FIV 94

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

In sfarsit m-am dat jos din pat.....vineri am facut ET-ul la Giulesti, am la purtator 2 emb. de 8 celule, sper sa stea cumintei acolo. Am avut si 4 de congelat. M-am saturat sa stau in pat si acum am inceput sa merg prin casa dar ma doare tot corpul. Initial eram programata sa fac b hcg pe data de 28, dar am inteles ca la giulesti nu o sa fi enimeni atunci, dar cica o sa fie cineva pe data de 29. Am sunat la Victor babes si am intes ca au deschis duminica pe 24, atunci o sa fiu in ziua 10, si o sa m aduc sa ac analiza sa vad cum petrec craciunul...intr-adevar s-ar putea sa fie prea devreme dar nu am rabdare sa astept atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

dariela, nr. minim de ovociete este unul ca sa poti merge mai departe in sensul ca obtii un embrion si din acesta un copilas.. Dar dr. nu isi vor da seama cate ovocite ai produs decat dupa punctie. Se face punctia daca tratamentul a fost ok si au aparut minim 3 foliculi (eu asa stiu) ce au crescut > 18mm. E posibil, si de nedorit, ca sa obtii foliculi si acestia sa nu contina nici un ovocit.
Eu fac FIV la Cluj si acolo sotul meu a consultat un dr. urolog. Acesta dupa consultatie ia dat un tratament cu undestor si tian li. La repetarea spermogramei a reiesit ca nu i-a fost de niciun folos tratamentul. I s-a spus ca putem apela la un donator. Un alt tratament nu i-a dat si din cand in cand poate sa mai ia tian li. Tian li este o solutie chinezeasca pe care o bea si e asemanator la gust cu branca ursului.
Nu ramane decat sa ne rugam ca la proba cu pricina sa se gaseasca cati mai multi de calitate. Sunt un pic mai linistita pt. ca medicul laborant care a facut spermograma a zis ca a vazut cativa mai iuti. Ne bazam pe aceia.
Tu cum stai?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

teodoran, eu stiu ca la Giulesti se face betaHCG-ul pe 28, cu rezultatul pe 29...

Andreea

Mergi la inceput

Pai tocmai asta va spuneam, ca ne-au anuntat ca nu lucreaza pe 28 si sa venim pe 29 si o sa ne dea rezultatul in aceeasi zi. Asa le-a anuntat pe toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

hmm...cum se mai sucesc...mie joi mi-au dat chiar bilet de trimitere pt 28 dec. Ei...acum ca e 28 sau 29...rezultatul tot ala e. Bafta multa fetelor in astepari...ca stiu ce greu e.
M_Oana, cand ti se face dor de London Pub te astept cu mare drag...numai sa scap eu de stressul din zilele astea si acolo sarbatorim

Multumesc pt incurajari si promit sa nu mai tin laptopul pe burta. Stau cu el 30 min pe zi, tinut langa mine, cat sa va citesc si sa fiu alaturi de voi.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

FETELOR va multumesc pt urari sa dea DD sa fie bine ca azi am tras o speritura .Mi-a venit putin lichid rozaliu ca de CM dar acum mi-a trecut sper sa fie bine .Am sunat-o pe DR si mi-a zis sa fac 1 fiola grvidinon la 7 zile.

Fetele care ati mai trecut prin asa ceva va rog spuneti-mi si mie ce va spus DR voua despre asta si in cat timp va trecut?

PUSSI eu refac testul maine tot la bioclinica .tu cand il faci?Si cum te mai simti?

va pupacesc pe toate fara exceptie

alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Beety78ce faci mamico astazi? Nu ne dai nici o veste despre tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Moniland, Pussi, Kitta multumecs mult pentru incurajari. Nu m-am simtit deloc bine. Am avut o stare psihica super naspa. Probabil ca am stat prea mult pe acasa, asa ca pe la pranz am iesit sa ma plimb putin prin parc, apoi am fost in vizita la parinti si in cele din urma am venit acasa. Prea isi fac sperante si planuri cei din jurul meu si in special mama care se viseaza deja bunica si parca ma simt ca imi fac potcoava fara sa am calul si asta ma darama. Oricum am lamurit situatia in ce priveste planurile iar de marti o sa am si o alta indeletnicire: Serviciul - sincer nu credeam vreodata ca o sa fiu asa de fericita ca ma duc la servici. Acum sunt bine si cum o vrea DD.

Teodoran , iti doresc din tot sufletul ca de Anul Nou sa ai cel mai frumos cadou.

Pupicei la toata lumea

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Si eu vreau sa imi fac analizele in perioada 23 - 24. Stie cineva unde pot sa le fac???? Please.....Macar vreau sa stiu cum imi petrec Craciunul si fericita sau .

betty78

Mergi la inceput

Eu am dat telefon la Clinica Victor babes (langa piata muncii) si mi-a zis ca face si duminica pe 24 analize dar sa vin pe la ora 8, ca dupa ora 10 pleaca...si a zis ca imi da rezultatul tot duminica. Chiar daca o sa fiu doar in a 10 zi de la ET, poate totusi iese ceva .
Cred ca am racit, ma doare in gat rau de tot si parca am putina febra. Ma enereaza ca nu vreau sa iau nimic.

Mergi la inceput