Mamici de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Salutare gravidute!
Buna ideea cu subiectul zilnic
La mine hormonii au hotarat asa: nervi muulti si aiurea, nr.crescut de antipatii, chef de scandal - asta partea rea, iar partea buna: am inceput sa ma ingrijesc mai mult si m-am lasat de fumat.
Colegii de serviciu sunt foarte grijulii cu mine, nu se mai fumeaza in birou si in fiecare zi ma intreaba daca ma simt bine. Am inceput sa ma simt aiurea, ca doar nu sunt handicapata...
In rest, incerc sa fiu mai buna.
Va pup.

Lia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Bine v-am gasit gravidutzelor!
Elyanne ai grija de tine si de baietei si totul va fi bine,eu la Maria am avut colul deschis din luna a 4 a si cu toate astea Maria s-a nascut la termen.La tine e putin mai complicat ptr ca ai gemeni insa sunt sigura ca totul va fi bine.
Sori daca doctorii au spus sa stai linistita ca nu e nimic in neregula ,atunci nu te stresa,despre activitatea lui bb si la mine ieri de exemplu ajunsesem sa ma intreb daca,copilul asta nu se mai culca si el un pic ca m-a tinut de dimineatza pana seara tot in suturi.
Tzuna colostrul e normal sa fie galbui avand in vedere ca este si foarte gras si plin de vitamine ptr bb.Eram sigura ca ai sa iei examenul .

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 24+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Fetelor sunteti niste dragute. Acum am ajuns de la serviciu ca am plecat putin mai devreme. azi le-am facut poze copiilor pentru Mos. A fost o nebunie... dar va mai povestesc eu alta data. Nu de lata dar la ora 17 tb sa predau un alt proiect. Si sa stiti ca nu trebuie sa fiu un exemplu pentru voi. O femeie insarcinata n-ar trebui sa faca tot ce fac eu. sunt constienta ca exagerez putin dar nu prea am de ales. Ma consolez si eu cu gandul ca mananc bine si destul de sanatos, dorm cel putin 7 ore pe noapte, stau pe scaun de cate ori am ocazia si ma rog mult sa fie totul bine. promit ca dupa ce trece sesiunea si mai vin si sarbatorile chiar ma dedic copilului. vreau sa-i pun iar muzica, sa-i vb mai mult de 10 minute cum fac acum la culcare.... Uneori ma si intreb de ce ne agitam atat pentru lucruri pana la urma neinsemnate. Pe drum de la serviciu am vazut un accident. O masina daduse peste un tanar cu motocicleta. Nu stiu cum arata tanarul dar motocicleta era cam varza. iar cei cu ambulanta care-l luasera pe tanar nici nu se grabisera sa plece de la locul accidentului.... M-am rugat pentru el sa fie bine dar cine stie... Sunt chiar hotarata sa am mai multa grija de mine si bebe. Si rusine sa-mi fie dar am uitat si in ce saptamana sunt. Eu de fapt azi intru in sapt 28 si nu 27 cum va scrisesem. Rusine sa-mi fie!
Aveti grija de voi. RALUCA ne vedem maine cum am stabilit la 15.30. Iti multumesc. Gata, ma apuc de proiect ca iar ma stresez si nu e bine.
A, si colostrul meu nu e galbui ci galben inchis. E ok? Eu ma asteptam sa fie alb sau macar galbui. Acum nu stiu ce sa zic. Oricum vb cu dr vineri la control.

Elyanne- stiu ca stai in Titan. Eu vineri acum sunt libera dimineata daca vrei sa vin sa stau putin cu aia mica sa te relaxezi. Da-mi mesaj pe PM.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si de la noi
revenim cu vesti, azi am fost la control , nu mi-a mai facut echo a zis ca totul e ok , colul inchis, bb creste normal, bataile inimii sunt in regula , in greutate am luat 6 kg( cu tot cu haine) si a zis ca e ok, trebuie doar mai putin efort si nospa la orice durere, mi-a marit doza de fier la 2 pastile pe zi, plus vitamina si asta pana la inceputul lui ianuarie cand repet analizele, la echo pe 15 ianuarie
m-am mai linistit un pic caci dupa setul de dureri de zilele astea si starile mele ma cam speriasem dar bine ca e ok si bb e bine

Alexa25+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

cat despre topicul zilei..... ce sa schimbat... pai nervii mei care sarcina asta au luato razna , mi se pune pata pe orice si oricine din motive care mai de care mai idioate, vai de saracul tati care suporta cele mai multe oale ca de nu pot sa imi vars nerviii pe fimiu, ( iar la prima sarcina nu reusea nimeni si nimic sa ma scoata din pepeni), in rest cei din jur mai atenti ( dar niciodata de ajuns )

