Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cami ma bucur ca nu e nimic in neregula cu Sebi.

Cristinuta bine ai venit printre noi!

Vanessa sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste perioada asta grea si pe mama ta sa nu sufere. Poate ca ii e deja foarte greu cu toate tratamentele si de-asta nu mai accepta sa faca nimic, presupun ca nu sunt usor de suportat... Pupici la toti.

Ioana, Doamne ajuta, sa va rezolvati problemele tu si sotiorul. E bine daca ati constientizat ca aveti probleme si vreti sa le rezolvati, e primul pas inainte cred eu.

Cami si fiu-meu spune lucruri nelalocul lor. Sunt inca mici si nu realizeaza ca pot rani cu vorbele lor. Si el are schimbari din astea la 180 de grade, acum te iubeste la nebunie si peste 2 minute vrea sa dea in tine sau eu stiu ce zice... lasa ca o sa le treaca lor...

Bertha cum a fost la Bucuresti? Voi cand va duceti, tu si Darius adica...

Alus, bine ati revenit, ma bucur ca v-a priit vacanta.

Madutza spor la dat jos kg-ele. Vad ca ti-ai schimbat semnatura si tare imi place cum suna :-)

NIcoleta aveti grija ca se obisnuiesc foarte usor sa doarma in patul parintilor. EU nu sunt buna de dat sfaturi in domeniu ca noi inca dormim cu randul cu Danut, da daca ea e invatata in patutul ei, ar fi pacat sa ii stricati bunul obicei. Oricum cu fricile ei nu e de glumit... poate daca ii spuneti niste povesti cu cocosei dragalasi si inofensivi?... (Punguta cu doi bani, tare ii place lu' Danut)

Laurina Danut merge la gradi, ca eu o sa ma intorc de pe 15 la serviciu. Doar ca am vorbit cu seful si o sa ma duc de le 8 la 3 fara pauza in loc de 9-5 cu pauza o ora cum era inainte. Asa il voi lua mai devreme de la gradi si voi petrece ceva timp cu el. Are nevoie.

Cristina am vazut pozele. Sunteti niste frumosi amandoi.

Cius, bine ai revenit. Imi pare extrem de rau ca ai probleme cu Roxy, suna a fi ceva serios. Sa va ajute Dumnezeu sa faceti cum e mai bine pentru ea si sa treaca problemele astea.

Eu am ceva probleme cu fiu-meu, sunt putin ingrijorata dar sper sa treaca. E tare tulburat din cauza Mariei.
Eu am vazut ca e tare atasat de mine in ultimul timp si ca e ceva in neregula da nu stiam de ce
De cand sunt racita sare speriat pe mine seara ca sa nu mai tusesc
si intr-o seara l-am luat cu usurelul si am aflat ca se teme ca eu tusesc si o sa ma duc la spital si pe urma o sa ma duc sus la Maria ...
Mi-a zis ca sa o luam pe Maria jos
Mi-a zis ca ursuletul (pe care il are de la ea) e bolnav si o sa se duca sus la ea... Am incercat de foarte multe ori sa ii explic, el stia deja ca ea era bolnava rau, i-am spus ca nu din orice boala se moare, ca ea a avut inimioara foarte bolnava si o durea si Dumnezeu n-a vrut ca ea sa mai sufere si a luat-o la el si a facut-o ingeras, dar mami doar tuseste si o sa ii dea doctorul niste medicamente si o sa se faca bine.
Cat am fost in vacanta a facut caca la wc, doar o data a gresit pe el, da era cam deranjat la stomac.
cum s-a intors la gradi a inceput sa faca iar pe el si o face ca vrea, nu ca uita. se ascunde uneori ca sa faca. Si cred ca asta tine tot de frustrarea lui. Sper sa se linisteasca si sa se simta din nou in siguranta.
A, sa nu uit, aseara Lili mamica Biancai voia sa va scrie si am sunat-o eu si cred ca n-a mai apucat, ca s-a facut tarziu. Stiti cine e prietena cea mai buna a lui Danut? Chiar Bianca. Se inteleg de minune (lu fiu-meu nu i se intampla cu prea multi copii), cer sa se intalneasca, sa se joace, acum au inceput sa vorbeasca uneori si la telefon. TAre mi-e drag de ei. Lili e bine, nu mai are chiar mult pana naste, pe la sfarsitul lui februarie ar trebui, ea zice ca se simte bine doar ca noaptea nu prea mai poate dormi. A avut o perioada tare stresanta avand si niste cursuri de facut si cu somnolenta de graviduta si Bianca... de-asta n-a mai apucat sa intre pe aici sa scrie.

