FIV 94

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

GINA cred ca esti deja la spital,ma gandesc la tine si iti tin pumnii si sa fie totul ok,fetelor care aveti nr de tel al Ginei daca vb cu ea va rog spuneti-mi si mie tot ce stiti.

LACHI inca o data felicitari!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Gina, tin pumnii stransi, nastere usoara si sa fie asa cum iti doresti.

Vin si eu cu vesti...am sunat la Giulesti si din 17 embrioni am 15, din care 10 sunt buni. Maine la 7.30 am ET-ul...si incepe perioada de ros unghii.

Lachi, ai lasat berea?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

aniast 72 super vestea, inseamna ca vei pune si la congelat pt un fratior sau o surioara nu-i asa?Muuult succes la ET si daca nu ramane nimic din unghii nu-i nimic, o sa creasca la loc !

Ginasa ai sanatos si azi, cea mai frumoasa zi din viata ta sa iti aduca fericirea de acum incolo alaturi de bebelas!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ANIAST super productia,tin pumnii pt ET si peste 2 sapt sa-ti aduca mos craciun cadou un test cu 2 liniute!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

aniast, chiar bine stai. . Nu e perioada de ros unghii. Mai mult de atata nu ai avut ce face. Acum e perioada cand DD " ne da sau nu ne da".

Gina, refacere usoara si grabnica dupa cezariana ca sa te poti bucura de Ana cat mai repede.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Gina, nastere usoara si iti multumesc pt toata sustinerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Fetelor, n-am mai scris de mult... Din 16 ovocite fecundate am ramas cu 8. Am facut ET cu 4, 4 sunt la conge. Ieri, a 2-a zi dupa ET am facut si o hiperstimulare destul de urata. Am fost la Giulesti si mi-a pus o perfuzie cu albumina. Acum sunt bine...
Acum stau cuminte si astept rezultatul. Giulestiul nu mai face betaHCG-uri in perioada in care ar trebui sa il fac eu asa ca nu stiu unde-l voi face si nici cand. Nici nu vreau sa ma gandesc la asta ca sunt deja destul de stresata. Apropo, stiu ca sunt importante zilele 3-5, de la ET, dar cum se numara? Se numara si ziua ET-ului? Sau din a 2-a zi? Valabila intrebarea si pentru ziua testului.

Lachi m-am bucurat enorm cand am auzit vestea. Mi-a dat incredere ca se poate totusi, dupa vestile despre Sheri si Rami , pentru care m-am intristat foarte tare!

Gina bafta multa azi! Sper ca intr-o zi sa simtim toate ce simti tu astazi!

Aniast72 felicitari pentru embronasi. De maine vei fi mamica! :)

Adelia imi pare bine ca ne-am cunoscut! Iti doresc sa fie embrionasii de calitate si sa se si prinda. Spera intr-o minune, asa cum facem toate pe-aici!

Dana.P imi pare rau ca nu am putut sa stam mai mult de vorba ieri. Poate data viitoare

Cristinici, Danyalo, IoanaTugs, M. Oana,

Ciarli multumesc inca o data pentru sustinere!

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LachiFelicitari iubito!!! Sa dea DD sa fie bine!!!...vezi cum tragi cu piciorul ca trebuie sa ma prind de el....

Ginanastere usoara si BB sanatos!!!

Sheri, Ramiasta e viata..merge inainte..deci cand faceti urmatorul FIv???

Andradahai sa-ti explic cum am sa fac eu...Et l-am facut pe 08 si testul il fac pe 20 (ziua 12 dupa mine) si el repet pe 22( ziua 14)

Aniastfelicitari pentru embrionasi si bafta!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Andrada P chiar daca sunt mai noua pe aici, va urmaresc pe toate cu mult drag...ma bucur ca ai avut asa rezultate bune si iti doresc tare mult ca peste 2 sptamani sa ne anunti vesti bune cu un , doi sau chiar trei ...eu chiar stiu o mamica de tripleti, care acum se descurca bine , dar cu muuuult ajutor si e tare fericita !!Am inteles ca e f. bine sa mananci albus de ou fiert pt hiperstimulare. Si daca ai pus si la congelat....poate le faci si un fratior sau o surioara!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Lachi, felicitari din tot sufletul.
Ma bucut tare mult ptr sarcina ta, meritaii iubita!
Sa ai o sarcina usoara de care sa te bucuri din plin!

Liana, tu urmezi, iubita! MA gandesc la tine si iti tin pumnii sa vii mai repede cu vestea cea mare.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput