Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 26
Helenutza23 spune:
eheee wannajo ce analize bune ai. nu ai de ce sa te plangi. poate nu stii cum poate fi fibrinogenul intre 600-800 si sa nu se stie de la ce. sau vsh = 87 acum 3 zile. deci.... astea valori. la tine, fibrinogenul e normal. suntem gravi si creste. la mine e f mare si pt o gravi... sa vad ce mai zice medicul....
edit: a, si am uitat sa zic ca asta la o sapt dupa ce am terminat trat de 5 zile cu antibiotic zinnat...
30+
adela2006 spune:
wannajo felicitari ptr patut eu te inteleg perfect ( la cat am umblat dupa patut ) ; s-a mai discutat despre valorile colesterolului si a fibrinogenului in sarcina e normal sa fie mari deci nu-ti fa probleme 
mirela73 eu stiam ca la ceza nu se face clisma pur si simplu nu manci nimic in ziua dinainte ( sau cam asa e pe la noi in timisoara , am o prietena care a facut ceza si era disperata ca murea de foame
); iti tin pumnii sa fie totul bine si sa ne pove cum a fost
merg si eu peste o saptamana sa aflu exact ( cel putin asa sper ) cum si cand nasc 
Ana_Alx spune:
Ylilimic de unde zici ca ai dispozitivul ala de dat medicamente?
32+
+
Mimishoru'(2 ani si 8 luni)
cristiana70 spune:
Fetelor, la noi e Nebunie la servici! Nu am apucat sa intru decat ca sa citesc pe diagonala ce ati mai postat, nu stati degeaba, vad! Nu stiu cine intreba care pana cand mai lucreaza, eu vreau sa trag pana in ianuarie ca sa-mi ramana concediul de maternitate cat mai mult pe dupa nastere. Ca sa nu va spun ce criza de nervi am facut ieri, a sosit informaticianul care ne face programele de gestiune si salarii, si mi-a povestit ca pe concediile de boala nu se plateste mai mult de doua salarii minime, oricat as avea incadrarea si contributia la sanatate. Am crezut ca mor ieri, ma socotisem la marele fix cu banii, avea si al meu un rastimp sa-si gaseasca de lucru (ca doar nimeni nu angajeaza de Craciun si Anul Nou), ieseam si din iarna. Am crezut ieri ca pica casa pe mine. Azi am cautat ordonanta 158/2005 si legea 399/2006, si nu am gasit nimic de genul asta, dar am trimis oricum contabila sa verifice maine la casa de sanatate. Daca e adevarat, am pus-o. Daca voi sunteti careva in legatura cu leislatia asta, lamuriti-ma si pe mine, azi noapte m-am trezit pe la 3:30, nu a mai putut pune geana pe geana.
Scuzati acest off-topic, dar vreau sa ma lamuresc, cred ca ne cam priveste pe toate problema asta.
Cred ca s-a mutat la noi ceata din Bucuresti, am venit cu caciula trasa pe ochi caci altfel ma iau durerile de cap si sinusuri.
Sa fiti cuminti, uite, bebe al meu va saluta!
cristiana 31+
David Cristian
adinush spune:
Si eu inca la servici..si maine fac 37 de sapt.Seful deja mi-a zis ca are un stres enorm sa nu nasc pe aici![]()
Adinush
36+ cu
- Ingrid-Eileen
Messa spune:
Pe fuga, ca am de lucru mult, pun aici un articol pe care l-am citit si m-au apucat dracii:
quote:
Reclamele au un impact negativ asupra copiilor
13 decembrie 2006
Sursa: ziarul Adevarul
Raportul numit 'Comercializarea copilariei' atrage atentia asupra modului in care reclamele schimba perceptia copiilor despre lumea inconjuratoare, pentru ca sunt expusi agresiunii publicitare la varste prea fragede. Copilaria e serios amenintata de agresivitatea reclamelor, dezvaluie un raport comandat de arhiepiscopul de Cantebury, comentat ieri de cotidianul britanic 'The Telegraph', care avertizeaza ca impactul asupra copiilor este mult mai puternic decat isi inchipuie parintii lor. Inca de cand sunt bebelusi, ei vad reclame televizate si panouri publicitare pe strazi sau in parcuri.
