FIV 94
Raspunsuri - Pagina 11
rami 73 spune:
Fetelor, in primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru sustinere. Sunteti deosebite toate !
Eu deja sunt ok, incep sa fac planul de bataie pentru urmatoarea incercare, dar trebuie sa vad intai ce e de facut sa nu se mai repete experienta asta urata de acum. O cauza, un motiv trebuie sa existe, chiar daca e bine ascuns. Nu e in regula ca dupa 11 zile de stimulare sa produc un singur ovocit, avand in vedere ca analizele hormonale sunt ok (FSH 5,5 / Estradiol 50 - in z.3). O sa le mai repet si in alta parte, pana acum le-am facut numai la Giulesti, de-a lungul anilor.
Oana, daca tu ai ramas muta, iti dai seama cum am ramas eu cand am auzit Asta-i viata, ne rezerva si surprize, si nu intotdeauna din cele mai placute...din pacate. Moisa ce sa zica, era si ea descumpanita, iti dai seama, mai ales ca ea practic mi-a recomandat gonalul. Mie mi-a zis oricum ca gonalul nu e mai puternic decat menogonul, doar ca are alta compozitie si credea ea ca mi se potriveste mai bine. Nu prea a fost asa...
Oricum, nu am stat bine deloc cu numarul, avand in vedere ca am produs un singur ovocit, (restul au fost chisturi), cat despre calitate...nu stiu ce sa zic, nu cred ca a fost suficienta. Acum astept sa ma refac, sa repet hormonalele sa vad daca s-au schimbat in vreun fel, sa iau si ceva naturiste si... sa-mi incarc bateriile pentru urmatoarea incercare. Eu mi-o doresc cat mai repede, dar e si in functie de cum se prezinta organismul meu in timp. Sper macar sa nu raman cu sechele... Intre timp o sa ma programez si la prof sa-i cer si lui parerea.
Acum, intrebarea care ma macina e urmatoarea : daca dupa atata stimulare am produs un ovocit, atunci pe ciclu natural nu am ovulat niciodata ??! Chiar daca foliculii mei ajungeau la 22-25 mm si dupa ovulatie se vizualiza si corpul galben ?(stii ca asa faceam cu Moisa) Greu de raspuns...mai ales cand ai hormonale ok iar ovarele au dimensiuni absolut normale, deci teoretic nu sunt suspecta de insuficienta ovariana. Prolactina, de asemenea, a fost mereu ok, la fel si restul.
Cred ca o sa-i cer la un moment dat parerea si lui Tutu, deocamdata sa vad ce zic cei cu care am intrat in hora.
Am vorbit si eu cu Lachi, se simtea fericirea in glasul ei, tare mult ma bucur ca a reusit. Noi am facut ET-ul impreuna si tare neincrezatoare mai era, dar eu i-am zis mereu ca o sa reuseasca si ca o sa faca gemeni ! Se pare ca nu am fost departe de adevar. Si ea m-a tot incurajat saraca, in timpul zilelor de asteptare, e o fata tare buna...
AndradaP, Aniast, si toate fetele care sunteti in asteptare va tin pumnii stransi !!!
rami
antosit spune:
Aniast super bine, bafta maine la ET!
AndradaP eu in ambele cazuri am numarat inclusiv ziua Et-ului!Tin pumnii sa vi cu un test asa: II!
Anto
ingeras26a spune:
Lachi, felicitari!!!! sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si sa faci un bebe / sau poate doi ??!! sanatos!
Pupicei, Ingeras 38+ Maya Maria
iliuta spune:
Gina ma gandesc la tine. Cred ca deja iti tii fetita in brate.
Antosit, iti tin pumnii ca peste 2 saptamani sa vii cu un rezultat bun, cu asa o productie.
Andicu, ma bucur ca esti bine.
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
denisa73 spune:
Lachii felicitari ,sarcina usoara si bb(i) sanatos(i).Ce veste minunata!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
iepurila spune:
Nu pot sa stau in umbra (asa cum fac de obicei, doar citindu-va) si sa nu tip cat ma tin plamanii : FELICITARI LACHI!!!!!!!!!
Sa-ti dea bunul Dumnezeu sanatate si sarcina usoara si la termen.
Te pup si urlu din nou; FELICITARI!!!!
