stiu ce sa mai cred, ma consolez ca asa e el.

Noi avem o problema mare. NU vrea sa scoatem bradul, cand aude jale si potop. I-am spus ca-l ducem la munte sa mai creasca pt a-l lua iar la Craciunul viitor, ca-l ia Mos Craciun iar etc...pana la urma i-am explicat ca nu-l mai putem tine pt ca ii cad toate acele prin casa. A stat putin si a zis "hai mami sa-i lipim acele la loc"

Discutie mai veche(nu cred ca am povestit): "mami, de ce fac kk?", "cum ajunge kk in fundulet?" Avem o intreaga discutie despre digestie, cum papa el, se duce mancarea in burtica si stomacelul o invarte bine de tot (ca masina de spalat, mami?) si ce e bun pleaca in tot corpul si ce e rau spre fundulet. Intrebare "de ce-mi dai sa mananc ce nu e bun?" Na!

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cristina, nu stiu decat una pe langa mine, dar nu-i deloc in centru, intreb la fetele din Arad poate stiu vreuna. Eu sunt venita in Arad de 4 ani deci nu stiu chiar asa bine Aradul...

Irinel, Bertha nu pot spune ca tin o cura anume... Mananc mai putin cantitativ, evit dulciurile, painea, fainoasele. Am slabit 4 kg in 2 luni. E bine asa. Dar n-o sa mearga mult, ca stiu de la Vladut, am slabit pana la 57 de kg, apoi am inceput sa iau iar proportii si dupa un an al lui Vladut am tinut 2 luni de Monti + miscare si am ajuns la 51 cum m-ati vazut in pozele de anul trecut din Egipt. Acum vreau sa-mi iau stepper si sper ca se vor duce fara sa fiu nevoita sa tin cura de-adevaratelea. Laptele e ok asa, daca nu tin cure drastice.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Dragele mele, in sfarsit am pus si eu poze. Sunt de-a valma, de la mare, de la Craciun, va lamuriti voi. Calitatea lor lasa de dorit pt ca s-au zapacit setarile camerei si nimeni nu-i da de cap.

Uitati-va aici

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput