Bucurii de sept - oct 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 20
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Off, Alessia, imi pare rau de asa o experienta groaznica. Si fii-mea se ineaca destul de des, asa ca incerc ca atunci cand ii dau laptele sau ceaiul sa-i bag biberonul treptat in gura, nu toata tetina deodata (cred ca m-am exprimat ca o cizma). Daca tu ii dai san, nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar la ceai poti incerca sa-i bagi mai intai varful tetinei in gurita si dupa aceea trage el singurel. Cel putin la Maria a mers si nu se mai ineaca asa de des si asa de tare.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
Nu-i mai dau san de pe 1 dec! ii bag tetina treptat, dar el suge foarte lacom orice ii dau. Singura explicatie pe care am gasit-o e ca datorita consistentei uleioase s-a inecat atat de tare! La lapte se ineaca dar nu chiar asa! Ce metode mai sunt de deznec? Sunt atat de stresata incat nu mai am curaj sa raman singura cu el cand ii dau ceai sau lapte!
ramomar spune:
alessia nasol de tot ce ai patit tu cu puiutul tau. cred ca in astfel de cazuri, daca se mai repeta, cel mai bine e sa-ti pastrezi tu calmul si sa fii stapana pe situatie. Ce faceai daca nu erai cu bona si nu aveai pe cine striga, il lasai singur? nu prea cred.
si sa nu se mai repete. de altfel, cred ca nu este copilas sa nu se inece. Si eu pateam de multe ori la inceput cu Patricia cand sugea, lapticul era mult in tzitzi si ea tragea cu pofta, dar am trecut cu bine peste.
lexi, ei daca tu ai un sot in miniatura cu rochita si eu am unul tot la fel
si sunt tare fericita, ca tare mult mi-am dorit sa semene cu el.
Marina voi sunteti fericiti, aveti 2 fetite minunate, care semana si cu unu si cu altul, deci sunteti chit si nu aveti motiv de suparare.![]()
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Lexi, pentru LEITA cred ca ti-ar fi pus pila si alti profi...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

de
Maria Cornelia (20.09.2006)Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
anangel_lexi spune:
Alessia, eventual schimbi tetina? Cu una cu o gaura mai mica? Nu stiu, zic si eu.
Eu stiu ce inseamna sa te ineci eu si acum ma inec foarte rau si din orice fleac si Cristi se sperie de fiecare data ca zice ca ma albesc toata la fata si fac urat de tot.
de
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
alessia80 spune:
Si eu ma intreb ce naiba faceam dak eram singura? Nu m-am gandit sa-l scutur!
L-am tot intors dar cand am vazut ca nu reactioneaza, m-am blocat!
alessia80 spune:
LEXI- am tetina cu o singura gaura de la NUK. Lapte ii dau din Bfree. Am sa incerc sa-i dau si ceai tot din BFREE!
inni spune:
Nu mi-a mers netul de ieri. Citesc si revin ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pana atunci am apucat sa vad ca Dorina vrea vitamine pt. sotz
.
Vitamax-ul are cea mai completa compozitie dpdv al vitaminelor. Nu stiu daca te-ai hot ce sa iei pana la urma
...io ti-am spus. Se ia 1/2zile. Daca vrei strong..atunci 1/zi
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

anangel_lexi spune:
Inni, da' Vitamaxul cred ca e bun doar pt. soti
Ca face o pofta de mancare....Cel putin la mine asta e reactia. Si eu oricum mananc ca sparta si fara Vitamax.
Asa ca eu tot cu spirulina ii dau, desi mi-ar prinde bine niste intaritoare mai puternice.
de
inni spune:
Pai io la sotzi m-am referit
. La doamne nu recomand Vitamax pt. ca are ginseng. Pt. doamne...vitamine forte sunt Supradyn. ![]()
Alessia..o patisi si tu. Dar ca sa te linistesc iti spun ca Amalia mea nici nu mai plangea. Era tacuta..blocata complet...si rigida. Brrrr.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

alessia80 spune:
VAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIII, INNI- dupa cat timp si-a revenit? Si ce-ai facut? Ai scuturat-o tare? Cu capul in jos?