Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 14

DianaR spune:
Multumim de aprecieri fete dragi! Si mie mi-s tare dragi copilasii in perioada de mers in patru labe si m-am gandit ca sigur va va placea sa o vedeti.
Carmen, pupici si multa sanatate lui Eric!
Pupici tuturor, merg la nani ca iar ne-am chefuit...Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)

Irinel spune:
Buna fete dragi si la multi ani! Sa va dea Dumnezeu un an bun, linistit alaturi de puii vostri dragi!
Eu sunt pe fuga desi stau acasa saptamana asta, inca nu incep servciul, dar casa e incurcata rau de tot, trebuie sa fac curatenie si o multime de alte lucruri. NU am citit tot ce ati scris, bineinteles, dar m-am uitat putin peste cateva mesaje. Va multumesc mult pentru gandurile si urarile frumoase. NOi ne-am intors pe 31 spre 1 noaptea, dimineata de fapt. Lui Danut i-a placut la mare, e ca o ratusca, doar ca seara ar fi vrut in camera lui, acasa, era greu sa ii explicam ca nu putem sa venim acasa si a doua zi sa mergem iar la mare. Noi suntem bine, evident ca nu ne e usor, e totul mult prea proaspat, dar mergem inainte, zambim si ne bucuram de ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Am si momente mai putin optimiste, dar incerc sa nu ma las coplesita, si Danut activ cum e, ma ajuta de minune.
Irinusha sarcina usoara. In momentele grele din spital, o prietena mi-a spus ca a intrat pe la voi si a vazut ca Irinusha o sa mai aiba un bebelus si tare m-am bucurat. A fost ca o raza de soare pentru mine. Sa iti dea Dumnezeu un copil sanatos si scump ca si Crisuletul dulce.
NU sunt sigura daca e corect da am inteles ca si Lauraa e graviduta din nou. Daca e adevarat, sarcina usoara Laura si un copil sanatos!
Cine se mai anunta la capitolul gravidute? AM vazut ceva urari pentru Camelia. E graviduta, sau vrea sa ramana graviduta? Alus stiu ca vrea, si ii urez spor la treaba :-)
Diana, n-am avut timp sa ma uit la Timeea in 4 labute da o sa o fac cand mai iau o pauza de la treaba ca altfel vine timpul sa ma duc dupa Danut la gradi si n-apuc sa fac nimic.
Fete dragi iertati-ma ca n-apuc sa va scriu la fiecare in parte, mi-a fost dor de voi si chiar daca nu voi apuca sa scriu des-des, sa stiti ca sunt mereu cel putin cu gandul alaturi de voi.
Pupici dulci
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)

anacami spune:
Buna!
Irinel, multi pupici si calde imbratisari de la noi! Dumnezeu sa te rasplateasca pentru puterea si credinta ta, nici un nor sa nu va mai intunece viata!
Multa sanatate!
Nu sunt graviduta, acum cand m-am hotarat ca este din nou timpul, se pare ca exista cateva probleme..Sper sa se intample in cateva luni, probabil nu in urmatoarele 2
Astazi ne-am intalnit cu Simona si Victoras; din pacate, cred ca Simonei i-a ramas "un gust amar" aceasta intalnire, Sebastian a fost ca o bestie scapata din cusca.Daca punea punea mana Victor pe ceva, tipa si ii smulgea obiectul respectiv (pana si paharul..).Daca vreti o "imagine" , ganditi-va la Taz!!!
De dimineata era foarte incantat, il astepta si tresarea la fiecare zgomot dinspre usa" "vine, auzi ca vine.."; mi-a promis ca o sa se joaca cu el, parea f. incantat! Ti-ai gasit! A trebuit sa-l ia sotul meu si sa il exileze la socrii mei, ca nu ne mai intelegeam cu el!Saracul Victoras s-a suparat, i-au trebuit vreo 15 minute sa-si revina dupa plecarea lui Sebi.Este un baietel dulce-dulce, carliontat si ochios ca o fetita!
Simona, multumesc pentru intelegerea de care ai dat dovada, imi cer inca o data scuze!!!
Ma gandesc cu groaza la momentul inceperii gradinitei, sotul meu spune ca ori ii va bate pe toti (si va fi "exmatriculat" de la gradi), ori va lua bataie de la toti copiii..
Va pupam si va dorim multa sanatate!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

bertha spune:
Fetele mele dragi, va pup si va imbratisez cu drag in anul 2007!
Noi am petrecut acasa Revelionul, cu mosii baiatului. Ei au venit cu baietelul lor (1 an si 5 luni), un adevarat taifun. Nici nu mai stiam daca sa rad sau sa plang, dupa ce aranjasem super masa in sufragerie, in 2 minute am carat absolut totul la bucatarie si am mancat acolo pe rand.
Ei, saracii, vrusesera sa-l lase acasa, dar noi am insistat f mult sa vina cu el, gandindu-ne ca exagereaza cand spun ca rade tot in cale. A devastat pomul de iarna, sub privirile consternate ale lui Darius care spunea "mami, ai zis ca nimeni nu are voie sa traga de globuri"
Noroc ca bradul era legat solid de biblioteca...miezul noptii ne-a prins adunand cartile lui Darius de pe jos, nu de alta, da' micutul nu se uita pe unde calca (normal, de altfel) si aluneca pe ele ca pe coji de banana. Darius era disperat la un moment dat "tati, nu-l lasa pe "Dladut" (Vladut) sa-mi strice laptopul si carticelele". Pe la 11 apare socru-meu si pune sare pe rana bietilor parinti "tata, voi n-ati pus masa pana la ora asta?!" si clatina din cap mirat de ce gazde neprimitoare eram. Pe la 1,30 au plecat si ne-am culcat si noi. Am uitat sa va spun ca a cazut de nu stiu cate ori pt ca mamica lui insista "sa-l lasam sa mai si cada, sa fie atent alta data" si ca fugea prin casa cu un creion in gura de ziceam ca acum-acum cade si-i trece culoare aia prin cerul gurii.
Concluzia: am un copil f cuminte. Da' asta ramane intre noi, el nu trebuie sa stie.
DE 2 zile "torcobete" (sorcoveste) pe toata lume si a strans ceva banuti. NU se jeneaza sa inceheie cu "sa ne dati si noua bani".
Imi pare rau ca n-am apucat sa vad pozicile copilasilor, dar sper sa recuperez pana la sf. saptamanii.
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze

DianaR spune:
Irinel, te imbratisez cu drag! Te pup si-l pup si pe Daniel cel cuminte! Ma bucur mult sa te vad scriind! Poate sunt prea deplasata daca cer niste poze din vacanta? Sa va vedem?
Bertha, deci asa, ai ajuns la concluzia ca ai copilas cuminte... Nici o grija secretul tau e in siguranta cu noi, Darius nu va afla nimic.
Am pus cateva poze cu Vladut din ultima luna. Le puteti viziona aici Diana,
Timeea (18.05.06)

anacami spune:
Buna!
Diana, am vazut pozele, care de care mai haioasa!
Poza in care Vladut o imbratiseaza pe Timi este de pus in rama!
Bertha,din cate ne-ai descris se pare ca se poate si mai rau decat credeam eu .Sebi inca nu darama si alearga chiar asa, dar la capitolul "verbal" te face zdrente!
Zilele trecute alergam dupa el sa-l imbrac, l-am gabushit intr-un colt, si-a dat seama ca nu mai are scapare, la care a inceput sa-mi zica "mi-ai distrus viata!" (expresia asta nu o are nimeni din familie, stiu sigur...). Alte diezmierdari:"disperat-o", "esti rautacioasa",so on..
Mai nou, ma gandesc sa caut niste carti despre psihologia copilului mic, poate gasesc vreo solutie
Ce fumos ninge!!!!Astazi ne aduc bunicii saniuta de la tara, poate mergem la sanius!!!
Va pupam!