Alexa25+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Buna ziua la gravidutze!
Fetelor vreau sa va intreb si eu ceva....
Ce acte sunt necesare la dosar pentru a primi indemnizatia de crestere a copilului si unde se depune dosarul?
Apoi mai am o problema......daca tatal nu e in tara cand se naste copilul in cat timp se poate declara apoi?
Eu sunt in invatamant si stiu ca trebuie depusa cerere si la inspectorat pt. acea indemnizatie..
Aveti idee?
Pupici
Paula 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna , fetele. Am venit si noi la raport. Luni seara am fost la doctor, mi-a luat o proba de secretie(cand a introdus chestia aia de distantat m-a durut.....si de dimineata secretia era rosie , apoi maro). Apoi a urmat ecografia. Unde am avut 2surprize: bb Teo avea 1.170gr, greutate cam mare pt varsta lui...Zicea dr. ca ar fi cu 2 zile mai mare decat calculasem initial...deci s-a modificat DPN:8martie. Si cealalta surpriza, ar fi ca bb nu mai e baiat, ci fata!!!Noi ne bucuram de copil,baiat sau fata, ce-o fi,eu voiam fata, da' ma obisnuisem cu ideea ca vom avea baiat.
Si de sapt viitoare stau acasa, ca ne-a trimis dr in medical.Ca la cat e burta...
Cam atat. Oricum, sunt in ceata...
Rog fetele sa-mi schimbe si mie DPN.A!Si sunt candidata pt cezariana, din cauza bazinului ff mic. Asa ca m-am scos
Pupici si sanatate multa fetelor bolnavioare/cu probl, si ganditi pozitiv, face bine la bebic(i)
, cu bb Teo(Teodora/ Teodor), 26+ sau 28+????

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Bun subiect! Ce s-a schimbat la mine de cand sunt insarcinata? Daca stau sa ma gandesc tot. Ma transform fizic, saptamanal, luand in greutate (lucru cu care nu eram obisnuita, inainte ma chinuiam sa pun macar un kg). Psihic, parca sunt mai hotarata sa nu las nimic sa ma darame. Sufleteste... categoric sunt mai blanda cu sotul meu, care a remarcat primul lucrul asta si se rasfata. Altfel sunt, culmea, mult mai prompta la activitatile de la serviciu si ma implic in foarte multe proiecte, vrand parca sa acopar perioada de inactivitate profesionala de dupa nastere. Ma misc mai greut dar ma misc. Am sau imi gasesc zilnic ceva de rezolvat, astfel incat, dupa ce vin de la scoala si-mi exercit sarcinile de gospodina (uau!) imi fac drum prin oras, cu treburi! Urmez si eu cursuri de master asa ca ma mai duc si pe acolo din cand in cand (si sunt in alt oras). Ma simt foarte obosita si cu stari de lene, de n-as misca nimic prin casa, uneori, insa imi place sa ma stiu activa si, dupa ce ma vaicaresc singura, ma pun pe treaba.
Cam asta e acum dar cine stie peste doua luni?

Burticuta mea a mai luat amploare,bebitzu misca si el asa cum m-a obisnuit, deci pana saptamana viitoare cand repet Doppler-ul, totul pare sa fie in regula.

Pupici pe burtici!

Rebiana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Buna,gravidutelor!
Dupa o luuunga absenta,revin printre voi.Mi-a fost dor sa deschid zilnic laptop-ul,cu cafeaua in mana,gata sa citesc noutatile.
La noi a fost o perioada foarte agitata:ne-am facut bagajele,ne-am intalnit cu prietenii si rudele sa ne luam la revedere,am plans,ne-am imbratisat,am zburat peste ocean-cu emotii mari pentru burtica mea cu contractii-,am inchiriat un apartament,l-am mobilat,am fost intr-o continua miscare,ma mir ca am rezistat.

Acum,insa,pot sa stau linistita,intinsa pe canapea,sa "butonez" si sa ma relaxez.Multumesc lui Dumnezeu ca a avut grija de noi si stiu ca tot El ne va ajuta si in continuare sa ne descurcam intr-o lume noua,total diferita(pentru mine,cel putin) si sa gasim un bun cu care sa nasc.

David e foarte activ,creste bine si ne bucuram cu tati si Karina de toate "suturile" pe care mi le aplica.

Voi ati impodobit bradutul?Noi,aseara l-am instalat si imbracat frumos si pentru prima data de cand am ajuns in Canada, am simtit ca suntem "acasa" si ca ne va fi bine aici.Ne pregatim de un Craciun deosebit,,desi nu vom fi cu familia,ca de obicei.
M-am lungit cu scrisul,sper ca nu v-ati plictisit,va pup pe toate si aveti grija de voi si de bebici.

Sori, ti-am raspuns pe mail-ul de la servici,sper ca ai primit mesajul meu.

Lilidana,Karina si David 24w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna seara!
Casa fim si noi la subiectul zilei, eu zic ca nu m-am schimbat de cand stiu de bebe, ca mie si inainte imi placeau copii si sa ma uit prin magazine pe la hainutele de copii. Sarcina l-a schimbat pe al meu sot. DE la momentele de soc cand i-am aratat testul de sarcina(nu a fost un bebe programat), am trecut apoi prin momente de indoiala-imi zicea ca el nu crede pana nu zice si un medic ca avem bebe-si incet incet am ajuns la bucuria de a sti ca la mine in burtica e un copilas. Imi pupa burtica si o mangaie de cate ori are ocazia, si vorbeste cu bebe. Nu va mai zic ce bucurie pe capul lui cand a simtit si suturile. Asadar eu zic ca bebe mic l-a schimbat mai mult pe tati decat pe mine. Eu de mult doream sa avem bebe, dar am tot zis sa mai asteptam sa ne dezmeticim si noi. Oricum sunt bucuroasa si ii multumesc zilnic lui Dumnezeu pentru darul si binecuvantarea ce ne-a dat.
Gata ca m-am intains de numa'

SA nu uit, felicitati pentru examen Tzuna, si bafta in continuare pentru tine si pentru Krissy. Uneori mi-e dor de atmosfera din clasa, cand stai cu copii de vorba, dar asta e sa speram ca intr-o zi o sa revin la catedra.

Sa aveti grija de voi si de bebei!

24+

Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput