Bebei de Canada in burtici de mamici (2)
Raspunsuri - Pagina 28
valen spune:
Romaria, ai o d-ra tare, tare frumoasa, felicitari!!Denisa, ma bucur ca Emma se acomodeaza, iar pe tine te inteleg perfect. Si eu am stat non stop cu Sarah pana sa mearga la garderie asa incat prima zi fara ea lipita de mine a fost un cosmar; am lasat-o plangand si nici nu stiu cum am ajuns acasa; ma gandeam ca sunt o iresponsabila sa-mi las copilul cu niste straini, faceam tot felul de scenarii, uff, a fost greu in primele zile, mai greu pt. mine caci ei i-a placut tare mult. Lauraj, eu pe Sarah am alaptat-o pana la 9 luni iar ceai nu i-am dat niciodata( nici macar acum la 16 luni nu-i dau); apa i-am dat cand i-am introdus legumele pasate, adica putin dupa 6 luni. Eu am diversificat-o cu cereale pe la 5 luni crezand ca asa o sa ia mai bine in greutate, insa m-am inselat, niciodata nu a crescut bine si asta nu din cauza alimentatiei ci pt. ca asa este ea. Pe Ines o voi diversifica catre 6 luni si nu-i voi da nici ei apa sau ceai. Ma bucur mult ca alaptezi (eu sunt pro pro pro alaptat).Monicutz, bafta multa si te asteptam cu vesti.Fetelor, eu as mai adauga pe lista de cumparaturi tampoanele de san (daca le-ati pus si voi atunci scuze). Mie mi-au fost de mare ajutor inca din spital, caci e oribil sa ti se scurga laptele pe piele sau haine. Brrr... Chiar, prospetele mamici, ce marca de tampoane folositi? eu mi-am luat de la lansinoh dar astept si parerile voastre. Asa, consider ca sunt necesare si scutecele de forma dreptunghiulara, din acelasi material ca pampersii, (nu stiu cum sa le descriu exact, proaspetele mamici cred ca stiu despre ce vorbesc).Fetelor, eu vreau sa-mi cumpar un scaun comod in care sa alaptez. Data trecuta nu am avut si m-am chinuit ba pe canapea, ba nu stiu unde, insa de data asta vreau si eu putin confort; am vazut ca sunt destul de scumpe, 200-300 $ ceea ce e cam mult, dar mai am 4 luni la dispozitie sa cercetez.Pepsi, imi inchipui ca mai primesti felicitari pt. fratiorul lui Dominic, nu? Sa fie intr-un ceas bun!
va pup.Gabriela,
22+ Ines Nicole si Sarah Marie (30.09.2005)
Pepsi spune:
valen, multam fain de felicitari, tu cu doua fete, eu cu doi baieti,
deci cind ne vedem la un picnic?si eu sint super pro alaptat
, am platit si o consiliera in alaptat ce=a venit acasa si m-am invatat ce si cum!am fost si la clinica de alaptat de la spitalul din LaSalle, o super tanti, fara care nu alaptam eu... si la clinica de la spitalul evreiesc, iarasi f buna!cel mai important in alaptat ptr mine a fost perna de alaptat!nu scaunul!decit sa dai atitia bani pe scaun, mai bine o perna buna pe care poti s-o iei cu tine unde vrei!eu, o caram dupa mine agatata de carut!m-a ajutat enorm, e drept ca am luat si un fotoliu, care se leagana si se da pe spate ptr ca sa dormi mici sieste, l=am luat de la sears lichidari, pe Decarie, la 90$, daca nu stii unde suna=ma si=ti dau adresa!si-ti pot da si pe mail o poza cu fotoliul!
pitilache, am pus o poza ce o am(albumul sarcina a treia)sper ca se vede bine, cind merg la casa am sa ma uit la marca si caut situl pe net si eventual mai fac o poza cu ea, legata de mine sa se vada mai bine!, stiu ca se faceau la Ste-Julie, si am comandat=o si sotul meu a luat=o dintr=un magazin, tre sa=l intreb unde!
