Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 15
Irinel spune:
Diana n-am reusit sa vad filmuletul cu Timeea in patru labute...POti sa il mai pui o data? Sunt tare dragalasi puii tai si Vladut o strange zdravan in brate pe Timeea.
Camelia Doamne ajuta sa vina bebe, stiam ca ziceai de ceva probleme de sanatate mai demult da am ramas in urma...Sanatate multa! Sa ne spui ce au zis la eco.
Bertha, fiu-meu acum vre-un an era cam ca baietelul mosilor vostri, depindea ce e drept si la ce ora se intampla evenimentul, da daca era obosit, nu ne mai intelegeam cu el. Oricum el si acum e nazdravan rau, da totusi nu mai face prapad. PUpici frumusetii rare, parca-l vad disperat ca ii strica baietelul-taifun calculatorul si carticelele.
Nicoleta e o scumpa Bia, stie ce vrea fata, nu se incurca in nimicuri :-)
A venit si la noi Mosu. La inceput Danut s-a varat sub masa da cand a vazut ca era sa plece Mosu cu sacul s-a razgandit. A durat ceva da pana la urma i-a spus poezia cu Tica-Tica-Tica si i-a cantat ABC, si-a luat jucariile si cand a plecat mosu s-a dus la fereastra sa se uite dupa el (bine ca am observat, ca puteam da de belea daca vedea unde se ducea mosu...)
Diana nu esti deloc deplasata, numai ca nu stiu ce a patit aparatul nostru foto ca nu a vrut sa functioneze si nu l-am mai luat cu noi. Sper sa mai fie in garantie. Am filmat ceva, da nu cred sa apuc sa pun filmulete, nici nu prea stiu cum, George ar sti, sa vad daca il conving sa isi faca el timp.
Pupici la toate.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria (20 Aprilie-14 Decembrie 2006)
DianaR spune:
Irinel, sigur ca da, uite aici sunt 3 filmulete.
Nu-i greu deloc sa pui filmulete, eu de ex le-am pus pe webshots, se pun la fel ca o poza obisnuita.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Irinusha spune:
La multi ani 2007! Sa fie de bine mamicilor! :)
Irinel, mamica scumpa, multumesc pentru cuvintele tale frumoase. Tot binele din lume si ptr. voi. Iar lui Danut un mare pupic, ptr. ca-i baiat viteaz. Cris nici n-a vrut sa-l vada pe Mosu', spunea mereu ca-i este "ica" (frica).
Diana, ai o ambitioasa mica. Cum urmarea ea revista ... ptiu, ptiu, ptiu. Poti sa ma bati, dar eu zic ca Timeea seamana cu tine :) Iar Vlad e un baiat mare si frumos ... mie mi-a placut poza cand ii pupa mana surioarei :) Sa-ti traiasca!
Cami, gandeste-te ca ai un "taifun" inteligent. Ptr. inimioara tinem pumnii sa fie totul bine. Cand i-am facut lui Cris ecografie avea 6 luni, a urlat cat se poate de mult, m-a pus sa-i dau sa bea cu biberonul ... dar si asa cu urlaturi i-a putut face ecografia. Poate-i bine totusi sa ti-l adoarma ... nu ma pricep. O sa fie bine, ai sa vezi!
Carmen, pupici lui Eric sa-i treaca mai repede. Asteptam vesti bune!
Imi pare bine ca v-ati distrat de Revelion. Si la noi a fost bine, cu toate ca am plecat cu inima indoita, lasandu-l pe Cris dormind n-am stiut cum o sa reactioneze cand o sa se vada iar "parasit". Dar a fost ok, fara plansete si suspine ;), asa ca am inceput sa ma simt si eu bine. Am chefuit cu verii/prietenii nostri din Landshut (un orasel prin apropiere), am papat bine, am dansat, am glumit ... pe la 4 eram deja in tara viselor, ptr. ca dimineata ne astepta copilul acasa :)
Pe 2 ianuarie am primit un telefon de la ginecolog ... sincera sa fiu mi-a ramas inima in loc pana si-a spus el tot textul ... si l-am pus pe saracul om sa repete sa inteleaga si speriata ceva. Deci dupa analizele de ser riscul de Down e de 1:10000, minimal. Asa ca pot spune ca a inceput anul cu bine. Urmeaza testele de la 20 si ceva sapt. si stau si eu linistita.
Pe mine ma paste iar o criza de fiere ... se pare ca am imbatranit si ca nu mai face fierea mea fata la poftele mele ... am si exagerat de sarbatori. Iar sunt pe regim, iar de maine incep iar cura de ulei. Uf, ma oftic tare ... mai ales ca-s o pofticioasa de fel.
Cam atat, sper sa apar mai des, mai ales ca mi-am pus in cap sa nu mai dorm asa mult ... spun asta dupa vreo 2 ore de somn cu nasul in fi-miu ;)
Va pupic pe voi si pe pitici! O seara faina!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
bertha spune:
Diana, am vazut-o si eu pe Timea, vai ce scumpa eeeeee!

Iar mi s-a facut dor.
Sa fie sanatoasa e f frumoasa si simpatica.
Irinel, eu de la Danut am invatat, cu ocazia asta, ca e important sa vina mosul, dar trebuie sa si plece, ca de-aia sunt atatia copii in lume.
A! Uitasem: ceea ce-i strica baietelul acela lui Darius nu era calc. propriu-zis, ci un laptop de jucarie cu care e vesnic in mana, e jucaria lui preferata. Computerul l-am aparat eu, mi-am pus scaunul langa el si l-am pazit strasnic, pustiul avea la activ 2 mouse-uri distruse acasa la el. Nu ca ar fi f scumpe...da' oricum.![]()
Vanessa, pupici pt tine si pt nazdravanii tai.
