FIV 94
Raspunsuri - Pagina 13
MRL spune:
Lachi, FELICITARI din toata inima. Sa fi fericita si sa ai o sarcina usoara si la termen, bebelinii sa fie cuminti si ascultatori.
M_Oana, cred ca despre mine este vorba (referitor la Rami).
Am la activ:
- 9 inseminari ca la carte cu Moisica,
- primul fiv 6 folicului zero ovocite (punctie oarba) - tratament stimulare Menogon 4/zi
- fiv 2 - 6 folicului - 3 ovocite toate divizate in cate 8 celule la momentul ET, rezultat negativ - tratamen stimulare Gonal F + menogon
- analize hormonal foarte bune
Va pup dulce pe toate si mult NOROC!
M Oana spune:
MRL, scumpa mea
Thea inca nu a trecut la FIV-uri, dar se mai incurca informatiile prin creierasul meu, ca sunt multe incaperi si le incurc intre ele si mai fac si greseli de arhivare a datelor .......
Kora sunt la momentul bilantului pe 2006, in 2007, buget nou, plan de "afaceri" net superior, asa ca ma voi duce DIN DRAGOSTE la bisturiu, ca doar tre' sa evoluez, nu ma pot limita doar la inseminari si proceduri de copii mici, insa acum o dau inainte cu bilantul, pe fondul petrecerilor de sfarsit de an......
antosit spune:
OANA cata dreptate ai si ce frumos le mai zici ...dar hai sa facem cum bine le zice si KORA si poate la anul ne-om "integra" si noi la Odisee!
Bettysa fie un ET cu reusita!Despre temperatura nu prea stiu ce sa zic dar imi dau si eu cu parerea:probabil faptul ca temperatura creste la 37,5 este un semn ca nidarea se produce.Eu stiu ca pe un CM normal imediat dupa ovulatie temp. scade ca apoi in cazul fericit al unei sarcini sa inceapa sa creasca si sa se mentina la un nivel mai ridicat.Daca gresesc sa rog fetele sa ma corecteze!
Anto
Dariela spune:
Buna fetelor! V-am descoperit recent si in primul rand vreau sa le felicit pe cele care au reusit. Am cateva intrebari pentru voi. Ce tratament pt stimulare va fost indicat pt. cele care nu aveau probleme? La mine sotul a fost diagnosticat cu oligoastenoteratospermie si ni s-a recomandat FIV +ICSI la Giulesti - dr. Dracea. Poti alege medicul embriolog sau il alege dr? Va multumesc!
M Oana spune:
Betty cu temperatura e cum scrie mai sus, cum zice tanti. Bafta sa fie, ca Doamne Doamne nu cred ca numara dupa cate celule are embrionul la 48 de ore.
In carti spune ca o divizare de numai 2 celule nu e extraordinara, dar uite ca bietii medici au de ales: sa aruncam sansa asta sau sa-l punem, poate creste mare si frumos. Si aleg sa-l puna, ca e pacat de Dumnezeu sa arunci o sansa, oricat de mica.........
iliuta spune:
Betty stai cumintica in pat si agrija de bebe_s..
Oana ma regasesc mult in ceea ce scrii, desi eu nu ma pot exprima ca tine (in scris). Foarte frumos si ai mare dreptate ,trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa.[pup
Out of topic: Si eu mi-am ales Liceul Pedagogic, dar am fost destul de zvapaiata am avut media scazuta la purtare intr-un trimestru si.......n-am avut ce cauta acolo. Am reusit aici in schimb sa-mi scot titlu' de educatoare si acum lucrez intr-o gradinita cu niste copilasi de 2- 3 ani. Ei sunt copii mei............
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
M Oana spune:
Dariela cazul tau se potriveste cu situatia ziseiCami. Eu ti-as spune din experienta ei, dar ma tem iar sa nu dau in confuzii. Ea a facut cu aceeasi doctora si la ea erau probleme la sot. Cauta in capitolele anterioare si vei gasi multe raspunsuri.......
Iliuta stai linistita ca la mine e invers.... Daca ma pui sa scriu (ca-i proza, ca-i lirica) o fac cu cea mai mare placere. Altfel, stau in carapacea mea, studiez la greu tot ce se intampla in jurul meu, nu-mi scapa niciun amanunt, imi vad de o droaie de pasiuni, dar nu ma prea dezlantui verbal......
Mi-a dat-o Dumnezeu p-asta cu scrisu', cu artele, cu dansul, cu sensibilitaturile, dar mi-a luat-o p-aia cu dezlantuitul verbal, ca mi se pare cam complicat sa si privesc lumea si s-o si comentez oral, ci doar in scris, dupa muuuuuuulta cugetare a fiecarui gand, ca sa nu ma apuc sa dau pe "gura" tot ce-mi vine in gand, fara sa cantaresc fffff bine......
Asa cum mi-a dat Dumnezeu o mare dragoste de copii, dar nu mi-a dat si copii, ca era deja prea mult si nu era echitabil fata de restu' creatiei...............
Da' lasa, ca-n viata asta invat sa iubesc copiii, iar in urmatoarea, voi aplica tot ce-am invatat cu aceasta ocazie........
madalina28 spune:
LAKI FELICITARII!!!Sarcina usoara,la termen si bebei sanatosi!!!!!
Am si eu ceva noutati...... saptamana viitoare voi incepe tatamentul.Sunt cam speriata.....imi e foarte frica de esec....
Bafta tuturor fivoaselor!!!
iliuta spune:
M Oana, ai tot respectul meu
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
aniast72 spune:
M_Oana, tu clar esti fata mosului din poveste care atat de bine le zice si le gandeste. Sunt convinsa ca DD iti va da un copilas pe care sa-l incanti cu povesti despre vrute si nevrute.
Adelus, te astept maine la ET cuminte in salon, in acelasi pat, ca fiind asa matinala sigur o sa il gasesc liber. Acum o sa-ti urmaresc eu pijamalele, ca eu tot cu cele roz vin. Sa vii optimista pentru ca presimt eu ca o sa fie bine...si sa vezi ce o sa mai petrecem dupa. Inchiriem salonul de la Giulesti care o sa ne poarte noroc.
Andrada.P dragutza, ce de peripetii ai mai avut si tu...asta nu-ti suna a final fericit?
Am citit si eu faza cu temperatura bazala...mi se pare putin sadism in asta. Parerea mea, no offence dar stressul e destul de mare si asa, dupa ET..cu pastile, ovule, apa multa...si asa tresarim la orice scurgere...sa mai luam si TB? Asa cum spunea Moniland, de dupa ET e doar voia lui Dumnezeu...noi pana acum am facut tot ce ne-a stat in putinta. Credeti ca am putea face altceva in functie de cum variaza temperatura?
Multumesc fetelor pentru sustinere, maine vin cu vesti de la ET. Va pup pe toate si va tin la curent.
Andreea