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
bubuleana spune:
Lachi: mi-a stat inima in loc cand am auzit ca esti gravii!!! de bucurie imensa, desigur!!! Sigur sunt gemeni!!! Ai grija de tine si de bebeii din burtik!!! FELICITARI DIN TOATA INIMA!!!!!!
bubuleana
Mirela_1 spune:
Fetelor, ajutati-ma si pe mine: sun la Endocenter de 3 zile sa-mi fac o programare la L. Dracea si nu-mi raspunde nimeni. Mai stiti vreun alt numar de telefon in afara de 326.76.60?
adelia alin spune:
Andreea(Aniast) excelent stai.Sa stii ca daca maine n-am embrioni,o sa imprumut de la tine!Asa ti-au zis ca la 7.30 iti face deja et-ul?Sau atunci trebuie sa fii la spital?Ca mie mi-au zis pe la 8 sa fiu acolo.
Am sunat si eu azi si se dezvoltasera si ai mei frumusel,ma rog sa o tina tot asa si maine sa fiu si eu mamica de et!
Andrada si mie imi pare bine ca ne-am cunoscut,din pacate ai vazut ca ne-a expediat tanti Geta acasa si nu am putut povesti mai mult,oricum eu iti doresc din tot sufletul sa ai un test pozitiv.
M Oana spune:
Aniast si Andrada eu va urmaresc cu sufletul la gura........
Rami caut un raspuns si simt ca nu fac 2 pasi inainte si soarta ma trimite cu 3 pasi inapoi.
Totusi, ai 19 inseminari in spate. Ai facut laparoscopie (parca de 2 ori chiar). Al tau nu e premiantul clasei, dar spermograma arata destul de bine (50 milioane la inseminari).
Moisa te-a trecut prin toate tratamentele si investigatiile posibile. Inainte de acest FIV chiar nu stiu ce alt tratament sau analiza mai puteai face.
Parca Thea, moisica noastra a patit la fel: primul FIV cu 6 foliculi, toti chisturi, iar la al doilea FIV a avut productie buna, calitate excelenta, dar rezultatul .......
Nu stiu exact cu ce a fost ea stimulata prima si a doua oara, poate intra sa ne spuna...
Gonal F-ul (Danutza stia mai multe despre el, am s-o rog sa-mi spuna) ma gandesc ca ar putea fi o cauza a productiei mari, dar cu chisturi........ Un alt tratament poate va avea alt rezultat..........
La inseminari e adevarat ca nu se poate vedea daca foliculul are "puisorul" in el sau e doar o coaja de ou fara continut, dar mi-e greu sa cred ca toti foliculii se spargeau datorita pregnylului. Adica, ma gandesc ca daca erau chisturi, ai fi avut frecvent chisturi pe ovare, mai ales ca nu ai facut cele 19 inseminari consecutiv. In lunile in care nu faceai inseminare, deci nici pregnyl, foliculul s-ar fi transformat in chist, teoretic.
Tocmai i-am trimis Korei un PM in care ii spuneam de cazuri ca ale noastre. Teoretic, avem sanse FFFF MARI de a avea copii, nu avem cauze majore ale infertilitatii, dar rezultatul ramane negativ, indiferent de sacrificiile pe care le facem.
Sunt "fericita" posesoare a unor analize bune si eu, dar a unui rezultat negativ........
Nu m-ar mira nici sa fac laparo si sa vin cu extraordinara veste NU MI-A GASIT NIMIC, OAUUU.....
Apoi sa fac GIFT, totul sa decurga ca la carte, dar tot in punctul in care ma aflu de 12 ani sa fiu, adica, supla si optimista......
Iar cand voi mai face si FIV-ul mult visat (vorba Sheritei, am ajuns sa vorbesc despre el de parca sunt la al treilea si m-am mai inscris la inca 2 cursuri d-astea, simultane, ca sa am ce diplome pune pe pereti) si voi asista la splendida valoare ZERO, ma voi simti IMPLINITA CA LE-AM FACUT PE TOATE PENTRU A-MI ASIGURA UN VIITOR LA TRONUL FAMILIEI, asta ca sa nu vorbesc de regretele naspa care ma vor incerca.......
Doua adoptii, va rog, ca sa nu fac coada de 2 ori, ca ma asteapta sotul acasa cu masa pusa si cu camerele pline de jucarii, si-i pacat de vopseau aia de pe pereti, sa se usuce fara sa simta si copiiI mirosu' de casa noua si fara sa se bucure de bradutul impodobit cu toata dragostea de bebici, din lumea asta..............
Aaaa, sa inchei intr-o nota optimista, totusi, cu sfatul pe care mi-l dau eu in fiecare seara, de la niste doamne fffff destepte invatat: DA' MAI FA SI DRAGOSTE CU SOTUL, DRAGA, NU TE MAI PLANGE ATAT CA N-AI COPII........