Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

La multi ani Roandre si Dani!
Sa va bucurati de ultimele saptamini de sarcina!

Ana_alx bebelusul meu la 31 de saptamini avea 1530g si nu mi-a zis doctorul ca ar fi probleme.In Romania de multe ori am citit ca doctorii au un talent nemaipomenit sa sperie pacientii.Ma intreb care ar fi explicatia acestui comportament.

Aelita tot ce ai scris tu se intimpla si in Finlanda.Nu ne putem alege medicul, nastem doar cu moasa daca nu avem o sarcina care implica atentie speciala.Chiar si intr-o sarcina cu probleme nu putem naste cu cine dorim.Mereu medicul de garda este cel care opereaza sau ajuta la nastere.

Anis cum mai esti?Streptococul auriu este un afurisit si ar trebui tratat chiar in trimestrul III.In Finlanda daca ai mai mult de 10 contractii dureroase pe zi ti se fac analizele si se da reteta de antibiotic.

Catalina tie ti s-a defectat masina de spalat, iar mie aspiratorul.Nu prea imi convine sa ma duc sa cumpar altul tocmai acum cind preturile sint mari din cauza Craciunului.N-am ce sa fac, fara aspirator e jale si fara masina de spalat n-as supravietui cind baietelul se murdareste atit de repede.

Sabina 32+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetele care va sarbatoriti astazi, LA MULTI ANI si din partea mea, sa avti bebei sanatosi si mancaciosi, iar voi sa fiti fericite!

OANA, super ideea ta cu Flavia, sunt sigura ca are sa-i prinda bine, orice vorba buna e un balsam atunci cand te simti la pamant!

AVENTURA, pai asa cred si eu ca o sa avem frumuseti de copilasi Varsatori si Caini, sa vezi ce combinatie fenomenala e! Eu sunt Varsatoare, avand in vedere ca m-am impacat bine cu mine, de ce n-ar fi la fel si cu micutul meu?

CATALINA, cati ani are masina ta, in primul rand? In principiu sunt de acord ca e mai bine de reparat decat de schimbat, dar dupa ce am schimbat in doi ani doi rulmenti la o masina veche de 12 ani am zis stop, si am luat una noua. Am preferat o Gorenje clasica, cu cuva de inox, fara prea multi bumbi, si la care sa pot seta EU temperatura de spalare.

ADELA, imi pare rau ca esti legumita, mai da-i un cot sotului sa mai lase jocurile, ca ce facem noi aici e mult mai important!

cristiana 31+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

lore munteanu multumesc din suflet pt urari!!!!!!
Nici nu ma asteptam sa observe cineva... Esti o scumpa.....
Desi nu am intrat de fffff multa vreme sa stiti ca v/am citit periodic si poate voi m/ati ajutat sa trec peste o perioada destul de grea din viata mea....
Ma bucur din suflet ca exista acest forum....
dinzo 31+

Mergi la inceput

aaaa si ma bucur din suflet ca exista persoane ffff optimiste
Oana bucur sa stii ca m/ai ajutat fff mult prin mesajele tale chiar daca nu imi erau adresate mie.....si multa multe fete optimiste
cele pesimiste nu va suparati pe mine dar asa simt eu si trebuie sa spun
nici una dintre voi nu a trecut si nici nu as vrea sa treaca prin ce am trecut eu
...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hello

Aventura ma bucur ca-ti place tricotul. sanatate multa bunicii tale, sa se faca repede bine ca sa poata sa mai tricoteze pt Antonio. merci si pt vestile despre Adina.

Anis tu cum esti?

Oana sigur ca o sa scriem cate ceva pt Flavia.

eu ma simt cam rau, cred ca de la vreme, parca nu pot sa respir, ma doare si capul, mai devreme m-a durut si sub burta...am o stare super naspa.

Marina 34+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

ROANDRE,DANNY la multi ani,bebei sanatosi,frumoasi si norocosi.
M-am invdrednicit si eu sa merg astazi la doctor.Totul e in grafic si e asha cum trebuie sa fie.Avem 1,600 la 30 de saptamani,nu se vede nici o circulara de cordon.Am primit si rezultatele de la analize care sunt in limite normale mai putin fierul.Iau fier pana in ianuarie pe 12.

30+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Dinzo, scumpa...se vede ca am citit pe diagonala ultimele pagini...
La multi ani, Dinzo!!!
Sa-ti dea Dumnezeu putere in continuare, zambet si caldura caci cu siguranta le vei savura cum putini o fac.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

multumesc din suflet oana pt urari...
asa este in ultimul timp am invatat sa ma bucur din putin mai ales ca viata asta este asa de scurta......
singurul meu gand este la copil.. si cred ca voi iubi acest copil ca pe ochii din cap....
El m/a ajutat sa trec prin clipele grele... si sotul meu care a fost un scump si ii multumesc pt asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Dinzo - sper ca acum te simti mai bine. Nu stiu prin ce treci, e adevarat, dar sa stii ca si pt mine perioada asta este cumplita (nu am vrut sa indispun fetele de aici, dar ma straduiesc sa ma tin tare) Multa putere si tie, sa treci peste toate problemele

Roandre - LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si tu si puiutii tai si sa fii inconjurata de dragoste intotdeauna!

Aventura - sanatate bunicii tale. Asemenea si pt tine, Catalina!

Va pupic pe toate

ALINA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am intrat sa va salut si sa va spun ca sunt bine,dar va duc lipsa.
E naspa rau fara net la discretie ca pina acum.

Roandre si Danni,La multi ani!

Criss,esti tare frumoasa...arati tare bine,asa ca sa nu mai aud prostii din gurita ta ca iei si bataie.

Liudo,la mancare stau cam rau ca sambata am exagerat si a intrat frica in mine sa nu nasc prea devreme.Asa ca nu prea mai cobor din pat,decit daca trebuie.Deci mananc ce apuc si gasesc prin frigider.
Cu ciocolata nu sunt mai breaza...dar mai nou mi-am luat borcanul de nutella ca ies mai bine.

Azi bag un orez cu legume,sa nu zic ca nu mananc si ceva gatit.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 36+

Mergi la inceput