Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 25
Maryela spune:
Sa aveti o zi minunata fete dragi!
Helenutza23 am si eu o intrebare: astia de la Barza au si alte culori la mobila in afara de ce e afisat pe site? Am vrea si noi sa cumparam de la ei ca suntem relativ aproape de ei dar am vrea alte culori...
Eiiii, nu-mi vine sa cred ca mai avem putin, putin....
35+
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
Salina spune:
Gaby - no way!!!! Nici macar mana a doua n-as suporta sa fie. Dar asa, ca sfaturi, e ok, pt. ca iau si eu ce-mi convine si ce consider ca e bine pt mine si bebe
oana_bucur spune:
Fetelor, nu uitati:
Mesajele ptr Flavia se pot lasa numai astazi pana la ora 17, in contul comun de yahoo
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
33+ 
Liuda spune:
bei salut!!!
care ma nu poate dormi, ca eu saracuta de mine m-am culcat la unu si la 10 nu puteam dezlipi ochii... daca nu munca... cred ca si acum dormeam... nu stiu cum fac dar mai si dorm chiar daca voi pe la 5 luni m-ati speriat ca in luna 8-9 se doarme in cur... eram asa speriata de ce ziceati atunci incat acum ma mir ca dorm ca in zilele cele bune....
si acum mi-e somn... dar hai sa mai prestam ceva ca daca nu muncim - nu mancam....
va pup si fiti cumintele si nu mai vorbiti de strept...nu stiu cum ca ma faceti sa intreb ce e asta si de ce eu maine - poimane nasc si nu stiu de asa ceva!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 34 sapt si 3 zile
alinuk spune:
Ivona,
Am pus eu mesajul tau pt Flavia.
Cine mai dauga ceva sa-si puna semnatura la finalul mesajului ca sa fie o continuitate acolo - si sa fie clar care de la cine e...
Ma rog, e important mesajul nu neaparat de la cine - dar poate isi si aminteste de nickurile noastre
pupik,
Alinuk 32+
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
mirela73 spune:
Dupa ultimul control facut ieri (foarte sumar dupa parerea mea)impreuna cu Haricleea pe 20 Decembrie ne pregatim si noi pentru a ne intalni cu galushca mica .
Romaria si Haricleea.
Am o curiozitate dupa clisma in cat timp se elimina continutul ..... adica apx. la cat timp putem purcede la operatie?
Dar dintre fetele care nasc natural cine se inscrie pe listutza? Nu va ingramaditzi fetelor.....
Mirela
37+ 
kateryna spune:
Mirela iti tinem si tie pumnii sa fie totul ok pe 20.
In ceea ce priveste fetele care nasc natural..pai nu prea ai de unde sa stii care se inscrie pe listuta decat la momentul respectiv.
Oricum aflam noi la timp ptr galerie (asta daca ne anunta si pe noi cineva).![]()
34+
George Anelin
wannajo spune:
Ola burticutze!!!
Dragelor, zilele astea am avut probleme cu netul...nu a mers. Asa ca am cititi azi din urma.
Sa va dau o veste frumoasa: am luat patut!!!
De panza, din acela pliant! E f haios si suntem tare mandri de el!!!
Fetelor, la mine bebe se agita mult si pare ca "danseaza". Fapt ce ma bucura, normal, ca stiu ca el e vioi!
Dar ce ma ingrijoreaza este banuitul "sughit". Mie mi se pare ca "sughita" cam mult... si nu sunt convinsa ca e sughit. E ca o miscare pulsatorie in burtica. Voi ce ziceti? Mi-e teama sa nu fie altceva...
In plus, pe langa anemia care e "normala" in sarcina mi-a iesit prost si colesterolul (270 fata de 200!!!). Desi nu mananc nici carne, nici oua, nici branza, iar lapte beau degresat...
Mi-a iesit mare si fibrinogenul (488 fata de 190-420 normal). Si nu stiu de ce...of

Va pup mult,
wanna & bebe din burtika_
31 w & 3 days
Helenutza23 spune:
Maryela, ti-a raspuns Messa inaintea mea si are dreptate.
mirela73 incepem si pt tine galeria 

30+