FIV 94
Raspunsuri - Pagina 12
bubulina1 spune:
Lachi, FELICITARI!!!!!!!!!
Am incercat in fel si chip sa te felicit, dar nu am numarul tau. Sunt foarte departe, dar nu v-am uitat si mereu ma gandesc la voi.
Iti doresc din suflet sa ai parte de sarcina usoara si bebel(i) sanatos(i)
Bubulina
Speranta moare ultima!
KoraPop spune:
Oana capul sus si optimista, incepe imediat anul 2007 si vei avea muuulte realizari si nici un esec si cel mai frumos cadou de ziua ta la anu' va fi . Hai sa punem un pariu pe o bere ( deja pregatesc paharele ) !
Kora
Delia21 spune:
M OANA,Vreau sa gandesti pozitiv:vei face fiv si la anul pe timpul asta iti vei tine mandretea de pui in brate si ne vei cere sfaturi....cum sa ragai mogaldeata si cum sa faci sa nu mai aiba gaze;PRICEPUSI??????de la mine si de la Rudy
LACHI,hai si spune-ne 2 vorbe........vreau si eu sa-ti simt fericirea in glascior si in vorbe......please!
Mirela_1 spune:
Oana, ai vorbit pe sufletul meu. Ma pregatesc sa fac si eu bradutul, tot in 2 din pacate si anul asta.
Adelus, iti tin pumnii pentru maine, ma rog sa fie embrionii buni si frumosi si sa ti-i puna pe toti 3.
Aniast, bafta maine.
Anca Wish spune:
Fetelor dragi, Lachi sta inca cumintica acasa. Azi cand am vorbit cu ea, imi spunea ca-i pare rau ca nu poate ajunge la birou ca sa intre si sa va multumeasca pentru sustinere si pentru cuvintele voastre din suflet.
M-a rugat sa va transmit eu multumiri si ca abia asteapta sa ajunga la birou si sa va povesteasca ea, cu degetelele ei, cum a crezut ea ca i-a venit si cand colo...e insarcinata.
Bafta tuturor!
M Oana spune:
Beyyyy, eu mi-s optimista genetic, dar eu vreau sa-mi aduca barza bebe-ul, ca mie asa mi-a zis mama ca se face........
Pai una ni se spune cand ne aduc pe lume si altfel sta treaba in viata...
Poate daca imi spuneau de la inceput ce ma asteapta, nu ieseam, mai stateam pana apucam alte vremuri.
Mai stateam vreo 50 de ani asa, ca pe atunci cred ca te vei duce la un genetician si ii vei spune ca vrei un urmas care sa fie ager ca strabunicul lui, frumos ca taicu-su si plin de bani ca rudele din evul mediu, ca atunci in arborele genalogic al familiei s-a inregistrat cel mai gras cont bancar..........
Toata viata am crezut ca bebicii se fac "din dragoste" si uite ca traiesc sa-i fac printre bisturie si cu ochii pe monitoare...........
Daca imi iesea prin inseminare, ii spuneam copilasului ca atunci cand a fost creat ,taticul lui era plecat putin pana la baie, iar mamica a asteptat cumintica cataterul miraculos.......
S-a ales praful de era romantismului traim intr-o era picassoniana in privinta .........., dar ATA ETE........
Deliuta pricepui tot, mama draga, de-abia astept sa ajung la schimbatul scutecelor, la noptile nedormite, la vaccinuri, la colici ca sa intru si eu in randul mamicilor adevarate, ca mamica inchipuita sunt de cand ma stiu......
Atat de mult am fost convinsa toata copilaria ca voi fi mamica din prima luna in care imi voi gasi iubirea, incat atunci cand a fost sa-mi aleg un liceu, eu am ales Liceul Pedagogic, ca doar trebuia sa ma pun la punct de mica cu pedagogia si pshihologia copilului, nuuuuu.....
Nu m-a interesat ca era un singur baiat in clasa, ca fac 5 ani de liceu, ca sunt 5 pe loc, ca distractia lipseste cu desavarsire........ Era un liceu care ma ajuta apoi in calitatea mea de MAMA.....
MAMA EI DE SOARTA!!!!!
Mirela stii cum e cand iti e prea mult timp bine? Adica ai masina de ceva vreme, ai si casa, ai si sanatate, ai si-un sot iubitor, dar parca s-ar putea mai mult de atat si parca a trecut ceva timp de cand le-ai obtinut pe toate si parca ai vrea ceva mai mult, macar putintel mai mult..........
Asa e si cu lipsa de copii, adica cu obisnuita la rau. Am jelit atata amar de ani ca fac bradutul fara copilasul mult visat langa el, incat m-am obisnuit cu acest sentiment. Imi e atat de cunoscuta aceasta lipsa, incat pentru a ma durea in prezent cu adevarat ,trebuie sa fie un alt nivel al suferintei, asta e deja ceva ce face parte din viata mea de prea multa vreme si nici nu ma mai misca........
Unele femei jelesc la aceasta ora ca au greturi. Noi jelim ca nu avem. De-am putea sa ne bucuram fiecare de CEEA CE AVEM ar insemna sa gasim FERICIREA de a trai.
Pe acest principiu ma bucur de bradutul meu. Am o prietena care are tripleti obtinuti la Giulesti prin FIV. Primul Craciun l-a petrecut prin spitale cu ei, Craciunul urmator a facut brad, dar s-a ales praful de el, ca nebunaticii trageau de globuri si de instalatii, iar anul acesta sper sa se bucure de acest eveniment, eu ma voi duce sa tin de brad, sa ne bucuram macar o ora de el, impreuna........
Asa ca, traieste CLIPA, ca vin si momentele in care nu vei mai putea face brad si vei regreta ceea ce simti acum..........
KoraPop spune:
Oanaaaaa tot din dragoste ajungem si la bisturie , monitoare si altele...ce sa mai zic esti tare simpatica si cu mult umor,isteata foc si tare sufletista...ce vei fi la anu' pe vremea asta!!!!Pariem pe ? Hai sa ne facem de cap de sarbatori, sa papam bunatati , , sa petrecem seri romantice , si sa ne distram la maxim ca incepe anu' si lasam deoparte dulciurile, cafeaua , tigarile ( ca-s mare fumatoare...) si alte bunatati si trecem la treaba, ok?
Kora
betty78 spune:
Fetelor, am revenit cu vesti dupa ET. Ieri mi-au transferat 3 embrioni, 2 mai frumusei de 5 si 4 celule (48 ore dupa punctie) si unul mai micut de 2 celule. In rest ma simt bine. Am stata pana acum in patut, dat deja nu mai am stare asa ca am inceput sa ma plimb prin casa. Pe langa doxiciclina si Utrogestan tb si Materna, doctorul m-a pus sa imi verific si temperatura bazala, iar daca ajunge la 37,5 sa ii spun. Stiti ce ar putea fi asta?
Lachi felicitari scumpo. Iti doresc un bebe sanatos si o sarcina usoara!!!!!
betty78
pussi spune:
Bettyfelicitari !!! esti !!! bucurate si stai in pat cuminte sa ai grija de BB. Au fost ff buni embrionii. De etmperatura nu stiu nimic...sunt si eu curioasa si o sa o masor si eu maine dimineata!!!
PUSSI