FIV 94
Raspunsuri - Pagina 9
Mirela_1 spune:
Lachi, felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Vreau sa vad cum te semnezi cu .
Mirela_1 spune:
Lachi, am scris gresit un bebe, ca poate-s mai multi. Deci rectific, bebei sanatosi.
Mirela_1 spune:
Cami, Sheri, Rami si sunt alaturi de voi.
Adelus, iti tin pumnii in continuare sa se faca cei 3 embrioni frumosi si numai buni de implantare. Va fi bine, ai sa vezi.
Gina, nastere usoara.
Mary Lou, felicitari pentru sarcina. A fost primul FIV?
Avalon
Bafta tuturor fetelor.
dj_mama spune:
pentru cele care nu-si vad inca visul implinit le spun ca va veni si ziua mangaierii, pentru ca se poate; marile tristeti sunt premergatoare marilor bucurii pentru a putea fi pretuite mai bine; sa va imbarbateze Dumnezeu; chiar veti reusi fetelor! sa credeti asta
Lachi, hai ca te facushi VIP pe forum ; pupicii sunt pentru tine si ; te rog io sa nu faci nici un compromis si sa ai mare grija; sper ca si-au gasit bine locul sa se hraneasca cum trebuie si sa nu-ti mai dea emotiile de pana acum;
FELICITARI!
KoraPop spune:
GINA Nastere usoara si sanatos si voios!!!
LACHIcum te simti cu doi i burtica , cred ca e cea mai minunata zi pt tine!Sa fii mereu asa de fericita ca si in aceste clipe!
M Oana ne vine randul si noua cu siguranta
O seara frumoasa tuturor!
Kora
Liana30 spune:
ginutza nastere usoara maine..io sunt aci cu pumnii stransii!!!poate mai apuci si imi trimiti si mie nr de tel sa te sun..
adelia va fi bine ai sa vezi,,stai linistita ca io tin pumnii!!
aniast pumnii sunt stransii,,stransiii!!!
andicu ma bucur ca s;a oprit..sa stai linistita acum,,,abia astept vestile bune maine..
Sheritooooo io stiu ca tu esti o luptatoare asa ca te vreau aci asa
kla ma bucur asa te vreau mama...
Delia om vedea noi ..poate nu o mai fi nevoie
va pupacesc pe toatee si va tin pumnii la toate care sunteti in focuri!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
M Oana spune:
Lachi platesc eu consumatia pentru fivoase , iar noi sper sa ne vedem si sa sarbatorim pe cinste vineri seara......
Shery am vorbit cu partenera mea de dans, iar vineri pe la ora 18 semnam condica, asa cum am discutat.......
Rami am ramas muta cand am citit experienta ta. Tu ai avut de la inceput "obsesia" ca nu vei produce suficient. Ca numar ai produs, dar in privinta calitatii.....
La asta chiar nu ma asteptam. Moisa ce a zis????? Tutu nu face stimulare cu Gonal F, zice ca e prea puternic si cu "doua taisuri"........
Urmatorul pe cand?
Aniast la o asemenea productie mi-e si frica sa visez. Ai trecut olimpiada asta pe primul loc, tine-o tot asa, ca esti pe drumul cel bun....
Andrada tu ce ai facut?????
Gina ........ Mai ai putin pana la prima intalnire cu ingerasul mult iubit..
Amely la mine functineaza principiul "coacerii rodului". Imi fixez multe traiectorii in viata (mereu am una principala si cateva in umbra, de rezerva), dar pana nu ma coc bine nu prea fac pasul. Am mai scris eu despre simtamantul care ma incearca, ca ma aflu intr-un avion cu parasuta in spate, si testamentul semnat, pentru orice eventualitate, dar nu prea ma hotarasc sa fac primul pas, am nevoie SA SIMT ca e cazul sa ma arunc. Acum 2 ani am refuzat categoric laparocopia, m-am mai invartit in jurul altor taramuri, acum am ajuns sa vreau eu laparoscopia, ceea ce ma face "sa sar" cu placere si fara niciun regret, pe masa de operatie. Cand faci ceva din propria vointa si convingere nu prea conteaza de la ce inaltime te arunci.
Spuneai ca nu ti-a mers bine in ultima vreme? Sper ca acum totul a intrat in normal.
Fetelor, promit sa vin si cu alte vesti despre noua varianta de FIV, cu Tutu, acum insa IMPODOBESC BRADUTUL si visez la iarna urmatoare alaturi de bebeul meu.....
Kora, sa stii ca n-am uitat, vine fata si cu lista, dar stai sa mai pun si cate un globulet........
danyalo spune:
rami, sherry un sut in fund e un pas inainte! O sa va dea DD daca aveti putintica rabdare 2 sau 3 bebei... o sa vedeti! Va pup si va tin deja pumnii pt. urmatoarea incercare! Veti reusi!
Lachi ... sentimentele care m-au incercat aseara cand am citit intai ca au venit si apoi vestea scrisa mare de sherry reactia mea neasteptata a fost sa plang in hohote!Felicitari din tot sufletul!Sa ai 2 sau 3 copii perfecti , sanatosi si frumosi! Sarcina usoara iti doresc!(bere fara alcool)
Aniast, Andrada P. sa vina mosul incarcat cu daruri!!! cat mai multe... botez eu unul -doi nu-i problema!
Tututror fetelor aflate in diverse stadii cu operatiunea... le spun BAFTA din tot sufletul... veti reusi viitoare mamici mai devreme sau mai tarziu!
Va imbratisez pe toate
Moniland spune:
Si pana la urma tot dupa testul din sange trebuie sa te iei. Altfel ai alarme false. FELICITARI LUCKY! Ai facut-o si pe asta.
Monica