Bucurii de sept - oct 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza
sa va mai zic ca noi avem si o gospodarie la curte cu catel, purcel....etc! la propriu, catel si purcel! si gaini, si pui....si nu ma ating de carne de la curte...orice ar fi! mi-e mila de ele ca le cunosc! in schimb mananc carne cumparata!

Exact! Si eu la fel! Odata ce le-am cunoscut si privit in ochi nu mai pot sa le mananc.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mexxa

Nici noi nu stim ce fel de brad sa facem...insa ne vom hotara acusi...ca nu mai este mult si abia astept

Fie-ti mila de sufletul lui de bradut, lasa-l langa fratii lui din padure, ia unul artificial!

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

aici se vad? http://family.webshots.com/album/556350318JLJsYR

Daca nu este o problema de la webshot...intra in albumele mele de la semnatura si vei gasi acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

MamiLili sincer mai mult inclinam spre unu artificial..ca nu mai stau toata ziua cu aspitatoru sa strang de pe jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Noi mai mult ca sigur vom avea brad natural...ca nu vrea sotul artificial....zice ca nu e Craciun dc nu simte miros de brad in casa....si cateva crengute nu sunt suficiente pentru miros...

Mexxa nu se vad pozele!!!!

Eloise super dragut fistic mic al tau si motanul e beton!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

aha, deci nu sunt singura! mai aveam o profa in facultate care ma intelegea! suferea si ea de aceeasi "problema"! ce bine ma simteam sa vad ca ma intelege cineva...

mexxa, ce frumos e canguru' roz! si tortul, ce sa mai zic? dar si mai frumos e sebi mic si dulce!

la multi ani sarbatoritilor!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza
mi-e mila de ele ca le cunosc!

Ralu ai fost beton la faza asta! Ce fain suna! Rad eu rad dar si eu is la fel cu animalele, zburatoarele si tot ce misca, raul, ramul. In mod ciudat, imi place mult de tot carnea, dar daca ma gandesc un pic cum a ajuns in farfuria mea ma ia plansul. Si eu sunt maniaca in ce priveste animalele, am o mare slabiciune fata de ele.
Cu bradutul, si eu vreau artificial, din 2 motive:
1. ecologic, cel mentionat de voi
2. cei care se gasesc in comert sunt pirpirii saracii, nu sunt stufosi, si daca sunt, is si f scumpi, asa ca si dpdv estetic tot mai fain e unul artificial. Dar am aceeasi probl ca si Pufy: cum sa conving sotul asasin de bradutzi care vrea musai natural?

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Cate zile nu-i fac baie bebelusului dupa vaccin?

Poze Mathias

Mergi la inceput

Poate va intereseaza: revista Mami din decembrie are CD cu cantecele pentru copii.

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

MamiLili, noi am facut baie dupa vaccin, fara probleme.

http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true

Mergi la inceput