Pe la doi ani, aproape orice copil poate fredona unele melodii din reclame, mai ales pe acelea ce promoveaza produsele destinate celor mici.
Pe la patru ani nu mai mananca nicio mancare care n-a 'dansat' pe micile ecrane.
La 10 ani, copiii nostri recunosc imediat sute de branduri (McDonald's, Barbie, Coca-Cola, Tubbies, M&M si altele asemenea), dar nu deosebesc o rata de o gasca sau o capra de o oaie.
Ideea de sex, sugerata la varste fragede
Papusile pentru fetite sunt imbracate sumar si au o multime de accesorii pentru aranjarea parului, pentru colorarea unghiilor, pantofi de schimb si lenjerie sexy, toate pentru ca 'sa fie frumoase'.
Nu e de mirare ca, pe la cinci ani, o fetita din ziua de azi stie deja ca fetele trebuie sa se 'dichiseasca' doar ca sa placa baietilor.
De aici si pana la ideea de sex nu mai e decat un pas.
Cand se fac mai mari, pe la 11 -12 ani, micutii nostri isi organizeaza 'intalniri fierbinti' imaginare, in cadrul unor jocuri video care poarta nume banale si par absolut nevinovate. Rezultatul? Adolescenti complexati, care, in loc sa se plimbe prin parc, isi dau intalniri 'pe net' si discuta pe 'chat' in miezul noptii.
Aparent, parintii sunt 'victimele' pe care le vizeaza companiile. Dar, dupa cum semnaleaza raportul, milioanele de dolari folosite pentru a realiza reclame ce se adreseaza celor mici nu fac decat sa alieneze noile generatii, care isi fac o impresie distorsionata despre viata si sensul ei. si e pacat!
Copiii trebuie sa ramana copii si, daca trebuie, sa se transforme abia mai tarziu in 'consumatori'.
Helenutza23 spune:
Messa nasol de tot... si mai nasol e ca nu se iau masuri, eu personal nu stiu care ar fi solutia... oricum cine trebuie sa se ocupe nu o face sau nu poate sa faca prea multe. si nu vorbesc de Romania, asta e o chestie de nivel global...
alinuk ti-am trimis un PM. 
cristiana70 imi pare tare rau. din pacate nu stiu mai nimik in domeniul asta, al legislatiei muncii... va tin pumnii sa va rezolvati problemele cat mai repede.
30+
Messa spune:
Pe bune, chiar zilele trecute ma uitam cu tati la papusile imbracate ca niste prostituate de Mall si ne intrebam cum totusi vom convinge copila ca nu sunt ok si ca nu astfel de papusa isi doreste, in conditiile in care toate prietenele ei probabil vor avea porcariile alea de papusi...
adela2006 spune:
messa din pacate tot ce scrie acolo e perfect adevarat fetitele la 10-11 ani au celulare si vorbesc cu " iubitii "lor iar papusile barbi au sani ( la inceput m-a amuzat cand am vazut apoi mi-am dat seama cate fetite vor fi complexate de chestia asta cand vor mai creste ); am niste cunostinte care fac in fiecare zi psihoterapie cu fata lor de 15 ani ca e singura din clasa care nu are prieten
si lucrurile vor sta si mai rau
eu am inceput din nou sa am contractii ( ieri am stat 2 ore la o coada sa platesc ceva ptr lucru si ptr ca erau doar femei si asistente medicale pe deasupra nu m-a lasat nimeni in fata )ma gandesc ca e de la aia ; mai nasol e ca ma si doare intr-un fel ciudat sper sa nu-mi faca fica-mia o surpriza asa devreme ![]()
si nici nu mai am no-spa in casa ca de 3 zile inghit la ele intr-o veselie 

si inca ceva imi simt toata burta amortita a mai simtit cineva asta ? parca sta sa pice daca o ating
35/36
Messa spune:
Uite in ce hal pot sa arate!
http://www.toysmall.ro/images/J1040_A_080805big1w.jpg
http://www.toysmall.ro/images/J1038_B_080805big1w.jpg
http://www.toysmall.ro/images/J1140_C_100406big1w.jpg
Mai ales gama MyScene... mama-mama.