Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 23
Salina spune:
'Neata!
Si la mine tot program de bantuit!
Sunt tare dezamagita...am fost aseara la dr., m-a consultat, m-a intrebat UM si mi-a zis ca termenul este intre 10-20 ian. (eu avand UM pe 5.04). Mi-a explicat clar ca el m-ar opera pe 3-4 ian, ca nu face prostii, adica nu risca mai devreme. Ideea e ca mie ecografic tot timpul mi s-a pus DPN-ul mai devreme, la ultimele ecografii a fost 31 dec, dar pt medicii ginecologi tot cerculetul ala vad ca ramane sfant. Nu-i bai, ca eu mai pot sa astept si sa ma bucur de burtica, dar cumva mi-e si teama sa nu ma apuce intr-un moment in care el sa fie ocupat, mi-a zis clar ca nu pleaca de sarbatori dar ca nu ma pot baza pe el in noaptea de Revelion. Pana si socrela, in nebunia ei, e de parere ca ar trebui sa-mi faca cezariana mai devreme de Anul Nou. Offff, fetelor, stau cu asa emotii... e greu, pt ca eu nu sunt genul sa stau cuminte in pat, il am si pe David, vin si sarbatorile si sigur ma voi apuca sa fac diverse!!!!(deja mi-e pofta de sarmalute, piftie de curcan, prajitura Alba-ca-Zapada...) M-a chemat din nou pe 26 dec la consultatie. Mai am o speranta atunci, poate se scurteaza colul, se dilata, se intampla ceva. Nu stiu daca ma intelegeti, pe de-o parte e mai usor cu bebe in burtica, dar pe de alta, mi-e teama sa stau pt. ca nu prea am voie sa mi se declanseze travaliul natural. La David nasterea mi-a fost indusa. In fine, nu vreau sa par paranoica, sunt doar putin ingrijorata!
pe fiecare in parte
ALINA
37+
romaria spune:
Salina, de ce doctorul ti-a spus ca s-ar risca daca ti-ar face mai devreme cezariana??? E o sa o fac mai devreme si nu cred ca s-ar risca daca nu ar sti ca e bine sa o faca atunci??? Si mie mi-a spus ca mi-o face mai devreme ca nu ar fi bine sa intru in travaliu.
Multumesc inca odata de incurajari si galerie. 

Eu nu pot dormi este 12 noaptea, ma simt cam rau, stare de greatza.
Va pupic, Romaria
36+
romaria spune:
Salina, acum am vazut tu ai UM pe 5.04 si ai 37 + sapt iar eu am UM 31.03 si am numai 36 sapt+. Ar fi trebuit sa fiu in pic mai mare in sarcina ca tine,nu??
Acum sunt in ceatza 
Mai calculez maine ca acum sunt franta
Romaria,
36+
Catalina spune:
Neata,
Romaria, ai dreptate ca si eu tot acelasi UM am, 31 martie. Asa ca Salina, eu zic sa stai linistita ca nu e chiar asa de devreme.
Te inteleg insa cu ce zici, sa nu te apuce travaliul, si eu am ceva suspiciuni ca dr Radoi ar cam vrea sa ma fenteze cu cezariana. In ultimele doua dati cand am fost sa vorbesc cu el m-a amanat "pt data viitoare" sa vorbim de data si am vb cu alte fete cu cezariana la cerere si lor le-a zis si data si ce sa isi cumpere. Sper sa nu imi faca vreo figura.
Eu nu am cerut cezariana dar nu as vrea sa ma duc pt ceva ce nu sunt pregatita. Adica macar sa stiu. Bine, si mai imi e si ca bebe se va chinui extrem de tare: caputul mare fata de bazinul meu, mana pe langa cap si cordonul in jurul gatului, nu cred ca il vor ajuta prea mult. Mai ales ca am vazut eu cum merg doctorii la nasteri, cu 10 min inainte ... (era langa mine cand l-a sunat sa vina la o nastere si i-a spus sa il cheme cand are dilatatie 7 - banuiesc ca de atunci nu mai e asa mult).
