FIV 94
Raspunsuri - Pagina 26
betty78 spune:
Cristina38multumesc frumos pentru raspuns. Acum mai m-am linistit. Deci este posibil sa nu ai nici un fel de pata. Iti doresc din tot sufletul sa iti iasa rezultatul dorit la analize.
Andrada, nu pot decat sa iti doresc sa iti iasa rezultatul dorit . Incearca sa te linistesti, stiu ca este foarte greu dar nu prea ai alta solutie. In ce priveste colorarea secretie putin ai deja raspunsul. Poate au nidat
Pussi scumpo, sper ca si tu esti ok. Stai linistita a totul o sa fie bine...
fetelor sper ca o sa reusim toate sa ne tinem ingerasul in brate peste 9 luni.
Aniast72 mai vino si tu cu vesti. Te pup
KoraPop multumim mult. Sper sa te auda DD.
Antosit multumesc mult. Si tie iti doresc o saptamana cat mai buna.
Va pup pe toate si va doresc o saptaman cat mai buna.
betty78
CRISTINA38 spune:
pussi, m-ai facut sa zambesc, multumesc, de emotii sau stres, nici eu nu stiu excat in ce stare sunt, am uitat un cuvintel "nu", dar ma bucur ca ati inteles ce am vrut sa spun.
Suntem 6 si da DD sa fim si 6 victorioase.
Kora Pop, multumesc, chiar daca pana acum nu te-am mentionat in scurtele mesaje scrise fetelor, sa stii ca te-am admirat in aceea ce faci, te-ai integrat perfect printre noi, iar eu iti doresc sa-ti reuseasca TOT ce-ti propui.
teodoran spune:
Multumesc mult ca va ganditi la mine...Am avut o noapte de cosmar, ma doare in gat de innebunesc nici nu mai pot inghiti si m-am sculat din ora in ora sa-mi iau febra...ca asta mai imi trebuia sa mai am si febra si sa resping bb-ii.Acum stau cu ceaiuri.
CRISTINA38 spune:
teodoran, fa un pic de gargara, apa cu sare sau cred ca un pic de zeama de lamaie nu strica.Nu te agita si ai grija ce fel de ceaiuri bei.
KoraPop spune:
Cristina38multumesc frumos , ma simt foarte bine alaturi de voi si traiesc cu emotie fiecare eveniment de aici, in curand am sa am si eu ce povesti,incep din ianuarie analizele si apoi cat mai curand trec la FIV propriu zis. Astept vesti bune de la tine!
Teodoran bea multe ceaiuri ,eventual cu putina miere ,intreaba dr ce ai putea lua ca sa nu se agraveze raceala, incearca totusi sa nu te stresezi si cu asta ca nu e bine...Sanatate si multa bafta!
Kora
teodoran spune:
Mi-am facut ceai de sunatoare cu miere si lamaie....dar ce ceai nu am voie?
Eu de multe ori simt niste intepaturi in dreptul ovarelor. Asa simtiti si voi?
betty78 spune:
Teodoran increaca sa cumperi Redoxon (este VitaminaC) efervescent si este foarte bun si nu face rau la bebe. Din cate mi-a spus mie doctorul ai voie sa iei Paracetamol sau Solfadeina. Incearca sa suni sa vorbesti cu medicul tau. Iti doresc sa te faci bine cat mai curand. In ce priveste raceala, stai linistita, ca nu o sa te afecteze.
Si eu am niste asa zise junghiuri in ovare si mai ales noaptea. Dar cred ca sunt de la punctie. Dar ce ma nelinisteste este ca imi simt bataile inimii in abdomen. Am crezut initial ca bat campii, dar apoi l-am rugat pe sotul meu sa imi puna mana pe burta si a simtit si el foarte intens bataile inimii. Asa ca am facut o tahicardie cred ca din cauza stresului. Cred ca ma duc azi sa imi fac o electrocardiograma sau un doppler.
betty78
aniast72 spune:
Andrada.P, teodoran, pussi, pis, betty78, cristina38, bafta multa fetelor saptamana asta. Fie ca ajunul Craciunului sa va aduca cea mai mare bucurie.
betty78, si eu am patit ceva de genul asta aseara...un puls puternic, vizibil chiar la incheietura mainii. Nu sunt panicata dar clar subconstientul isi spune cuvantul.
Pentru saptamana asta s-a strigat catalogul... saptamana viitoare cine face beta-HCG-ul? Din cate stiu, sunt eu cu adelia_alin, azi fiind amandoua Z5 de la ET
Teodoran, am citit acum in "Redescoperiti secretele bunicii", poti sa iti faci ceai de nalba, de macese, puse peste lamaie fierbinte. Calmante sunt: musetelul, cimbru, flori de tei. NU ai voie ceai de pelin...chiar daca amestecat cu miere e tot un remediu naturist...dar se specifica *ca nu e recomandat gravidelor. Sanatate multa! ...aa, si mananca mult usturoi. E recomandat pt gripa.
Eu am si o stare de nervi din cauza laptopului, mi se opreste cand mi-e lumea mai draga...am postat de cateva ori dar nu am apucat sa trimit asa ca o sa scriu cat de putin, trimit, apoi dau Edit ca sa nu mai fie "cooperativa munca-n zadar"
antosit, KoraPop, va simt aproape si e tare bine.
Andreea
Andrada.P spune:
Cristina38, Pis bafta multa si voua!
teodoran sanatate! bea suc de lamaie cu miere!
Betty si eu am simtit de cateva ori pulsul la nivelul abdomenului. M-am gandit ca e din cauza pozitiei in care stateam. Dar poate e semn bun! Poate atunci se facea implantarea... :)
Feelor din Bucuresti, unde faceti betaHCG-ul? stiu ca se face la Medlife, la Victor Babes si la Bioclinica dar nu am aflat in cat timp dau rezultatul. Stiti voi?
Andrada
adelia alin spune:
Azi n-am mai rezistat si mi-am facut un dus!!Ce bine a fost!
M-am trezit cu o usoara durere de burta,ca inainte de CM.E clar,a inceput perioada aia in care 5 minute imi vine ciclul si 5 minute am greturi de gravi.Sa vezi stres pana la test!Bafta fetelor de saptamana aceasta.Astept vesti super bune ca sa imi mai vina si mie inima la loc!Unde mai pui ca de azi mi-a plecat si sotul,sunt singura,deci am tot timpul din lume sa ma gandesc aiurea!
Daca beau o cafea fara cofeina nu-i bai nu-i asa??Ca si asa sunt deprimata ca n-am voie la ciocolata!
Va pup