Bucurii de sept - oct 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 21
anangel_lexi spune:
Aha! Mersi Inni, am retinut. Imi iau si eu ca mai am putin si o sa umblu in curand in 4 labe!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
GETY spune:
Elenia, am scris despre masaj un pic mai in urma. Si mai am, dar se trecem cu vaccinu'.
Anangel, sa stii ca si sotul meu se umfla in pene cand i se spune ca fiica-sa seamana cu el.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
inni spune:
N-am scuturat-o deloc. Am tinut-o cu fata in jos la mine in brate (adica pe burtica)...si cu capul mai jos decat restul corpului..si am batut-o pe spate. A varsat imediat laptele din stomac + nurofenul nenorocit. Dupa aia a inceput sa planga. Eu zic ca daca Armand plangea...mai avea pe unde sa respire..ca altfel de unde isi tragea aerul ca sa urle ? Oricum e foarte nasol. Asa..cu lapte ..se mai intampla sa se inece..atunci doar o ridic in sus putin ca sa poata sa tuseasca. Dar cu nurofenul a fost durere. Cand o sa ma duc la farmacie sa incep serviciul am sa atentionez toate mamicile cu siropul asta...care e bun..dar are o seringa de rahat.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

GETY spune:
Eu ce-i mai dau, pe langa tzitzi, ii pun pe virful linguritei si ii introduc lingurita la intrare in gurita. O las pe ea sa "pape", mai incolo. Am patit si eu cu Ca de i-am tashpit mai in fundul gurii si s-a cam inecat. Dar nu asa tare.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
eloise spune:
Ca tot vorbiti de inec... Sa vedeti ce-am patit eu in maternitate, cand Vladut avea doar 3 zile de viata: ii dadeam lapte din biberon cu o tetita de aia naspa de cauciuc galben, cu gaura mare, ca asa erau in spital, si mie inca nu-mi venise laptele ca lumea dupa cezariana. Ei si cand s-a inecat odata....treceau secundele interminabile si el incerca in zadar sa respire, l-am ridicat, l-am batut pe spate...nimic...eram innebunita de frica si cel mai bun lucru care mi-a venit in cap a fost sa-l intorc ca capu-n jos, tinandu-l de picioare...si si-a revenit... Oribil a fost!
Multumim de urari! Uram si noi
LA MULTI ANI!
puiutilor nascuti intr-o zi de 14!
Mexxa sanatate multa puiului!
Alexxia insanatosire grabnica Ruticai!
Inni da de ce nu se recomanda ginseng la doamne?
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
pufymic spune:
Nasol fetelor cu fazele astea cand se ineaca bebe
!In ultima instanta daca nu reusiti cu tinutul pe burta cu capul mai jos+tapotaj pe spate il luati pe bb de picioare cu capul in jos(atentie sa nu-l scapati in cap....)si tapotaj pe spate.....la noi a functionat faza asta cand a fost cazul....
Inni eu i-am dat dupa vaccin Panadol Baby(cu seringa de la Panadol) si a fost ok....zic eu din 2 motive: seringa f buna(o misti usor, nu tzasneste) si Panadolul care e sub forma de gel, nu sirop si l-a inghitit fara probleme(in plus e paracetamol nu ibuprofen ca Nurofenul....).Incercati si voi cand e cazul...
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
alessia80 spune:
INNI- am aplicat metoda ta dar nimic! Doar scuturat de picioare si cu capul in jos si-a revenit! Dak mai face multe din astea pana face un am voi albi!
alinamoro spune:
Am patit-o si noi cu inecatul. Adelina avea 6 saptamani si i-am dat Gripe Water ca avea colici. I-am dat cu seringa, ii mai dadusem pana atunci si nu s-a inecat niciodata. Mai aveam 1 ml in seringa si ea a inceput sa planga chiar dupa ce ii bagasem in gurita, i-am bagat foarte putin, dar chiar atunci a plans si s-a inecat. Am ridicat-o putin si am batut-o pe spate si am crezut in prima faza ca si-a revenit(se mai inecase ea cu lapte), cand ma uit la ea vad ca nu respira si se invinetise la buze. In acel moment am simtit ca se invarte totul cu mine(eram doar eu cu copiii acasa) si ma gandeam sa nu "ma pierd". Am pus-o pe burtica pe mana la mine, am batut-o pe spate, am ridicat-o cu picioarele in sus...nici eu nu mai stiu cate i-am facut...ma uitam la ea si o vedeam ca efectiv nu mai reactioneaza plus ca o simteam ca o carpa in brate...urlam la Dragos sa-mi aduca telefonul sa-l sun pe Calin, nici eu nu mai stiam ce sa fac. Mi-a venit ideea sa o scot in balcon, era un frigggg, cand am scos-o a tresarit o data de parca era speriata si a inceput sa respire...eu tremuram toata. L-am sunat pe Calin sa sune la salvare, l-am mai alarmat si pe el, era in oras si a trecut pe rosu la toate semafoarele. Am vazut apoi ca si-a revenit bine si l-am sunat iar sa nu mai vina salvarea. Cateva ore n-am mai fost buna de nimic, tremuram toata. De atunci nu i-am mai dat nimic sirop in afara de Sab Simplex care sunt picaturi, mi frica daca se imbolnaveste si va trebui sa-i dau sirop, mai ales ca astea de febra toate sunt duci si groase si se poate ineca foarte usor bb, nici nu vreau sa ma gandesc.
Oricum in cazuri din astea pana vine salvarea e cam tarziu...
Cam asta a fost si experineta noastra trista.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
eleņia spune:
nu mai stiu cine a aplicat metoda lasat sa planga in patut pana adoarme
eu lam lasat si a plans vreo 15 minute si degeaba nu a adormit si nu mai suportam asa ca mam dus iam dat sa suga s in cele din urma a adormit acu sa vedem cat doarme
a si uitasem ca si al meu ma tine pe post de suzi si de biberon ca are zile cand nu ma pot duce nici la baie dar sa mai fac s altceva ca am un sot care are impresia ca daca stau acasa nu am nimik de facut s imi tot gaseste cate ceva de treaba
de exemplu mia adus gogosari sai pun la otet de parca nu ar fi de cumparat etc
nu ai cui sai explici ca asta micu nu doarme si etc
a deja sa trezit are un sfert de ora de somn

mai are cineva sot ca al meu ca eu inebunesc

am plecat ca ma cheama SEFU revin
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
http://www.dropshots.com/darius_2006
adameasca spune:
Eu am zis si-n capitolul trecut, da' mai zic si acuma. Pana invata si ei sa inghita mai bine, incercati sa le dati siropurile intr-un biberon cu 20-30 ml de apa/ceai. E mai usor asa, pericolul de innec fiind mult mai mic.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...