Lili, de ce ar fi probleme daca nasti mai devreme de noul an? Pt ca sunt sarbatori sau cu bebe?
Azi am de gand sa ma misc nitelush pt ca bebe iar m-a fentat aseara si a fost calm, calm de tot. Chiar ma uitam, Criss parca tu te plangeai ca bebele tau e prea vioi. Nu am putea sa facem un cocktail? Iti dau eu nitel din al meu si tu nitel din al tau sa facem niste copilasi care sa se miste atata cat sa fim linistite? :)
M-am uitat si eu pe site-ul acela, chiar ca sunt frumoase si preturi rezonabile doar ca exact patuturile pe care le doream eu nu le au ... . Asta e.
Hai va pup, sa aveti o zi buna,
Cata 36+
sraluca spune:
Neata fetelor,
Si eu ma pregatesc pentru o noua zi si de data asta de alergatura. Sper sa termin azi tot ce am de fcaut ca de maine sa lenevesc in continuare.
Dupa masa ma duc si pana la doctor sa vedem ce mai zice despre noi, poate ma trezesc cu vreo programare, ceva ca vad ca se poarta zilele astea
.
Chiar ii spuneam aseara lui tati ca pe 17 e ziua noastra si poate ii fac un cadou la vreo 3-4 kg 

. S-a speriat un pic ![]()
sraluca
36+
Daconst spune:
Neatza la gravidute!
Eu dorm mai nou ca busteanul...iar daca nu as avea pauzele de pipi ar fi si mai bine.
Dar ma bucur ca inca e asa.
A Alina,la ce dr ai fost in Tm?
Oana,ma tot uit dupa poze...nu scapi sa stii.![]()
Romaria,ma bucur ca ramai cu noi...sa avem cit mai multe mamici.
Salina,poate scapi inainte de sarbatori,daca asta iti doresti.Eu zica ca daca-l provoci pe tati la o utza-utza se rezolva problema.
Criss,si al meu e zbenguit tare inperioada asta si ma tot gindesc sa nu aibe ceva.Sper sa rezist pina vineri la control.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 36+ 
Helenutza23 spune:
buna fetelor
am si eu o intrebare: Cele care au cumparat mobilier de la Barza, voua v-au asigurat transport, montaj? noi vrem sa luam patutz, dulap, comoda (in total vreo 12 mil) si ieri ne-au spus ca montajul ne costa in plus 1 mil 500 si vreo 200 mii transport (suntem la 2 pasi de ei, nici un km
)
30+
ylilimic spune:
Neata frumoase burtoase!
cata - nimanui nu-i sade bien cu o nastere inainte de termen, si in ciuda saptamanilor din semnatura, raman la parerea ca inainte de 01.01.2007 - e devreme. Daca pe Matei l-am nascut normal la 38+ si pe asta tot asa il vreau!
util pentru bb - ar mai fi si o suseta pt administrarea medicamentelor. Arata ca o suzeta normala, doar ca in loc de inel are o mica seringa. Se incarca cu doctoria in doze de 2,5 ml sau max 5 ml, si usor cu mana se impinge pistonul asa incat doctoria ajunge in gura la copil fara probleme si fara posihbilitatea sa o dea afara. MIe mi-a fost de mare folos, desi cu toate ne dorim sa nu avem nevoie de doctorii. Poate astazi va fac si o poza in detaliu ... oricum va anunt.
Am uitat sa va aspun ca am primit-o din America, dar e bie sa incercati sa gasiti si aici, poate s-au destupat ai nostrii. Nu apartine unei firme anume, pe ea e inscriptionat doar "Luca" ...
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
36+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Daconst spune:
Lili,pina la urma ce semnifica semnatura ta?saptamanile de la UM?sau ce-a zis dr?
Ca sunt in ceata rau.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 36+ 
monu spune:
ylilimic, interesanta chestia aia de administrat medicamentele. Eu una nu am azut in RO. La noi a mers cu seringa de la Nurofen.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia