FIV 94

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Pussi multumesc mult. gata m-am linistit. Acum ce-o vrea Dumnezeu. Auzi stii ce ma intreb, inainte de ET (adica de cand ma stiu) mancam foarte putin si chiar in timpul tratamentului am slabit, dar acum in schimb mananc non - stop. Oare asta o mai fi vreu simptom?

Dariela bine ai venit printre noi. Sa te ajute DD sa treci cat mai repade la odisee. Multumesc mult pentru urari.

In rest pupici la toate fetele
betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Ingeras, multumim pentru adresa lui Mosu. Eu chiar am vrut sa-i scriu dar cand m-am uitat la adresa este cu 2005mos craciun, etc. Nu ar trebui sa fie ceva cu 2006? Intreb si eu...
Felicitari fetelor care au reusit ! Imi pare rau de esecuri...
Va imbratisez pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

FETELE va rog spuneti-mi si mie va durut spatele in a12 zi de la ET ,pe mine ma doare destul de tare spatele si burta.spuneti-mi parerea voastra va rog.

alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Alexi22 eu zic ca nu e nicio problema..stai linistita in patut .... esti ...nu are cum sa-ti vina CM...dar se poate sa te si patezi cum a patit LAchi si Internet. Poate e chiar normal avand in vedere ca corpul tau sufera modificari majorepe burtic

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorcati ml are Menogonul ca sa stiu ce seringi sa imi cumpar ca trebuie sa fac 4 o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

KITTA, seringi de 5ml.
mult noroc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

se apropie Craciunul,Sarbatoarea Nasterii Domnului nostru,Iisus Hristos,sarbatoare care ne readuce speranta in suflet,sarbatoare in care Dumnezeu ne arata ca mereu se intimpla minuni;doar EL ne-a spus:"cereti si vi se va da"..de aceea haideti fetelor dragi sa spunem o rugaciune,caci sigur vor fi ascultate

Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

alexi22 felicitarii
andicu multumesc mama de vesti..eu aflasem deja..Oana intreba de ea..dar oricum iti multumesc ca ai mai spus..nu stiam cate kg avea printzesa

va tin pumnii la toate!!!
aniast,,adelia,,antosit

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Zouzoumultumesc pentru trebuie sa avem incredere in DD ca e alturi de noi si ca o sa ne implineasca visul

Bettyazi cum esti???

Alexitu cand mai repeti BHCG-ul ..la primul echo cand mergi???

Legaturooooooooooo

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

In sfarsit mi s-a facut si mie conexiunea la net. Era si timpul.

Alexia, Feicitari !

galuscuta, mai repeta testul in ziua 14.

betty, iti intleg nelinistea dar prin faptul ca te stresezi lucru bun nu faci.

Monica

Mergi la inceput