Bucurii de sept - oct 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 19
GETY spune:
Ei, nu zbiara... A avut gurita mare de cand s-a nascut. Acum s-a mai cumintit si ea... Ce sa zic. Mai bine ii spun sa-mi arate unde-i vaccinul cu "I".
Plec, ca am inceput curatenie de iarna (sau toamna tarzie, si ma striga si Maria.
O zi buna!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
adameasca spune:
'neatza!
Alexxia, sanatate multa Ruticai. Daca te incalzeste cu ceva, sa stii ca si Luk are un stafilococ aurin in nas. Sapt asta tre sa-i repet exudatul, ca l-am umflat de gentamicina 7 zile ptr el. E sensibil stafilococul numa la antibiotice d-astea injectabiule sau de oameni mari, nici un antibiotic normal nu-i merge. Of, of. Macar poate o sa meagra la serbari mititica.
Mexxa, sanatate lui Sebi, e groaznic sa-ti vezi copilul bolnav, stiu cum este, cred ca suferinta noastra e mult mai mare decat a lor.
O sa fiu nitzel off topic, dar tre sa ma plang: Luk nu vrea sa mai doarma seara, avem deja o problema cu asta. Cred ca are niste temeri pe care nu ni le spune, sta in pat cate 3 ore si nu reuseste sa adoarma, se foieste, se invarte, striga dupa noi, dar nu adoarme deloc... Azi ma gandeam sa ma duc cu el la un psiholog, poate poate sa scoata ceva de la el... Sunt deja doua saptamani de cand avem problema asta. La pranz doarme normal, dar seara nu poate. E palid, e incercanat, e nervos. Azi noapte pe la 12, in dieprare de cauza, l-am luat cu noi in pat si a adormit, dar foarte greu...
Gata, mi-am varsat amarul.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
alexxia spune:
Neata fetelor,
Ne-am sculat si noi ( cu greu ca azi noapte la 5 inca ascultam povesti ). Ruty se simte mai bine. i-a scazut febra, dar tuseste de zici ca se rupe si e alba-alba la fata. Am fost azi la gradi sa platesc optionelele si am vazut ca la Ruty in grupa din 30 de copii erau doar 11 . Asa ca trag concluzia ca nu suntem singurii bolnavi.
scumpik_lui, mexxa, Cecilia C, ramomar, pufymic, CamiSol, GETY, cucuoancea, adameasca multumim mult pentru sustinere si pentru urari ! 
cucuoancea noi nu ajungem sigur la serbarea de la gradi, ca e maine. I-am spus ca nu va merge si a reactionat bine. Sper ca macar la cea de la tati de la servici sa ajunga. Pupic Anei si ne rugam sa fie mai norocoasa ca Ruty si sa ajunga la serbare si sa ne povesteasca si noua cum a fost.
adameasca off bietul luk, sa faca atate injectii. Sper din tot sufletul sa fi scapat de blestemetul asta de stafilococ. Si noi daca nu scapam de el acum cu Klacid, ajungem tot la injectii.
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
anangel_lexi spune:
Lullabay, e superb Stef! Are niste ochi...Presupun ca seamana cu tine, ca pe tati l-am vazut in poze si nu mi se pare ca seamana cu el. Am primit si bomboanele, azi il trimit pe Cristi la posta sa le ia. Saru-mana! 

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
ramomar spune:
Ileana, imi pare tare rau ca Luk trece prin asa ceva. Sigur ii este frica de ceva. Poate a visat urat si nu poate sa faca deosebirea dintre vis si realitate sau poate ca isi da seama si tocmai de aceea nu vrea sa adoarma, ca sa nu se repete.
puiutul sa treaca repede.
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
anangel_lexi spune:
Marina, serios, mi-ar da 10 sotul tau? Pai eu chiar am fost sincera cand am spus ca Maruca seamana cu el. Da' nu seamana bine, ci e LEITA! Cel putin asta e parerea mea. Ana seamana cu tine, iar Maruca cu el. Asta ca sa fie toata lumea multumita!
In cazul meu, ar trebui sa mai fac un baietel daca vreau sa semene cineva si cu mine. Doar ca nu mai am de gand, ma multumesc sa am un sot si un sot in miniatura si in rochita.![]()

de
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
alessia80 spune:
Neatza,
LULLABAY- ce mai ren... frumos foc!
ALEXXIA, MEXA- Mi se face rau cand aud de puiti bolnavi
Am vorbit cu o prietena aseara si mi-a spus ca stie de 5 copii cu varsta sub 1 an care s-au imbolnavit de bronsite, pneumonii si alte asemenea. Cica ar fi epidemie prin Buc. Si bona mea are nepotica de 1 an internata la SV de 2 sapt cu peumonie si laringita. Tot face anibiotic si nu scapa de febra nicicum. Ahhh si imi spunea ca in spitalul din SV s-au internat in 2 zile peste 20 copii sub 1 an!
Si eu plec sapt viitoare!
Eu am crezut ca mor aseara. Ca tot ati vorbit despre inec! Al meu e inecaciosul sef si ma bucuram ca n-am patit asa rau ca voi.
Pe la 6 m-am gandit sa-i dau ceai(chimen si anason ). Cand s-a inecat odata... L-am intors cum a zis INNI cu fata in jos si burta pe mana mea...NIMIC. Plangea si nu putea sa respire! L-am mai intors cu capul in jos, il bateam pe spate, nimic! AM urlat la bona si a venit l-a luat de picioare si l-a scuturat...era rosu plangea si tot nu respira. AM inceput sa plang si sa tremur si am fugit in baie sa nu ma vada. Cand m-am intors se uita cu niste ochi la mine, speriat...
Oare o fi de la consistenta ceaiului care e uleios? Inutil sa va spun ca-mi tremura tot in mine cand trebuie sa-i dau lapte. Ahhh si nu mai am deloc curaj sa-i dau ceai! Ce ar mai trebui sa fac dak mai patesc asta? Se vede ca nu m-am descurcat f bine...
matahut spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Marina, serios, mi-ar da 10 sotul tau? Pai eu chiar am fost sincera cand am spus ca Maruca seamana cu el. Da' nu seamana bine, ci e LEITA!
Lexi, pentru LEITA cred ca ti-ar fi pus pila si alti profi...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
eleņia spune:
si noi la cafea
dudumica al meu sta treaz de la 8 si nu doarme nici acum
dupa o vreo 2 ture de vomat scos muci si vb cu mami ras s cantat sta de vb cu ratustele de la carusel pana o sa se enerveze
acu tipa la ele s le cearta
mexxa ce face sebi?
alexxia imi pare rau de ruti ca nu va merge la serbare cred ca va fi tare dezamagita(sa ne scrii ce perle a mai zis ruti ca e tare simpatica s sunt curioasa ce va spune ca nu va putea merge la serbare)
la multi ani bbicilor sarbatoriti astazi
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
http://www.dropshots.com/darius_2006
anangel_lexi spune:
Off, Alessia, imi pare rau de asa o experienta groaznica. Si fii-mea se ineaca destul de des, asa ca incerc ca atunci cand ii dau laptele sau ceaiul sa-i bag biberonul treptat in gura, nu toata tetina deodata (cred ca m-am exprimat ca o cizma
). Daca tu ii dai san, nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar la ceai poti incerca sa-i bagi mai intai varful tetinei in gurita si dupa aceea trage el singurel. Cel putin la Maria a mers si nu se mai ineaca asa de des si asa de tare.
de