Va pup ca am scris un roman...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinel Intr-adevar ca e tare tulburat Danut. Cred ca si lui ii este dor de surioara lui. Nu puteti sa va duceti la un psiholog care sa va indrume cum sa il ajutati sa treaca peste aceasta problema.
Bia stie povestea cu Punguta cu doi bani. Continuarea la "mi-a ramas cucurigu in gat" a fost "sa-mi dea banii sa ii duc la banca".

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

NIcoleta, totul e foarte proaspat, eu sper sa se linisteasca si sa inteleaga ca nu orice raceala ne duce "sus" si ca eu sunt aici "jos" langa el, chiar daca Maria nu mai e. Pentru ca perioade destul de lungi el a fost acasa si eu cu ea la spital, cred ca de aici si frica lui ca eu ma voi duce la ea...
Bia are simtul umorului de mica, chiar si cand o necajeste ceva. Mare lucru chair si la oamenii mari...Pupici si sa nu va mai deranjeze cucuriguuuuu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinel, m-a impresionat tare ce-ai povestit despre Danut. Of, rau e sa fii mare si sa intelegi, rau e si sa fii mic si depasit oarecum de situatie. Cred ca mult timp va fi nelamurit, pana cand uitarea se va asterne usor-usor. E bine ca e la o varsta care-l va lasa sa uite. Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau...e bine sa ii raspunzi cinstit la toate intrebarile, oricat ar fi de greu. Asa gandesc acum, pe moment, poate spun o prostie.
Plecarea la Buc. depinde de momentul in care lui Lau i se va face oferta finala. Deocamdata are statut de detasat. Pana pe 15 feb. max. ar trebui sa apara oferta, cu toate detaliile necesare. Ceea ce conteaza, sincer, e marimea salariului, pt ca de conditii de lucru nu se pune problema, totul e la superlativ. Din nefericire, desi e piesa de baza la financiar, are cel mai mic salariu, ca asa-i in Craiova. Maririle de salariu acordate pana acum n-au depasit 30%, ceea ce ar fi minunat pt Craiova, dar insuficient pt Bucuresti, in conditiile in care rata pt locuinta depaseste salariul lui actual. Nu stiu cum va fi, pt ca daca nu i-ar conveni oferta, ar putea sa mai stea o perioada detasat, apoi ar primi ordonanta. Ceea ce e de evitat pt ca in Craiova e cam greu de gasit un loc de munca rezonabil. Asteptam...

Nu mai retin cine intreba de inaltime/greutate. Darius are aproape 16 kg si 95-96 cm. Nu e f grasun, dar are niste buculine fantastice! Le-as rontai mereu.

