Bucurii de sept - oct 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by gripo

Revin: am vazut, ai 30, hmmmm, dar ce tanara arati! adik a copil! bravo tie! care e secretul?

Mintea de copil...
Saru mana de compliment. Da sa vezi cate fire albe am...astea de la Ana mi se trag....

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

TANIMA, eu nu mai am medic de familie, pentru ca a refuzat sa fie doar medic de forma, pentru ca eu ma duc la o pediatra care e dr. de spital, si aia mi-a facut vaccinul, tot ea a pus stampila in carnetul ala,concluzia: poti face la ce medic vrei tu vaccinul, oricum isi pune ala parafa, si atunci e valabil. Asa, legat de vomitat, si al meu are problema asta, dar nu a aparut brusc, ca la voi, ci am avut problema varsaturilor de la nastere, pana la urma s-a dovedit a fi reflux gastro-esofagian, sau cam asa ceva, care trece pe la 1 an. In rest nu m-am confuntat cu vreuna din problemele descrise de tine.

LEXI, spirulina am luat si eu mai demult, 6 luni, am tinut si cura de slabire, si vreau sa zic, ca, datorita spirulinei, nu am mai pus la loc kg alea 2 ani de zile. totusi, am o retinere, pentru ca afecteaza in nu stiu ce fel prolactina, si la mine o afecteaza invers decat ar trebui sa fie, adika in rau, si de cand am aflat asta, parca am ceva impotriva ei. Plus ca Vio are un organism incapatanat, si are nevoie de tratamente forte. uite, anul trecut a facut o cura de cateva luni de magneb6, cica antistress, ei, atunci a urlat cel mai mult stressul din el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Gripo credeam ca numai mie mi se pare...asa sotu,....i-am dat pastile anti stress si parca era si mai stresat....am ajuns la concluzia ca daca ii dai un somnifer isi face efect de energizant...."prinde aripi"...[:d]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MEXXA,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by gripo

Am si eu o rugaminte la farmacistele noastre de serviciu, dati-mi si mie niste vitamine pentru sotul meu, ceva energizant, ca doarme-doarme si tot ar mai dormi, ce mai, are toate simptomele de oboseala cronica. Ceva buun, si poate si ceva pentru ficat, din plante, ceva care sa-l mai intareasca, ca ma gandesc ca ficatul este cel cu oboseala asta, nu?

Red Bull iti da aaaaaaaaripi!

Serios vorbind, uite sugestiile mele:
- comprimate: Centrum, Vitamax, Eurovita, 9 vita, Ginsavit, Calibrum
- efervescente: Supradyn

Ficat: Silimarina, Essentiale, Mecopar, Hepatoprotect, Hepaton, Liv

Eu as merge pe Supradyn. Ptr ficat nu stiu daca e necesar un tratament.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna seara mamici si bbici
am vazut si noi pozele si sunt ff frumosi bbicii vostri
la multani sarbatoritilor de astazi
noi nu am putut fi prezenti la cafea ca acest calc nu vrea sa functioneze decat cand are el chef si vad ca acum are chef sa functioneze
mexxa imi pare rau ca bb al tau e bolnavior sper sa se faca bine cat mai repede si sa nul mai vezi niciodata suferind ca stiu ca suferi tu mai tare ca el ca de altfel orice mamica
cu kg la bbei mati dat gata al meu nu are decat 5.560kg la 2 luni jumate si am plecat de la 3.040kg cand am iesit din spital ca la nastere a avut 3.410kg

elena mami de darius stefan(25.09.2006)

http://www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

lexi, pacat ca nu mai esti studenta...ai fi avut un 10 asigurat de la tati pentru faptul ca ai spus ca Maruca seamana cu el

Adevarul e ca gurile rele spun ca seamana cu el, iar eu nu ma supar ca doar il iubesc pe tati chiar mi-as fi dorit un baietel care sa ii semene dar n-am avut noroc

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, eu inca mai iau Materna si Ca de la Ozone. Ca de cand cu colicii la fata si cu lactatele din lapte de vaca, am renuntat la ele. Asa ca suplimentez cu altceva.
Mexxa, a aparut "batista bebelusului" la o farmacie in Tatarasi. Costa 425.000 lei. Daca o sa-ti trebuiasca, sau poate nu, ma interesez exact unde-i.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

seara buna fetelor,

Marina tocmai am primit cadoul de la Mos . Abia astept sa ma apuc de lecturat, asa ca fug sa-mi termin treaba si baita la asta mica.
PS imi place tare mult numele Ozana

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Mexxa, eu am luat "batista bebelusului" fara a-l mai intreba pe sot. Cand a vazut cum ies mucisorii, valatuci, valatuci, iar bebe nu comenta nimic, s-a mai potolit. Combinatia dintre batista si sprayul cu apa de mare face minuni.
Multa sanatate lui Sebi.
Noi folosim lapte Nan 1. Voi ce lapte folositi?

http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true

Mergi la inceput