Flavia
21+
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Pepsi spune:
pitilache, uite ca nu m-am lasat pina nu am gasit=o ii zice coussin allaitement Calmoment! uite si un linck http://www.bbtresor.com/fr/produits/calmoment/mode_emploi.html
http://www.bbtresor.com/fr/presse/communiques/famille_agrandit.html, perna asta este si pe situl ligei la leche!http://www.allaitement.ca/_produits.asp,
Flavia
21+
albumele de familie
Tia spune:
Monicutz, nu reusim sa ne "gasim" altfel...
Vad ca e posibil sa nu nasti vineri.. Ce zice medicul, e bine sa mai astepti putin?
Abia astept sa vina printesa pe lume si sa vad pozeeee :-)
Va pup pe toti (si pe mama ta) si asteptam vesti!
Florina
pitilache spune:
Pepsi, multumesc mult. Am gasit pe site-ul lor un boutique aproape de mine in Vaudreuil-Dorion si o sa ma duc azi sau maine sa o vad si sa o "probez".
Monicutz bafta multa maine la control!
Sanatate la toate fetele,
Roxana, 37+
pitilache spune:
Pepsi pentru ca ai vrut sa vezi poze, pana la cele cu bebe uite cateva cu Sebastian de asta-toamna.
http://new.photos.yahoo.com/irionescu/album/576460762340712768
Roxana, 37+
Pepsi spune:
pitilache, ce fecior mare ai, sa-ti traiasca!frumoase pozele!da, sa incerci perna, ai sa vezi diferenta!eu, trebuie sa=mi mai iau dinalea de umplut, ca am folosit-o la Dominic, am imprumutat-o la o prietena, asa ca s-a mai lasat! daca era una dinaia clasica o puteam arunca de muult!(si nici nu mai aveam cu ce s-o umplu)
romaria, Dominic al meu in burta era tare activ noaptea!si se zice ca si afara sint la fel! asa a fost! la inceput il alaptam des, apoi la 2 ore!(se scula si noaptea, sugea si apoi adormea)noroc ca aveam deja emisiunile mele la TV), acuma si pe asta din burta il prind noaptea cind ma trezesc ca e si el treaz, sper sa nu fie ca si DOminic, care a inceput sa-si faca noptile pe la 2 ani!
sint atit de racita fetelor, de fapt gripata e termenul, n-am mai fost asa din aprilie, si Dominic care mi-a facut a treia otita perforata intr-un an, cu tot cu vaccinul lor.....sint varza de bolnava!
Flavia
21+
albumele de familie
Denisam spune:
Pepsi-sanatate multa, papa citrice multe, bea lamaie cu miere, sirop homeopat Stodal dc vrei e f. bun si va trece-sunt multzi virusi deja si culmea ca e friggggg..
Monicutz-vesti ai?
Valen- multumesc si tzinem pumnii si voua!
Denisa
Denisa
16+ si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Monicutz spune:
Hello fetele :), la mine au inceput sa se vada frunzele de la morcov.
Maine merg la eco din nou. Dar am asa un sentiment ca o sa ramana pe vineri nascutul pt ca bebe e ff jos si cred ca daca nu o scot ei vine singura pana in weekend! Oricum, dupa azi noapte am hotarat ca gata...fac bagajul de spital. Mai am sa pun papucii si periuta de dinti.
Denisa, avem vreo 3 nume deocamdata pana ii vedem fatuca. E un nume favorit....care ii place lui tati cel mai mult insa.
Pitilache, ce baiat mare ai...! mama mia! Bravo tie.
Tia, azi noapte n-am avut asa som si am dormit dimineata cand trebuia sa vorbesc cu tine! Sorry!!
Pupici si mii de multimiri ca sunteti alaturi de noi!
, 37+

si eu am.