Bucurii de sept - oct 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Gigi tot NAN 1 mancam si sunt multumita de el...

Fetelor ce sa ii dau la bb sa ii fac pofta de mancaree??nu vrea sa mance..azi a mancat 200ml.....olaca de zeama de lamie pe buzite...stiu ca contine vit C si face pofta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mi-a dat sora-mea niste "Miscari de masaj" de la "Asociatia Internationala a Masajului Pentru Nou-Nascuti". Daca intereseaza pe cineva, pot sa spicuiesc din ele.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

aici sunt..spune tot ce stii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by ramomar
Marina tocmai am primit cadoul de la Mos . Abia astept sa ma apuc de lecturat, asa ca fug sa-mi termin treaba si baita la asta mica.
PS imi place tare mult numele Ozana [/b][/font=Comic Sans MS][/black]

O, ce bine, mai tre sa o primeasca Mexxa si ma linistesc ca aujuns toate cu bine. Dar, aveti grija, ca va ascult....Asa ca, cu atentie

E, da, si mie imi place Ozana...de fapt, asa mi se si spune

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

mexxa, cu mine vorbeai? sstt..

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Mexxa, zeama de lamaie este prea acida pt. stomacul lor. Eu ii dau Vit C natural, 4 pic/zi. Poate ca bebe manaca putin din cauza tusei. Al meu nu are nimic si manaca putin. Ma gandeam ca incep diversificare si-i pun un carnacior in manuta, deja. Sau un copanel... Ca vad ca lapte nu mai vrea. Cand simte miros de mancare in casa, amusina ca un caine de vanatoare. Si cred ca-i dau si o muratura la carnacior.

http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true

Mergi la inceput

merg sa alaptez fata. revin.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

cucuoancea cred ca ajuns si la mine cartea...ca era azi numai o hartie in casuta postala cu care trebuia sa merg la ghiseu sa ridic...da nu o vrut sa imi de'a mie ca nu aveam buletinul sotului....ihh ce idioti..da astept sa vina sotu acasa ca l-am trimis dupa carte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Nuuuu Mexxa, nu zeama de lamaie! N-are pofta de mancare ca-i bolnavior, e normal. La fel ni se intampla si noua, ca adulti, sa nu ne vina a manca pe timp de boala. Ca ai adus vorba de zeama de lamaie, unii medici sugereaza sa storci in gurita bebelusului cateva picaturi cand sughite, ca sa-i treaca. Dupa parerea dr Jianu (cea care tot apare la B1 tv - e pediatru), e foarte gresita aceasta practica, zeama de lamaie e foarte acida si-i "arde" stomacelul bebelusului. Eu una sunt de acord cu ce-a zis dr.

Gety, chiar daca ai renunat la laptele de vaca, iaurt sau branza poti papa fara probleme. Totusi, reintrodu-ti laptele in meniu incetul cu incetul, teoretic nu tb sa depasesti 500 ml - ca sa nu faca bebe colici.
Spicuieste si din miscarile de masaj.

A propos, mamicile cu experienta ne pot scrie sfaturi utile, daca au timp si placere (de genul celui dat de Amarantina cu privire la inec - s-a discutat dimineata despre asta).

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

gata gata..nu dau lamaie..astept sa treaca boala apoi papam dublu

Mergi la inceput