FIV 94

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Teodoran multumesc mult ptr informatie. Cred ca o sa vin si eu. Pe 24 as fi cam in Z12 spre Z13 si cred ca ar fi sufiecient pentru un eventual raspuns. Scumpo, ai grija de tine si ai grija cu raceala aia.

Stie cineva, in cazul nidarii trebuie neaparat sa se piarda putin sange? De exemplu, am intrebat-o pe mama mea si mi-a spus ca a vaut decat la ultima sarcina, iar in rest nicidecum. E posibil sa nu isi mai aminteasca exact? Sau se poate sa nu apara nimic?

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

betty78,nu este neaparat necesar ca sa-ti apara sangerari la nidarea embrionilor.Am intrebat eu o fata cu care am tinut legatura din lotul de fiv din luna noembrie de la sabyc, ea a reusit si nu a avut nici o picatura de sange sau pete maronii.
ai grija de tine si iti doresc un rezultat pozitiv tie si tuturor fetelor in asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Betty, teodoran si eu trebuie sa fac testul pe 20 (ziua 11) sau pe 21(ziua 12). Nu m-am hotarat inca. Si nu m-am hotarat nici unde sa il fac. De aseara am intrat in panica. Pana atunci am reusit sa ma mentin foarte bine cu psihicul. Am senzatia ca o sa-mi vina CM desi ar fi oricum foarte devreme. Azi sunt in a 8-a zi de la ET. Nu am nici o durere si nici nu am avut. Azi dimineata insa, s-a colorat foarte putin secretia. Nu m-am hotarat ce culoare ca e foarte, foarte putin si nu-mi dau seama. Am intrat si mai tare in panica. Poate nu-i nimic, sau poate e de bine dar nu mai am rabdareeeeeeeeee! Vreau sa ma linistesc, fie ca e bine, fie ca e rau. Orice e mai bun decat starea asta.

Alexi felicitari!!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Betty si eu stiu la fel ca Cristina38in legatura cu nidarea embrionilor..si stiu fete care au reusit si cu pete si fara pete. De foame ... si mie mi-e ..poate de la vitamine. Sa stau cumintica la servici

Alexi 22 sa ne spui valoare azi de la test!!! Eu il fac miercuri. Despre sangerare pot sa-ti zic ca si Lachi a patit la fel si tot Gravi...nu stiu cum se numeste a luat

teodorante inteleg perfect cu testul, poti sa-l faci in Z10.. ar trebui sa pozitiveze ...macar sti ca e de bine ..si apoi poti sa-l repeti in Z14 ca sa vezi valoarea exacta

Andrada pai dreptate cu raaaabbbbbbddddddaaaaaareeeee e atat de greu si nici nu stiu?? mai sunt in burtic...nu mai sunt??? Asta e !!! e cea mai grea perioada a FIV-ului

despre mine..sau despre noi..suntem bine..Z10 dupa ET si miercuri fac testul..fara sangerari sau pete..sper sa fie asa pentru urmatoarele 9 luni, senzatie de CM doar vineri..atunci rau de tot..dar a trecut. Mai departe cum vrea DD, pentu asta ma ca sa-mi implineasca visul!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!O saptamana frumoasa si plina de zesti bune de la fetele care sunt in asteptare!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Pussi bafta multa si tie! sper sa se indure DD de noi! Asa e. asteptarea e cumplita. si ultimele zile sunt insuportabile. De cateva nopti visez invariabil ca deschid hartia cu rezultatul de la betaHCG. cateodata e bun, cateodata, nu. Dumnezeu stie cum o sa fie...

Bafta tuturor fetelor care asteapta.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!

Andrada P, teodoran, betty78 multa bafta fetelor, sa aduceti numai vesti bune, incercati sa va relaxati, sa va ganditi la altceva ...stresul nu face bine bebicilor!

Oana draga cum a fost in weekend?Ce ai facut cu Sheritra la dr T?A "cucerit-o"si pe ea?Ne tinem toate de manuta la anu'?

O zi frumoasa tuturor fara exceptie!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Fetelor, din cate observ, in acesta saptamana suntem patru in asteptarea rezultatului, sper din tot sufletul sa reusim toate, betty, pussi, andrada p, iar eu inchei randuriele pentru acesta saptamana, sper ca am omis pe cineva.

Andrada p, nici eu nu am avut nici un simptom in acesta perioada, ma refer mai relevant, ma intreb si eu daca ii mai am sau nu, am facut totul pe fuga, et-ul pe 9 dec, la ora14.30, am stat 30 min in pat, apoi fuguta cu un taxi la tren, Dumnezeu stie daca au rezistat la zdruncinaturile din tren.Vineri voi afla verdicul.

aveti grija de voi si sper ca DD sa se indure de noi si sa ne faca o bucurie de Craciun.

va sarut pe toate!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Cristina38 BAFTA multa si tie!!!Scuza-ma, nu mai stiam exact cine mai e in asteptare!!!Sa dea DD sa treceti cat mai multe fete pe lista de !!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Cristina 38 imi permit sa-ti completez lista ..fetele de care mai stiu eu: PIS...face testul miercuri, si Teodoran il face duminica in Z10.... SA fie cu ochisori!!!! Pe BB tai ii faci ceva ..la CFR.. ca inseamna ca le place cu trenul

PUSSI

Mergi la inceput