anacami spune:
P.S. doctora ne-a recomandat sa-i facem o ecografie la inimioara; i s-a parut ca are un mic suflu sistolic. Ne-a spus ca nu este asa de speriat, ca la varsta asta nu este asa anormal-cu varsta se poate inchide frumos. Vrea insa sa ne asiguram ca totul este ok. Ne-am facut deja programarea la ecocardiografie pediatrica (cabinet specializat pt. eco cardiologica pt. copii).
Diana (stiu ca lucrezi in domeniu, cel putin al cardiologiei), ai idee cum se poate face si cum se comporta copilasii asa micuti la eco?Sper ca fiind pediatrica, sa aiba experienta cu cei mici, ca la cat de "precaut" este Sebi cu necunoscutul, parca vad ca iese cu scandal monstru...

tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! 2007
Bine v-am regasit in noul an.
Irinel Bine ai revenit printre noi. lui Danut si fie ca noul an sa va aduca numai bucurii.
Carmen Imi pare rau ca Eric e din nou bolnavior. si sa va faceti bine.
Diana E o scumpa Timi.
Berta lui Darius cel cuminte.
Cami Eu stiu de la nepoatamea ca la eco ii adoarme pe copii ca sa nu se agite prea tare. La capitolul impartit jucarii Sebi seamana cu Bia. La ea nu contreaza ca nu e jucaria ei o smulge din mana si apoi urla ca este a ei.
Noi am facut revelionul la sormea. Bia s-a uita si ea o ora la artificii si apoi a sorcovit-o pe nasa ei. Bine inteles ca eu am spus poezia si ea doar La multi ani! iar dupa doua secunde "acuma dami bani". Apoi a fost la colindat cu verisorii in bloc.
Azi am strans si bradutul pt ca erau numai ace pe jos si pe birou.
Si Bia inca imi cere titica de la mosu.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

vanessa ionescu spune:
LA MULTI ANI! NUMAI BINE SI MULTA SANATATE!
sunt pe fuga pt ca, doarme Cata si vreau sa ma bag si eu langa el nitel. Am citit pe fuga ultimile 2 pag. la poze nu am apucat sa ma uit. poate diseara cand le pun si eu pe ale noastre.
Noi am umblat vagabonzi toate sarbatorile astea.
de Craciun an fost plecati in ajun la o prietena care are restaurant si a venit Mosul (are si o fetita mai mare cu o luna decat Cata). In prima zi de Craciun am fost la nasi la masa iar a doua zi la tata. De revelion am fost la restaurant. Asa ca, mai mult ne-am plimbat dar am simtit nevoia sa ies din casa pentru ca, nu mai rzistam dupa anul pe care l-am avut si cu ce o mai urma...... (nu vreau sa intru acum in amanunte ca avem tot timpul...)
A venit un Mos foarte incarcat (a fost si d\serbarea de la gradi si acasa si la restaurant la prietena noastra si la nasi si la ai mei si peste tot). Dar deabia astept sa inceapa scoala si gradinita ca nu mai pot!
Ai mei baietii sunt foarte cuminti daca stau separati. cand se aduna sunt ca 2 bombe atomice.
Anacami, am apucat de am citit ce ai scris si mi-am amintit de Andu cand era mic si mergeam sa-l luam de la gradi (eu cu Ciprian) si dadeam cu banul in fata gradinitei care intre dupa el ca, tot timpul ne astepta cate un parinte sa ne faca capul patrat ca le-a batut odorul. si cel mai des era un tip care avea un baietel (Luca - nu o sa-l uit niciodata) pe care Andu il batea constant. Iar taticul lui era cam ca Piedone..... Imi dadea o stare ciudata de cate ori il vedeam in usa ca il identificam de la intrare..
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

DianaR spune:
Cami cred ca vor incerca fara sa-l adoarma, dar daca nu sta linistit si mai ales daca urla musai sa-l adoarma ca nu vede nimic la Doppler. Multumim de aprecieri...
Nicoleta, Diana,
Timeea (18.05.06)