Bucurii de sept - oct 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
adameasca spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Dori sa-ti traiasca flacaul. La multi ani!
Eu am o dilema: sa fac bradul impreuna cu David sau sa-l fac pe nv si sa-i zic ca l-a adus mosul? Ca anul trecut l-am facut cu el si a fost tare misto, el imi dadea globurile, eu le puneam, a mai pus si el cateva... Dar se pare ca a uitat complet ce-a facut acum 1 an.Si ma tot intreaba cand vine mos Craciun sa-i aduca si lui copac (
asa spune) Faza e ca as vrea sa fac bradul de saptamana asta, ca sa ma bucur si eu de el, nu sa-l fac pe 24 seara. Dar daca fac asa cum ii explic ca nu-s si cadouri sub el?
Noi il facem impreuna in ajun. I-am explicat ca mosul e prea ocupat sa ii aduca bradutzul gata facut, asa ca il facem impreuna si mosul ne lasa cadouri sub el. Nu stiu ce explicatie logica ai putea sa-i dai daca faci bradul mai devreme
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Mirabelac spune:
Mie imi spunea mama ca daca nu facem bradul nu vine mosu', ca el lasa cadourile sub brad cu conditia ca noi sa-l impodobim. Iti dai seama cu ce interes il impodobeam...
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
mexxa spune:
am fost la medic si Sebastian are rinofaringita...facem tratament 3 zile cu siropuri....
Avem poze noi cu jucaria primita ieri de la tati,cu mami si cu tortul...
* Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
amarantina spune:
Dori, Ileana, Mirabela multumesc pentru raspunsuri.
Acum imi dau seama ca toate explicatiile trebuie sa fie corelate intre ele. De ex precis o sa vada brad impodobit ori la vreun magazin, ori la tv si daca ma intreaba acolo de ce e si la noi nu? Sau daca il vede pe mosul pe undeva? Ce-i zic? Chiar nu-mi vine sa cred cu ce-mi bat capul la ora asta! Adevarul e ca pe vremea lui Ceausescu era mai simplu, pana in ajun nu vedeai nici brazi, nici mosi pe toate drumurile.
MamiLili spune:
Alessia, si eu stiu un magazin in SV la care se-aduc lucrusoare "de-afara". S-ar putea sa gasesti si sac de dormit. Eu am primit unul cu tot cu manecute detasabile (cu fermoar), facut de C&A.
Voi faceti brad natural sau artificial? Eu am renuntat la cel natural de cativa ani din pur spirit ecologic, ca mi-e mila de sufetul lui de bradut, bietul de el sta acolo in padure unde-i place cel mai mult, apoi e taiat cu brutalitate si intr-un final ajunge la gunoi...nu-i drept.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
mexxa spune:
Ce repede crestem...
adameasca spune:
Noi facem brad natural.
Simona, ii spui ca exista mai multi moshi pentru ca sunt ajutoarele lui mosh craciun. Ca e prea mult de munca sa faca fatza singur, asa ca si-a angajat ajutoare. D-aia vine mosul in mai multe parti...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Alessia, si eu stiu un magazin in SV la care se-aduc lucrusoare "de-afara". S-ar putea sa gasesti si sac de dormit. Eu am primit unul cu tot cu manecute detasabile (cu fermoar), facut de C&A.
Voi faceti brad natural sau artificial? Eu am renuntat la cel natural de cativa ani din pur spirit ecologic, ca mi-e mila de sufetul lui de bradut, bietul de el sta acolo in padure unde-i place cel mai mult, apoi e taiat cu brutalitate si intr-un final ajunge la gunoi...nu-i drept.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Poze Mathias
si noi la fel! din acelasi motiv!
sa va mai zic ca noi avem si o gospodarie la curte cu catel, purcel....etc! la propriu, catel si purcel! si gaini, si pui....si nu ma ating de carne de la curte...orice ar fi! mi-e mila de ele ca le cunosc! in schimb mananc carne cumparata!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by mexxa
POZE SEBASTIANAndreea mamica de ingeras luptator **
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...![]()
mexxaaaaa, nu se vad! de cand scotocesc prin pag lui sebi...peste tot!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
mexxa spune:
Nici noi nu stim ce fel de brad sa facem...insa ne vom hotara acusi...ca nu mai este mult
si abia astept
Ce repede crestem...