In continuare am restante la poze, mi-e si rusine. Nu mai spun ca nu m-am mai invrednicit sa pun si eu cateva cu noi. M-am facut o lenesa.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Fetelor, sunt suparata foc imi vine sa ma dau cu . Julia este in spital, in noaptea asta va dormi cu tati, eu mam intors sa ma fac bine. Ieri seara in timpul cand facea baie a fomat in cada destul de mult, dupa ce a iesit din cada a mai vomat de vreo 2 ori bine de tot, am crezut ca a baut apa cu spuna care sa facut de la samponul ei cand eu am iesit sa-i iau pampersul. Dar din pacate a vomat de mai multe ori, ii dadeam numai putina apa sa bea dar ea imediat voma, deci pe la 12 noaptea ora locala am plecat cu ea la doctor, in masina mia vomat de 2 ori saliva cu spuma galbuie,de la policlinica ne-a trimis la spital, acolo doctorul pediatru a controlato, mia pus multe intrebari, apoi ia dat sa bea apa ca sa vada daca iar va vomat si asa sa intamplat deci am fost internate, de fapt ea. Ia pus venflon la mana si iau dat prin venflon, am uitat cum se spune. A adormit sarmana toata noaptea, eu am dormit foarte putin, nici nu ai cum sa dormi pe scaun, acolo ori vii cu salteaua ori dormi pe scaun.
Astazi m-am intors acasa seara deoarece ma apucat si pe mine aceasi simtome, maine dimineata ma duc cred la doctor sa vad ce trebuie sa fac mai departe. cum am spus imi vine sa ma dau cu capul

Pupici la toate, ma duc sa ma intind ca imi este tare rau. Plus ca nu stiu cand voi adormi, cu gandul sunt tot timpul la Julia.

Alus + Julia http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Alus ufffffff ce vesti. Doamne ajuta sa fiti bine amandoua cat mai repede. Au spus doctorii ce are sau de la ce-ar putea fi?

Bertha bafta multa cu serviciul sotului, e destul de incurcata situatia inteleg.

PUpici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alus, uf, saraca Julia, vreo gastroenterita o fi facut saraca?

Irinel, mesajele tale continua sa ma miste pana la lacrimi! Dragul Danut, ce o fi in capusorul lui dulce!

Ca sa mai inveselesc putin atmosfera, monologul lui fiu-miu la culcare cand face orice numai sa nu adoarma: tati, de ce frig afara? Tot el raspunde: ca bate vantul. Putina pauza, apoi: de ce bate vantul? Si finalul apoteotic: deaia!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Irinel,ma bucur mult cand ne scrii. Cum au spus si fetele, amintirile sunt mult prea recente, poate cu timpul se vor mai estompa.Poate nu ar trebui sa spun, dar cred ca un alt fratior/o alta surioara va va face sa treceti mai usor de aceasta nenorocire. Multa putere in continuare.
Irinusha,cele rele sa se spele, cele bune sa se adune! Multa bafta intr-o noua directie! In privinta aflarii sexului inainte de nastere, cred ca cei din familie sunt foooarte curiosi , de aceea te "pistoneaza"!
Alus, imi pare tare rau! Cred ca orice calatorie da peste cap un om matur, daramite un copil. Este o schimbare de mediu, de alimentatie,de somn,etc..Multa sanatate!
Diana, .Parca il vad!!!Trebuie sa le notezi neaparat!

Sebi iar a adormit aseara cu chiu cu vai pe la 12:30-1:00 .Nu am ce sa ii fac, nu pot sa ii controlez programul de somn de peste zi-si asa sunt multumita ca sta soacra-mea cu el cand nu suntem noi,n-as putea sa-i reprosez altceva. S-a culcat la rugamintea mea-devenita la un moment dat porunca ;a zis "bine,biiiine,ma culc!!!".
Sarea ca un manz prin casa, daca ne asezam in pat tipa "treziti-va,ca avem treaba domlilor (adica domnilor)!!!". Acum sunt cheuna de cap!!!
Diseara ma duc (din nou) sa ma tund - ca nu ma tunsesem decat acum o luna! Poate ma si vopsesc, ca am o tona de fire albe-argintii puternic stralucitoare !

Va pupam si va dorim o zi placuta!

