Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
gabriela_s spune:
hop si eu!
la multi ani sarbatoritelor zilei!
marybell si eu sufar de problema pe care ai descris-o tu,ma trezesc cu mainile amortite si ma dor groaznic incheieturile si radiaza durerea pana sus spre coate...imi mai trece daca strang pumnul si rotesc mana din incheietura sau masez podul palmei.
roandre(si fetele care au mai nascut sau nasc la cantacuzino):aveti idee daca ne primesc cu bagajul in valizuta (din aia pe rotile,dar nu f mare) sau in plase sau...nu conteaza?defapt,as vrea sa stiu cum se face toata "receptia" ,la ce sa ma astept
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
36+
mirela73 spune:
Marybell, si eu am problema cu degetele de la maini (mai ales noaptea pur si simplu nu pot sa indoi degetele trebuie sa le masez si si abia apoi pot sa le misc). La brate insa nu am simtit mare lucru, sunt doar anchilozata.
Fetelor am ajuns la +19 kg (jaaaale!)
Mirela 37
Liuda spune:
fetelor ora de vizite este 4-5 dupa masa cand Flavia este afara in rest nu are cum sa intre si nu-i transmite nimeni nimic
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 34 sapt si 1 zi
mirela73 spune:
gabriela s, eu o sa nasc la cantacuzino pe 20 dec. asa ca poti sa ma suni pe mobil (nr. meu este in lista de pe mail-ul comun) si iti spun. Eu oricum am o valiza cu roti, o geanta de bebei (cea de la Sanosan) si o geanta patratoasa in genul celor pt. cosmeticale, asa ca e treaba lor daca le convine sau nu..... who cares!
Pupici
Mirela gravi 37
Mirela73
Messa spune:
aelita, da, chiar de revelion - urata treaba... dar cum eu sunt o luptatoare, am zis - ete na! doar n-o sa ma doboare pe mine asta! Si de atunci am incercat sa ma distrez mai abitir de revelion, caci stiu ca tata ar fi fost intristat sa ma vada bocindu-l si ca s-ar bucura mai mult sa ma vada vesela si increzatoare - asa ca, in memoria lui, dragul meu tata, care era mandru nevoie-mare de cat de vioaie si vesela si desteapta si cea-mai-cea eram (si sunt cu modestia stau mai prost) nu las butoiul cu melancolie sa ma invadeze. Si e ok
cristiana70, deci sindrom de simfiza dureroasa s-ar chema durerile mele de oase la datul jos din pat si intorsul de pe o parte pe alta? Mama lor de hormoni, auzi, sa-mi desfaca oasele! Cum le explic sa se potoleasca, dat fiind ca fac cezariana si nu e nevoie de oase desfacute?
Bai Liudo, am beut zilele trecute cu niste prieteni ai nostri din Galatzi si am aflat ca acolo e de fapt Mecca, Pamantul Sfant, ia zi, asa e? Daca e sa ma iau dupa faptul ca tot ce cunosc eu galatzean si galatzeanca (si stiu cativa!) sunt al naibii de simpatici si petrecareti, cred ca omu' avea dreptate! Trebe sa vin si io odata la Mecca aia a voastra! A, si ca tot intrebi ce halim, eu am facut varza cu carnatzi la microunde, s-a facut practic singura si a iesit buna de te lingi pe degete si lingi si farfuria!