Nicoleta, pe Darius l-a invatat soacra-mea Sorcova si eu i-am zis sa nu zica la final "sa ne dati si noua bani". Asa ca el incheia "la anu' si la multi ani, mami a zis sa nu zic <sa ne dati si noua bani>".
Deci Biancai inca nu i-a trecut de suzi...

Anacami, disperato, am ras cu lacrimi, o sa "ne distrugi viata" cu expresiile lui Sebi!
Darius baga texte de genul "mami, tu esti buna cu mine si eu te supar" (nu stiu de unde-i asta[:O]), "tiganeaso" (feminin de la tigan- i-am zis ca numai tiganii stau dezbracati, asa-mi trebuie daca il invat rasist, si mi-am promis ca n-o sa fac asa, da' o mai ia gura pe dinainte), si, mai nou, daca nu faci ce vrea el "daca ma superi, plang si ma bag sub masa". Nici asta nu stiu de unde vine, da' e f convins.
La Buc. ninge si la noi ploua.
Nu e drept.
E o vreme de toata jena, nu mai spun ca la serv toti aveau o fata, pe la 3 cred ca se auzeau deja sforaituri. Nasol pana ne reobisnuim. Noroc ca sapt. asta are numai 3 zile!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Irinel spune:
Fetele is racita cobza, o dadui pe febra si dureri de cap, ieri n-aveam voce deloc-deloc, azi am un pic de tot, da nu se cunoaste ca vorbesc eu. NU stiu ce caut pe aici, ma duc sa fac putin nani, curatenia poate sa astepte.
Doamne ce perle dau copii astia. Camelia, Bertha, sunt mortali! Si stiu ca fiecare copil le are pe ale lui, e asa frumos cand le citesti...
Irinusho mai lasa grijile cu testele si bucura-te de burtica! Ce e cu cura aia de ulei?
Diana e Timeea atat de dragalasa ca ai manca-o. Si e ambitioasa, nu se lasa usor. Revistele cu foi bune de rupt sunt jucariile ei favorite?
Vanessa, iarta-ma ca nu vreau sa iti stric inceputul de an cu o intrebare inoportuna, ce mai face mama ta? Eu sunt dusa cu pluta in ultimul timp, am pierdut firul. Sa va fie de bine plimbarelile.
PUpici, acum chiar ma duc la nani
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria (20 Aprilie-14 Decembrie 2006)
vanessa ionescu spune:
http://community.webshots.com/user/vaniavi100
poze de la craciun. de la revelion maine ca trebuie sa incarca paratul si am uitat
Irinel, esti o scumpa si te admir ca ai atata putere... Mama e foarte, foarte rau. nu stiu cat mai rezista. e pe picioare, dar numai prin casa si pentru putin timp ca oboseste, se sufoca si trebuie sa se aseze. Iar azi mi-a declarat ca indiferent ce se intampla nu mai face nici un tratament. Asa ca...... Asta asa pe scurt. Va pup si m-am gandit des la voi. Sa va dea Dumnezeu putere.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
DianaR spune:
Multumesc de vorbele frumoase fete dragi!
Irinel, lui Timi ii plac la nebunie revistele, dovada ca e instare sa mearga toata casa dupa una... N-o prea las insa ca le baga in gura si le mananca.
Irinusha, felicitari ptr rezultatul la test! Acum te poti relaxa si bucura de burtica!
Bertha, nimic, nici o veste cu 2 liniute?
Vanesa, nu stiu ce as mai putea spune... Trebuie ca-ti este f greu!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Bebe Beca spune:
La multi ani, mamici dragi... Si anul urmator, ca si cei care vor veni, sa fie plin de lucruri si trairi care mai de care mai frumoase...
Irinel, asa un sentiment placut cand am vazut ca ne-ai scris...
Noi am petrecut Revelionul putin mai trist... pentru ca am avut o discutie cu Andrei pe 31, care ne-a facut sa constientizam ca avem unele probleme. Acum incercam sa le reparam. Si speram ca totul va fi bine la sfarsit.
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
tnicoleta spune:
Vanesa Sa va fie de bine plimbarile. Cat despre mama
si multa putere.
Irinel Sanatate multa. Un ceai fierbinte si ceva vitamine n-ar strica ca sa te pui pe picioare.
lui Danut cel curajos.
Irinusa Mey, si voua sa va fie de bine plimbarile si petrecerile.
pe burtica si sa mearga toate bine pana la capat.
Berta Bia n-a vrut sa invete nimic, daca incepeam sa cant un colind tipa la mine sa tac ca o doare capul. Cat despre titi... azi n-a mai cerut-o da acum la culcare pt ca nu am bagat-o in seama si-a bagat degetul in gura
sper sa nu ia obiceiul asta.
Ioana Imi pare rau ca nu v-ati simtit bine de sarbatori. Fie ca anul ce a venit sa rezolvati problemele.
Io azi m-am cam enervat putin cu a mea cumnata, mai intai ca am indraznit sa ii dau lui Stefi ciorba facuta de mine, cica era prea sarata pt ea
, si eu nici nu am pus sare la acea ciorba. Apoi pt ca ii tot inchidea usa la camera lui Bia
si o lasa singura acolo. Iar ce mi-a pus capac a fost ca mi-a zgariat tigaia de teflon si pentru asta i-am facut scandal.
la toata gasca
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
strumfi2004 spune:
LA MULTI ANI!
ANUL NOU SA ADUCA TUTUROR IMPLINIRI, LINISTE SI SANATATE!
Gratiela, mamica strumfilor
"Ayla" si
"Nunutz"