Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 24
Messa spune:
quote:Nu, doar ne-au ajutat sa urcam cutiile in masina si l-a asamblat tati acasa
Originally posted by Helenutza23
Cele care au cumparat mobilier de la Barza, voua v-au asigurat transport, montaj?
anis spune:
'neata..
Si la mine a mers cu seringa de la nurofen sau Uvesterol (vit D) e o seringa fara cap sa-i zic asa...oricum cand sunt mici le poti da cu orice ,dupa aia incepe balciul.
Ingrid cand vede seringa ma alearga sa-i dau...eu le spun bomboane..si cand aude cuvantul se bucura...deh' pacaleala...![]()
AniS
34+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cleopiciu spune:
NNEATA BURTICI!!!
Nu am reusit sa citesc ,pt ca nu pot sta pe scaun si de 3 zile tare ma mai apasa jos ,ma rog la DUMNEZEU sa mai stea bebelina acolo cumintica macar 1 saptamana jumate ,ca sa ajungem la 37 de saptamani..
Burtici tare m-ati mai speriat cu streptococul B ,ma mincat undeva de am mai si citit despre streptococ si cit este de periculos ....,vineri merg la dr. si vreau sa-i spun sa-mi recolteze din col si daca nu vrea?
Voi toate ati facut analiza? m-am trezit azinopte si nu mai puteam adormi ca tot la streptococ ma gindeam...Doar la recoltare din col se poate descoperi sau aparea si la lama ?
v-am pupat si merg fuguta in pat ca nu mai pot sta pe scaun!!!
oana_bucur spune:
Fetelor, ieri dimineata s-a nascut Maya, fetitza prietenei mele, avand 57 cm si 4500 gr...prin nastere naturala cu travaliu de 19 ore...si a iesit cu parul zburlit exact cum si-l aranjeaza si maica-sa. Sunt amandoua bine si vivace...sa ne dea Dumnezeu tuturor acest dar de sanatate si bine.
Sunt putin prea imprastiata ca sa-mi dau seama unde asa putea pune cele 2 poze pe care le am cu ea...oricum e o umflata criminala, dupa cum bine banuiti.
Ah...s-a nascut la termenul termenului...adica prima data stabilita la inceputul sarcinii fara legatura cu cele stabilite ulterior datorita dezvoltarii alerte a bebelinei.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
33+ 
gabriela_s spune:
neata
salina dupa UM 05.04 ai atinge 40 saptamani pe 9 ian!de ce sa se gandeasca la cezariana intre 10-20?
eu stiam ca de la 38 de saptamani in sus un bebelus are toate organele dezvoltate,ca e mai grasun sau mai slab asta o fi altceva.
eu am stat aseara cu stetoscopul pe burtica,nu am reusit sa ii ascult inimioara ca incepuse sa se tot fataie,in schimb am realizat ce de sunete infioratoare ii trec pe langa urechiuse bebelinei mele .eu ma plang de arsuri dar ea saracuta cred ca are vise urate cu oracaielile alea.facea stomacul meu ca un tigru turbat!se auzea pana jos langa buric tot tam-tamu ...
asta mica lovea acolo unde puneam eu stetoscopul si se auzea asa haios...
mai stau nitel si plec intr-o plimbare mica,e asa frumos afara...
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
37 fix! 
oana_bucur spune:
Cleopiciu de ce nu ai tu stare si iti umpli capul cu lucruri in plus...la situatia ta nu prea mai cred ca ar vrea cineva sa-ti ia probe din col...si la mine se cam feresc...