Catalina, eu am luat Gorenje, si sunt foarte multumita de ea - spala super bine, cearsafurile mi le scoate albe-albe si NU PUN INALBITOR, ci doar Persil si spal cu programul A la 90 de grade, nu consuma cine-stie-ce, in conditiile in care spal cam 3 masini pe saptamana (ca noi purtam o tzoala o data si pe urma gata, la spalat), ce mai, raportul calitate-pret e excelent, mai ales ca are si cuva si tamburul din inox (nu din carboran sau mai stiu eu ce alte materiale din astea dubioase). Am utilizat intr-o vreme un Beko din ala de dinainte sa ii faca n-shpe reclame (adica nu "Bebeko"), masina cu pricina are acum cam 12-14 ani si inca merge unsa, i-au inlocuit o curea la un moment dat si atata tot. Am mai vazut cum spala un Zanussi model mai vechi, dar nu mi-a placut, cam imbacsea rufele si nu clatea bine si la fel Indesitul cu incarcare verticala - mi s-a parut ca cere prea mult detergent ca sa spele calumea, daca pui cat trebe ca sa iasa rufele curate, miros nasol a detergent prost clatit plus ca se cam strica mecanismul ala de deschidere-inchidere, bine, se inchide, dar nu mai sta la fix ca inainte (Indesitul asta sa tot aiba vreo 3-4 ani); nu stiu cum sunt Indesiturile cu incarcare normala... Auzi, ziceai ca era oricum veche masina... ia partea plina a paharului, poate e bine ca s-a stricat acum cand sunt sarbatori si deci oferte speciale, decat sa se strice mai incolo
Ivona1977, nu ma mananca burta, ma mananca spatele - al meu a zis ca o sa-mi faca o scarpinatoare, cum se face pentru ursi in padure
aventura, miscarile alea stand pe spate de care ziceai... acuma inteleg eu de ce nu ma mai doare nimica doua zile dupa ce fac utza-utza cu tati in pozitia aia.
Liuda spune:
daconst da ce facusi fata de erai sa nasti.... prostioare, prostioare?! Vezi fata daca nu te mai linistesti. Uite la mine - cumintica de ma ia mama focului, doar la birou si acasa! mai fac si piata si mancare, si mai si conduc dar in rest chiar sant mai sfanta!
am dormit naspa noaptea ca s-a gandit domnul sa se duca la baie , apoi sa bea apa - si dupa asta hai ca si eu vreau la baie - si uite ca nu am putut sa adorm... asa ca azi sant cam in ceata! Dar sa vedeti ce am pe birou - vi se face rau - o tona de hartii care le fac, azi maine ca sa scap de ele!
AAAA - MAREA NOUTATE!!! Mi-am tras internet acasa! deci acum sper sa am minte ca sa nu stau non stop pe calculatoare cand acasa cand in birou!
si de mancare.... da daca nu fac azi nimic oare ce o fi?!
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
azi am strigat toata ziua
IMI VREAU CORPUL INAPOI!!!!!
am un dulap la bucatarie si tre sa fac curat in el (e faina, zahar, crupe mai multe ) mi-e frica ca sa nu faca faina sau ce mai este pe acolo viermi, sau alte ciudatenii... eram invatata o data la 2 luni sa fac luna acolo sa verific fiecare sacosa... acum nu ma pot apleca, daca ma pun in fund nu ma pot intinde... VREAU CORPUL INAPOI!
Va pupic pe buric.
loremunteanu spune:
Salutare burticoaselor!
Dinzo sper sa treci cu bine. Nu stiu ce sa zic... Imi pare rau ca treci printr-o perioada naspa. Daca te ajuta, mai intra pe la noi, descarca-te...
Am fost la dr. fetelor. Bebitul are 1940g, e in grafic. Coincide cu varsta sarcinii... oricum ne-a zis ca e cu aproxmatie... cam greu de masurat acum... Lichid normal, col 3,5cm, placenta ok. Cica nastem undeva intre 6 si 10 februarie... Mai vedem oricum pana atunci. Trebuie sa repet analizele si ne vedem la 36 saptamani. Bineinteles ca bebicul nostru nu s-a schimbat. La fel de rusinos si ca si pana acum s-a ascuns dupa maini... Veche poveste, sa nu cumva sa-i vedem fata in intregime; cat a masurat dr. acolo linistit, dupa ce am plecat de la cabinet l-a apucat zbenguiala... N-avem poza... nici nu aveam ce sa aratam...
Tutunicilor, acum merge foarte repede la cabinet... Sa stiti si voi...
Va pupic!
Loredana 31+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/