P.S.
Irinel, ma bucur ca ne-ai spus de Lili; eu uitasem ca este insarcinata; ce a trecut timpul!!Bafta, sa fie sanatosi si sa aiba o nastere usoara!
Si Lauraa mai are destul de putin! Bafta!
Laurina, trebuie neaparat sa ne intalnim o data!Cel mai bine pe "teren neutru", ca nu stiu reactia lui Sebi..
Nicoleta,nu am idee cum este cu speriatul.Mi-a trimis Simona (Cius) zilele trecute niste carticele ref. la "psihologia copilului mic"; trebuie neaparat sa ma documentez si eu pt. mai multe "aspecte"

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

Irinel, intr-adevar este recenta toata suferinta pe care Danut a resimtit-o din plin sunt sigura, plus coincidenta ca tu sa fi bolnava acum. Sper ca odata cu reincepera gradinitei, cu copii si faptul ca tu o sa petreci mai mult timp cu el o sa treaca si aceasta perioada grea. Multa sanatate, ai grija si de tine!

Alus, of ce rau imi pare, sper ca Julia este deja mai bine te rog sa ne scrii sa ne spui cum va mai simtiti amandoua. Multa sanatate!

Irinusha, vorba ta putea fi mai rau, bine ca ati incheiat cu magazinul si acum sunteti linistiti. Deci te pregatesti de cumparaturi pentru ‘omuletul de zapada’! Ce frumos, as veni si eu la cumparaturi cu tine, imi plac la nebunie hainutele pentru bebei mici, mici, bine nu mai vorbim de bebelusi…, sunt nostalgica

Cami, da, neaparat in parc undeva, sa avem loc sa-i despartim, acasa este mai greu, eu reusesc sa il trimit in camera la el si nu ii dau voie sa iasa pana nu se linisteste, bine de multe ori se linisteste, vine se joaca un pic si iar incepe circul:). De somn, intr-adevar este tarzie ora de culcare a lui Sebi(nu ca noi am fi mai breji la 23…, aseara am reusit la 22.30 uraaaa), poate reusesti sa ai o discutie cu bunica si sa o lamuresti sa il culce mai devreme de pranz. Eu am inceput sa il scol pe Mihnea mai devreme dimineata ca sa il poata culca mama mai devreme la pranz. Si eu aveam cu ea discutia asta eu ii spuneam sa il culce mai devreme, ea spunea sa il trezesc mai devreme si uite asa … acum incerc si eu sa il scol la 8, iar mama sa il culce in jur de 14, asta daca reuseste sa il i-a din parc…

Sa ma luad si eu un pic cu Mihnunita mea, a invatat sorcova in timp util(adevarat ca eu in schimb am uitat sa-i cumpar una, asa ca am confectionat noi acasa), a sorcovit de cate ori s-a ivit ocazia, sfarsitul fiind de mare exceptie ‘la anu si la muti ani scutuati-va de bani’. Cand l-am invatat sorcova ajungeam la sfarsit si fericita ca am reusit sa o spun pana la capat accentuam finalul, va dati seama ca el asa a invatat-o si finalul intodeauna era cu strigaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata!

Irinel, imi pare asa rau de Danut. Mititelul, ce-o fi in capsorul si inimioara lui!?
Sfatul meu e sa te duci cu el la psiholog de copii. Am o prietena cu probleme familiare, la care baietelul a reacationat f. urat ... dar ascultand sfaturile psihologului situatia acum e f. buna. Rau sigur nu va face. Pupici dulci! Tie cum iti mai merge?

Alus, insanatosire grabnica ptr. voi doua. Sigur ati "luat" vreun virusel din tara ... sau alimentatia diferita. Pupici sa treaca repede!

Laurina, Mihnunita tau e tare smecher! Pupici!

Bertha, bafta sotului, sa primeasca oferta dorita!

Va pupic! Am facut o salata de orez (sunt la regim) si acum ne pregatim sa iesim o tara afara ... cam ploua usor, dar ne echipam bine si mergem sa dam painica la rate, dupa care am de rezolvat cateva probleme in oras. O zi faina ... si sper cu vesti mai bune!

Edit:
Irinel, am si uitat ca-i Lili insarcinata ... ce memorie! Din partea mea: Nastere usoara si un bb sanatos si mancacios ... si cu mult somn in curisor! :)

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput