Bebei de Canada in burtici de mamici (2)
Raspunsuri - Pagina 29
Denisam spune:
Monicutz- da-mi si mie te rog nr ca vad ca esti acasa sa te sun in pauza de job, pls!Pupici si fii tare, o sa vezi o printzesa minunata care o sa itzi trezeasca sentimente deosebite!
Denisa
Denisa
16+ si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
OanaPan spune:
Monicutz
Multa bafta si curaj pentru vineri (daca ai un feeling ca va fi vineri cred ca vineri va fi).
Si sa fi linistita. Ai o doctorita buna si totul a fost tinut sub observatie cu grija si trebuie sa fi sigura ca totul va fi bine pentru copilas si pentru tine.
Un sfat as avea - sa profiti cit mai mult sa te odihnesti cit poti in zilele pe care le ai pina la nastere pentru ca dupa, o sa intri intr-un virtej de oboseala, nesomn si de lucruri multe si noi pe care le ai de facut. Odihneste-te acum cit poti pentru ca vreo 4-6 saptamini dupa nastere o sa fi solicitata la maximum si e bine sa fi cit poti de odihnita. Cred ca la sfatul meu pot adera si celelalte fete care deja au trecut prin experienta primei luni de convietuire cu un bebe.
Eu astept sa mai creasca burtica. Acum avem 14 saptamini si nu se vede deloc daca ma imbrac cu bluze mai largi. Si nici la servici nu am zis nimic inca. Am o intrebare pentru voi - Cind (in cite luni erati cind) ati anuntat la servici despre sarcina? Si cum a fost vazut anuntul vostru de catre sefi? Eu mi-am schimbat serviciul de la ultima sarcina si aici nu prea imi vine sa le zic acum gindindu-ma ca inca nici nu se vede dar nici nu vreau sa astept prea mult pina sa le zic. Si nu stiu ce sa fac iar un sfat al vostru ar fi binevenit.
In rest astept sa mergem la doctor din nou pe 15 Feb si imi iau tensiunea zilnic (avind in vedere antecedentele mele cu preenclapsia in sarcina trecuta).
Pepsi spune:
monicutz, taiem frunzele la morvovi, tin tare tare pumnii strinsi, va fi bine de data asta, si abia astept pozele cu printesa, si ce nume va avea!
denisam, merci mult, asa fac, bag lamii, azi mi-am trimis sotul sa mai ia citrice! la frigul asta ar trebui sa fie inghetati virusii astia, mama lor, am auzit de siropul ala, ma duc sa vad la farmacie!
OanaPan,eu, la prima sarcina i-am anuntat pe la 2 luni, nu s-a vazut pina la 6 luni, dar i-am anuntat, n-am avut deloc probleme cu ei. la a doua sarcina am anuntat imediat, ptr ca trebuia gasit inlocuitor, din pacate n-a mai fost cazul, iar acuma am anuntat inainte de 3 luni, ca trebuia sa lipsesc des, ptr mers la medic, si sa gaseasca inlocuitor, sperind ca de data asta va fi nevoie!pina acuma totul decurge bine!n-am avut probleme la servici!bafta si tie!
Flavia
21+
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
pitilache spune:
Multumesc tare mult pentru aprecieri fetelor ref la baiatul meu. Este mare, intr-adevar. Nici nu stiu cand a trecut timpul. De multe ori ma uit la poze cu el cand era mititel si mi se face asa un DOR de vremurile alea. Asa ca sfatul meu este sa profitati la maxim de timpul petrecut cu bebeii vostri, ca trece asa de repede si uite ne trezim cu ei mari aproape peste noapte! Apropos de noapte, cateodata ii place lui Seba sa doarma cu mine si cum se culca inaintea mea, imi ia in brate pijamaua si adoarme asa. Acum cateva nopti, imi cautam pijamau si nu o gaseam, pana cand am vazut-o la el in brate. Era asa de dulce ca nu am rezistat si i-am facut poza!
Pepsi ai mare grija de tine. Cu frigul de afara nici nu-i de mirare, desi cum ai spus si tu ar fi trebuit sa dispara virusii... Eu sunt pe finalul racelii, mai imi curge doar un pic nasul si in rest ok. Si eu am bagat la greu ceaiuri fierbinti cu miere si lamaie si se pare ca a avut oarece efect ca nu a fost chiar asa de grav, adica am putut s-o duc pe picioare. Sanatate multa lui Dominic!
OanaPan eu le-am spus pe la 3 luni si ceva. Dupa o sarcina pierduta inainte, am vrut sa fiu sigura ca este totul ok si abia atunci i-am anuntat.
Roxana, 37+
Monicutz spune:
Oana eu am spus la 3 luni acum si data trecuta la 4 luni. N-au fost probleme in nici unul din cazuri. Trebuie sa stie ca e nasol sa le spui in 5-6 luni ca tu mai stai 2-3 luni si gata.
Pupici,
carmen94 spune:
pitilache...........waow!ai un adevarat cavaler!!!!
Monicutz........inca o data ,,bafta multa!,, te asteptam cu vesti bune.
Pepsi..............Sanatate multa! si tie si lui Dominic!
noi nu avem cine stie ce vesti.burta creste,lovituri primim din plin....si asteptam sa treaca timpul mai repede sa-mi tin si eu in brate baiatul...
va pup te toate!
Carmen
30+cu
pitilache spune:
Carmen94, vad ca nu mai este chiar asa de mult nici la tine, maxim 2.5 luni! Trec asa de repede!
Fetelor, vad ca am ajuns pa pagina 20, cred ca ar trebui deschis un nou capitol. Eu nu am facut niciodata, asa ca las pe cineva care este mai experimentat!
O seara placuta!
Roxana, 37+
carmençita spune:
Am deschis capitol nou :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93489
Incerc sa refac si lista, oricum nu prea mai e de actualitate.
OanaPan spune:
Monicutz, Pepsi, Pitilache
Multumesc pentru raspuns - m-ati convins ca totusi ar trebui sa vorbesc cu seful meu saptamina viitoare cind bebe va avea 15 saptamini pentru ca sigur trebuie sa ma inlocuiasca cineva la servici.
Carmen 94
Trece-ma si pe mine te rog pe lista de gravidute cu datele
Oana DN=05.05.1970
cu DPN=27.07.2007 inca nu stiu ce e bebe
si mamica de Iulian(22.06.2005)
Monicutz
Multa bafta maine!!!Abia asteptam vesti despre bebelusa si cum a fost nasterea.
susur spune:
Am auzit ca este o clinica gratuita care supravegheaza gravidele , undeva Richmond$Eglinton.Stiti ceva , o adresa corecta?eu deocamdata nu am OHIP si am facut o socoteala....
Daca stiti ceva de aceasta clinica va rog sa ma anuntati ,stau cu ochii pe topic.Sper sa mai functioneze clinica asta ca persoana care a apelat la ea a facut-o acum 6 ani.