Cu incredere inainte caci nu trebuie sa ai streptococ B doar ptr ca ai citit despre el. Ia puneti in minte ca nu ai asa ceva...si ca va fi bine.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
33+ 
Salina spune:
Romaria- stai scumpa linistita!!!! N-am vrut sa te ingrijorez, scuze, nu m-am gandit la asta inainte sa-mi vars offful... A zis ca nu vrea sa faca prostii (asta a fost exprmarea lui) pt ca de obicei cezariana nu se programeaza asa aiurea. Dar in caz de placenta praevia, de probleme cu tensiunea (cum ai tu) sau la a doua cezariana (cum e cazul meu) e bine sa nu se astepte declansarea travaliului. Eu asa stiu. Cu siguranta doctorita ta stie f. bine ce are de facut. Singura chestie e ca daca scoti bebelul mai devreme de sfarsitul saptamanii 38 e posibil sa necesite putin ajutor la respiratie, dar si asta depinde de copilas, de greutatea lui, de cat de usor se adapteaza la viata extrauterina. Hai, te rog din suflet nu te speria, o sa fie bine cu siguranta. Desi te inteleg in privinta temerilor, n-ai vrea sa stii cate probleme imi fac si eu uneori. Pupici.
Cata - la David am avut exact acelesi probleme ca tine, sa zic asa , desi nu sunt chiar probleme, sunt chestii des intalnite : anume, bebe nu se angajase cu caputul si avea oricum perimetrul biparietal prea mare pt bazinul meu, avea si circulara, numai ca pe mine "desteapta" de dr m-a lasat in travaliu astfel ca bebe intrese in suferinta si era sa-l pierd. Poate de-asta o sa te programeze si pe tine cu 1 sapt inainte pt cezariana. Oricum, avand aprox acelasi DPN poate ne vedem la Municipal
In legatura cu UM, ideea este ca mie la eco mi-a zis tot timpul ca bebe este mai mare, si cand l-am intrebat pe Iosup, mi-a explicat ca probabil am avut ovulatie timpurie. Ultima data, cand mi-a pus DPN-ul pe 31 dec. mi-a zis ca el m-ar opera cam pe 28. Asta asa, ca idee.
Dana - ce sa vezi? Acelasi lucru mi l-a sugerat si mie socrela
, cica 'hormonii fericirii'
, ca sa le zic asa, ajuta uneori la declansarea nasterii atunci cand sarcina este aproape de termen. Aviz fetelor amatoare de uta-uta care au intrat pe ultima suta de metri. Ah, desigur nu se verifica intotdeauna...pt mine, la David n-a functionat ![]()
Hai ca iesim si noi la plimbare, e asa frumos afara!!!!!
ALINA
37+
Salina spune:
Gaby - tocmai, asa stiam si calculasem si eu. Si, ca o verificare, soacra-mea, care este si ea tot ginecolog, mi-a zis ca ea mi-ar face ceza si inainte Anul Nou, mai ales ca este al doilea copil si ca primul a fost destul de maricel, 4 kg. Uneori mai conteaza si chestiile astea... Dar nu vezi? Mi-o fi mie dat sa stau stresata
. Poate-poate il induplec totusi la controlul de pe 26 dec.
PS-tu chiar reusesti sa-i auzi inimioara cu stetoscopul? Am incercat si eu dar nu stiu daca ce am auzit eu era chiar inimioara.
oana_bucur spune:
Daconst cand le pun te anunt...deocamdata nici nu le-am facut...
Acum pictez stelutze ptr tavanul camerei lui putza.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
33+ 
gabriela_s spune:
quote:
Originally posted by oana_bucur
Cleopiciu de ce nu ai tu stare si iti umpli capul cu lucruri in plus...la situatia ta nu prea mai cred ca ar vrea cineva sa-ti ia probe din col...si la mine se cam feresc...
Cu incredere inainte caci nu trebuie sa ai streptococ B doar ptr ca ai citit despre el. Ia puneti in minte ca nu ai asa ceva...si ca va fi bine.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi33+
fetelor,chiar asa,mai lasati streptococii!daca doctorii vostri nu v-au dat trimitere pentru astfel de analize,stiu ei mai bine.mie taica-meu mi-a zis clar ca nu cazul sa ma duc sa ma zgarm nicaieri
salina te lasi taiata de soacra???
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
37 fix!