Bucurii de sept - oct 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

eloise ne-am prapadit de ras de rufusica! credeam ca doar noi avem indeletniciri d-astea!

Hehe, sa stii ca si eu m-am amuzat adesea de metamorfozele lui catze a ta! POza cu beteala de ex

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Dori sa-ti traiasca flacaul. La multi ani!
Eu am o dilema: sa fac bradul impreuna cu David sau sa-l fac pe nv si sa-i zic ca l-a adus mosul? Ca anul trecut l-am facut cu el si a fost tare misto, el imi dadea globurile, eu le puneam, a mai pus si el cateva... Dar se pare ca a uitat complet ce-a facut acum 1 an. Si ma tot intreaba cand vine mos Craciun sa-i aduca si lui copac (asa spune) Faza e ca as vrea sa fac bradul de saptamana asta, ca sa ma bucur si eu de el, nu sa-l fac pe 24 seara. Dar daca fac asa cum ii explic ca nu-s si cadouri sub el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Am si eu o nelamurire: in scaunul bebelusului e normal sa fie niste bobite (arata ca o "branzica de casa")? Cum nu trebuie sa fie scaunul bebelusului?

http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true

Mergi la inceput

Ama cand eram mica ai mei ziceau ca Mosu aduce si bradul, pe 24dec ma puneau sa dorm dupaamiaza si cand ma trezeam gaseam bradutul impodobit si plin de lumini cu cadourile sub el si era FEERIC. Avea mai mult farmec pt mine decat daca as fi impodobit bradutul impreuna cu ei (cum faceam dupa ce misterul s-a spulberat). Poti sa faci bradul mai repede si sa zici ca mosul l-a adus deja, si acum aseapta sa vada daca David e baiat cuminte, si daca va fi, ii va aduce tot ce vrea de Ajun

puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

simona, pai eu zic sa-l faci cu el! asa castigi de doua ori: te si bucuri cu el de impodobitul bradului, se bucura si el, si o sa se bucure si de craciun cand vine mosu! iar daca ii zici ca-l aduce mosu' si pe pom, ii zici ca vine d doua ori: o data aduce pomu', si de craciun cadouri...dar il cam zapacesti! eu zic sa-l faceti impreuna!

eu imi amintesc cum stateam ca fraiera intr-o camera friguroasa (acolo unde era bradul) ore intregi si spuneam poezii ca sa vada mosu' ce cuminte sunt...si ai mei si mai si...ma lasau in pace...

eu acu' scotocesc dupa cadou pt alex de craciun. oscilez intr-un tarc din ala de plush....cu diverse jucarii pe acolo,( ca-i bun! il fol pana mai tarziu...), un winnie thew pooh din ala mai mare, sau asta

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Andra ce idee geniala!!
Asa-i zic: ca a trecut mosul si a lasat "copacul" dar cadouri nu a lasat inca pentru ca mai asteapta sa vada daca este cuminte cum a promis.

Mergi la inceput

Ralu eu zic sa-i iei tzarc. Pana la urma cred ca o sa fac cum a spus Eloise, oricum se va bucura si se va emotiona cand va vedea bradul impodobit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by amarantina

Andra ce idee geniala!!
Asa-i zic: ca a trecut mosul si a lasat "copacul" dar cadouri nu a lasat inca pentru ca mai asteapta sa vada daca este cuminte cum a promis.

asa-mi ziceau si mie ai mei....si eu ii demonstram din plin
! nu cumva sa nu vina...

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Multumesc fetelor din toata inima pentru urarile adresate lu' fi-miu. SIMONA, dulce. Simo, eu am mai povestit o data, mai de mult. mama facea bradul si eu asistam, si acum imi aduc aminte cu mare placere de momentele alea, paraca o vad, avea o lumina in ochi...era la fel de fericita ca si mine de momentul asta magic al Craciunului...imi vine sa plang cand mi-o amintesc...dar acum mai depinde si de copil, iar tu-ti cunosti baiatul cel mai bine.

RALU, daca gasesti ceva pe net, legat de tzarc, sa-mi dai si mie link-ul, ca tre sa luam si noi. Chiar asa, cam pe la ce varsta incepe bebe sa stea in tzarc?

Mergi la inceput

Alessia Vladut are un sac de dormit dar fara maneci, pt copil de pana la 6 luni, de la TCM, e dragut si grosut, tip plapumioara. L-a luat maica-mea din Sv. Daca vrei il fotografiez si pun link, sa ii spui si tu mamei tale sa caute in Sv daca nu gasesti altceva mai bun...il fotografiez mai pe seara, ca acumulatorii de la camera foto is la reincarcat. O sa pun si poza cu Vladut cu nasu' zgariat rau de tot, sa vedeti ce isprava a facut ieri cu propriile lui unghiutze

puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput