Bebei de Canada in burtici de mamici (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

sori, merci de felicitari!

catralu, merci de felicitari, noi, am facut eco la 10s, la 14s, si abia la 20s ne-au putut spune ce e!cu lucrurile bine zice monicutz, la walmart sint la fel si mai ieftine! cu biberoanele si sterilizatorul, mie nu mi-au folosit biberoanele cam pina pe la 1 an si 6 luni cind n=a mai vrut sa suga!inainte ii mai dadea ocazional sotul, deci 1 singur biberon imi era suficient, dar nu, eu mi-am luat 4!pe mine m-a ajutat f mult la alaptat perna de alaptat, mi-am luat una super speciala, dupa ce am incercat citeva, mi-au recomandat-o de la clinica de alaptat, si am comandat-o, m-a costat mult 65$+tx, dar au meritat toti banii, am imprumutat-o prietenei mele, si era de parere cu mine!in rest multe haine nu lua, ca ei cresc repede, la inceput sint utile bodyurile si pijamalutele, ii schimbi des, pina inveti cum se pune bine scutecul, daca ai baiat, cum ii pui putulica, etc. eu, am luat haine de nou nascuti, noroc ca nu multe, ca al meu la 4 kg 145 nu intra in ele, direct 3 luni!tetina la inceput.nu-ti lua multe nimicuri ca dai banii degeaba, mai bine stai sa vezi ca ai nevoie!jucariile le ei ptr parinti la inceput, ca i-am luat de toate lui Dominic si pina la 6 luni m-am jucat eu cu ele, ce mi-a fost util a fost o chestie de pus deasupra la carut care cinta, o luam peste tot cu noi, si se spala la masina, si o chestie ce cinta in masina(ca nu-i placea deloc cu masina)scutece de nou nascut, scutece nr 1, la inceput schimbi cam 10 pe zi, crema de fund rosu, zincofaxul mi-e placut mie cel mai mult, si acuma-l folosim la nevoie!gel de spalat fara parfum, detergent de spalat haine, fara parfum, special bebei, toate hainele noi trebuiesc spalate!

denisam, eu l-am dat pe Dominic la gradi cind avea 1 an jumate, Doamne a fost atit de greu....mai greu decit cind l-am nascut!imi voi aduce aminte toata viata de sentimentul ala, dar ai sa vezi ca nu dureaza mai mult de 2-3 saptamini si se obisnuiesc, apoi vezi daca le e bine sau nu, daca sint ingrijiti cum trebuie, si incet iei incredere si ti-e mai usor!eu, si acuma sint distrusa ca il duc pe la 8.45 si-l iau pe la 17.10, mi se pare atit de mult, astept sa intre sotul pe salar acuma dupa studii, si e clar ca-mi reduc timpul sa ma ocup de copii!

romaria, parca ieri nasteai si uite ca ai ditamai domnisoara!merci de urari!

monicutz, tin pumnii strinsi strinsi, va fi bine, abia astept poze!

pitilache, bafta si curaj si tie, astept poze!

biscu, uite, eu care sint tare de acord cu vaccinurile, tocmai am venit de la urgente dupa 4 ore de asteptat si fiu-miu, vaccinat fiind, mi-a facut a treia otita medie intr-un an!si anul trecut cind l-am vaccinat de gripa mi-a fost asa de bolnav, si eu la fel, nu mai fusesem de 10 ani asa bolnava, drept ptr care anul asta nu l-am mai vaccinat nici pe el, nici pe mine!si la al doilea ii voi da vaccinurile cunoscute de mult timp ca fiind eficace!

laura, da, poate va fi fetita, rideam cu sotul zic si daca e baiat, ce ne facem cu trei derbedei?sotul a zis: echipa de fotbal!

va pup, ma bag in pat ca sint si eu racita cobza!

Flavia 20+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

romaria, bebelina ta e tare dragalasha si a crescut fain. sa va traiasca!

laurajr, eu nu i-am dat nici la primul nici la bb asta apa sau ceai. astia zic ca daca alaptezi sa nu le dai altceva.

pe primul meu baiat l-am dat la daycare la 1 an jumate si mi se rupea sufletul sa-l las acolo de la 7 dimineata pana seara la 5 jumate. dar n-am avut incotro. sper si cu astalalt sa il duc macar pana la un an jumate acasa si apoi la daycare. bineinteles daca mai vine vreo bunica la noi.

despre cumparat lucruri pt bb, cele mai importante sunt patutz si car seat. pana si carucior am primit la al doilea si o gramada de cadouri, hainutze si jucarii, dar si bani pentru ca deja aveam lucruri de la primul. asa ca am cumparat ce am avut nevoie, de ex perna pentru alaptat pe care am achizitionat-o weekendu trecut, ca nu mai mergea. eram cu o perna mare normala. la primul bb nu mi-am permis sa-mi cumpar, dar nici acu nu am luat-o pe cea mai scumpa. oricum, e diferenta, mi-e mult mai comod. am luat una de 30 cad de la "babies R us".

no va pup si revin ca acu pange bb,
biscu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Catralu, vad ca ti-au cam raspuns fetele deja. Si eu zic cele mai importante sunt pautul, scaunul de masina si carutul. Apoi hainute, eu am luat mai mult 3-6 luni si 6-12 luni, doar cateva de pana in 3 luni pentru ca din experienta anterioara nu prea apuci sa le folosesti. Baiatul meu si-a dublat greutatea de la nastere in primele doua luni. Apoi biberoane, suzete, eu as zice sa-ti iei minumul ca poti sa mai iei si pe parcurs daca ai nevoie.

Am vazut si eu la Baby R Us perna de alaptat si parca si la Sears, dar am tot ezitat pentru ca sincer mi s-a parut scumpa (parca era 45-50).

Vroiam sa va mai intreb ceva referitor la scaunul de masina. Pana la urma am primit unul de la cumnata mea care sta in State. Si aseara ma suna sa-mi spuna ca ea a fost cu scaunul la Pompieri sa-i monteze baza ca sa fie sigura ca este ok. Asa se face si in Canada??? Trebuie sa ma duc cu scaunul la pompieri sau politie sa-l monteze? Ce stiti de asta? Eu sincer nu am mai auzit pana acum de asta.

Va pup pe toate,
Roxana, 37+

Mergi la inceput

Romaria, grozave pozele cu fetita ta! Sa fie sanatoasa!

Roxana, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

pitilache, nu e obligatoriu sa mergi la politie pentru scaun. eu am vazut la tv ca fac din cand in cand "clinici" de montare de carseat.

ciao,
biscu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele,
Multumesc tuturor mult pt incurajari, sper sa se acomodeze repede, deja ieri ziceau educatoarele ca e usper ca a mincat aproape 2 mese intregi din 3 si a dormit 1h si un pic, e drept ca ea baga intre 2 1/2-3h, dar decat nimic, e ok, sa vedem azio ce mai e, ea sta d ela 8.30 la 4 maxim deocamdata, sper sa nu imi prelungeasca seful programul sa treb sa o iau la 5, dar mai vedem. Stiu ca pt noi e mai greu si ei ajung sa ceara sa stea acolo cu copii cat m ai mult, dar mai e un pci pina la faza aia, eu sper in vara sa stea 2 -3 luni cu noi acasa si apoi din 15 sept sa mearga doar juma de zi.
Monicutz- astept cu nerabdare vesti joi si bafta multa si eu sper sa o tzii in bratze pe micutza vineri- ce nume o sa aiba?Pupicie dulci!
Laura- eu dupa 1 luna i-am dat cate putzin ceai din cel care beam eu -adica fenicul cu anason amestecat, o ajuta la colici mai bine decat gripe water sau ovol!Oriucm nu cred ca bea mai mutl de 50-60 ml pe zi la inceput, dar era ok, ei ii placea sa suga apa, ceai, suzeta si biberon, cu sanul era mai greu.
V-am pupat si o zi buna tuturor, eu am o zi grea si aglomerata, sper sa mai apuc diseara sa scriu, desi incerc sa petrec la maxim timpul cu emma, dupa ce o iau de la daycare.

Denisa
Denisa 16+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catralu spune:

Fetelor,eu si sotul meu va multumim pentru sfaturi;sunt de mare folos!!
Va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Biscu, merci mult. Asa ma gandeam si eu. Fetele din Quebec, alta parere?

Roxana, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

pitilache, si noua ne-au spus ca daca nu sintem sigur de instalare la scaun sa facem apel la un post de politie ca sint tare amabili si ti=l verifica, am fost tentati s=o facem, dar pina la urma am urmat instructiunile de pe foaia cu care-l iei, si a fost ok, acuma sa ma vezi ce experta sint....

pina la 6 luni l-am alaptat exclusiv pe dominic, fara ceai, fara apa, atentie ca ceaiul are teina, care e ca si cafeina!

cu perna de alaptat, eu, am testat-o si pe cea de la Toys, si am preferat sa dau diferenta ca sa am perna de acuma!sa va spun care e diferenta, cea de la Toys are cirpe inautru, si dupa 1 saptamina fiu-miu avind peste 4 kg a turtit-o de numa....cea care o am si acuma are inauntru un fel de polistiren antialergic, este intr-un sac care se poate lega injurul tau cu o curea reglabila, deci ajustabila, si poti controla cantitatea de polistiren dinautru in functie de greutatea copilului!adica daca e mai mare scoti din bule, daca e mai mic, mai pui bule, in functie cum creste! are o husa de bumba care se spala numa ea in masina(cea de la Toys o speli toata) iar dupa ce nu mai ai nevoie se transforma in sac sport, poti baga tot felu de chestii, ca are buzunare, si arata bine!

denisam si eu la al doilea cind face 1 an vreau sa rog o bunica sa mai vina 1 an, sa-l dau cit mai tirziu la gradi!ideal ar fi sa-mi reduc timpul de munca, dar vom vedea daca voi putea!

Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Merci tare mult pentru clarificari, Pepsi. Apropos de perna de alaptat, ai vreo poze ceva. Tu de unde ai luat-o?

Va pup,
Roxana. 37+

Mergi la inceput