Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 13

Bebe Beca spune:
Irinusha, multumim pentru urari... si voua mult bine si frumos!
Diana, felicitari Timeei. Gata, de-acum incepe distractia. . Asa-i de dragutza cum merge ea in 4 labute
M-am uitat la poze, cred ca mai peste tot, ca de fiecare data spun ca avem copii frumosi si ma rog ca Dumnezeu sa nu tina sanatosi.
Va imbratisez pe toate cu drag, si va doresc un an nou cat mai bun si mai plin... Va pup!
PS Niciodata nu am fost buna la capitolul urari...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

tnicoleta spune:
Diana E o scumpa Timea cu merge. dulce si la cati mai multi km.
Am intrat sa va urez
LA MULTI ANI! Un an nou plin de realizari si bucurii. Cele bune sa se adune, cele rele sa se spele.
Va cu drag si sa ne veden/auzim cu bine in anul ce vine.
la toti puiutii si cate o
pentru mamici.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

anacami spune:
Diana, este mortala Timeea ! ce mi-a placut este ca stie sa se descurce, mi s-a parut ca atunci cand nu mai avea "resurse" isi facea vant ca sa inainteze!!
LA MULTI ANI fericiti, multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca in noul an!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

pd spune:
Un An Nou plin de bucurii, sanatate si fericire alaturi de pitici, tatici si toti cei dragi voua!
La multi ani!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Craciun 2006 si altele
Vacanta Antalya

anacami spune:
La multi ani 2007!
La multi ani celor ce poarta numele Sf. Vasile!!
Diana, sa iti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si fericiti !

anacami spune:
Sebastian a urmarit "jocul de artificii" din cartier, a stat in balcon aproape o ora, cu greu (cu urlete) l-am bagat in casa ; si era un friggg...
Ma asteptam sa nu mai fie nimic cu noua lege, dar ti-ai gasit! Cred ca daca s-ar da pedeapsa cu moartea pt. folosirea lor, tot s-ar gasi cineva sa incalce legea! Ce-i drept m-am bucurat, au fost niste artificii foarte frumoase

DianaR spune:
Cami, , multumim de urari!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)

Laurina spune:
LA MULTI ANI!!! Noul an sa va aduca numai bucurii, multa sanatate si tot ce va doriti mamici dragi cu puiuti minunati!!!
La Multi Ani pentru sarbatoritii de azi Vasile si Vasilica!!!
Vad ca ati petrecut frumos de anul nou. Am reusit sa vad cateva poze si sunt superbe!
Nico uau ce frumos..., vreau si euuuuuuuu la munte, la sanius
Diana, Timi este superba, chiar sa-ti traiasca minunile, chiar imi era dor de bebe in patru labute
Irinusha, sper ca v-ati distrat bine si de anul nou, Crisulet este un smecheras si un dulcel.
As scrie la toata lumea, dar nu mai pot sunt in vizita si ia uite ce fac intru pe forum
Am petrecut si noi frumos cu niste prieteni acasa, am vazut artificii muuulte si frumoase, din fericire cu toata bubuiala Mihnunita a dormit neantors, adevarat ca s-a culcat pe la 11.30
Gata, sper sa reusesc sa mai intru si de acasa, ca intrec masura, va pup si inca o data va doresc tot binele din lume
multi pupici

Carmenbr spune:
Dragele mele,
Sa va aduca Noul An tot ce va doriti voi.
Irinusha, Anacami, Nicoleta, multumesc ca ati intrebat de Eric. As putea sa zic ca e mai bine, dar acum 2 nopti iar a tusit rau cu toata medicatia. Sper sa depasim perioada asta rea si sa nu aiba astm.
Diana, m-ai facut sa plang cu Timi. Mi-e tare dor de un bebe mic, dar mi-a si tare frica. Nu m-as descurca cu 2 si bolnavi, fara ajutor, cand aici dupa 6 saptamani te intorci la servici. Si day-care, nu vreau sa mai aud in veci. Asa mi-am distrus copilul.
LA MULTI ANI!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!