Bucurii de sept - oct 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
sa va mai zic ca noi avem si o gospodarie la curte cu catel, purcel....etc! la propriu, catel si purcel! si gaini, si pui....si nu ma ating de carne de la curte...orice ar fi! mi-e mila de ele ca le cunosc! in schimb mananc carne cumparata!
Exact! Si eu la fel! Odata ce le-am cunoscut si privit in ochi nu mai pot sa le mananc.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Nici noi nu stim ce fel de brad sa facem...insa ne vom hotara acusi...ca nu mai este multsi abia astept
Fie-ti mila de sufletul lui de bradut, lasa-l langa fratii lui din padure, ia unul artificial!
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
mexxa spune:
aici se vad? http://family.webshots.com/album/556350318JLJsYR
Daca nu este o problema de la webshot...intra in albumele mele de la semnatura si vei gasi acolo.
* Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
mexxa spune:
MamiLili sincer mai mult inclinam spre unu artificial..ca nu mai stau toata ziua cu aspitatoru sa strang de pe jos...
* Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
pufymic spune:
Noi mai mult ca sigur vom avea brad natural...ca nu vrea sotul artificial
....zice ca nu e Craciun dc nu simte miros de brad in casa....si cateva crengute nu sunt suficiente pentru miros...
Mexxa nu se vad pozele!!!!
Eloise super dragut fistic mic al tau si motanul e beton!![]()
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
_Ralu_ spune:
aha, deci nu sunt singura! mai aveam o profa in facultate care ma intelegea! suferea si ea de aceeasi "problema"! ce bine ma simteam sa vad ca ma intelege cineva...
mexxa, ce frumos e canguru' roz! si tortul, ce sa mai zic? dar si mai frumos e sebi mic si dulce!
la multi ani sarbatoritilor! 
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
eloise spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
mi-e mila de ele ca le cunosc!
Ralu
ai fost beton la faza asta! Ce fain suna! Cu bradutul, si eu vreau artificial, din 2 motive:
1. ecologic, cel mentionat de voi
2. cei care se gasesc in comert sunt pirpirii saracii, nu sunt stufosi, si daca sunt, is si f scumpi, asa ca si dpdv estetic tot mai fain e unul artificial. Dar am aceeasi probl ca si Pufy: cum sa conving sotul asasin de bradutzi care vrea musai natural?
Andra si
Vladut (14.10.2006)Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
MamiLili spune:
Cate zile nu-i fac baie bebelusului dupa vaccin?
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
MamiLili spune:
Poate va intereseaza: revista Mami din decembrie are CD cu cantecele pentru copii.
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
Gigi25 spune:
MamiLili, noi am facut baie dupa vaccin, fara probleme.
http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true

si abia astept