Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ylilimic m-a distrat povestea nasterii al carei link il pusesei. Chiar amuzant spusa.
Mesajele ptr Flavia se pot scrie pana maine dupa-masa...deci mai aveai timp

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Fetele va rog frumos cine mai adauga mesaj pentru Flavia sa il puna si pe al meu in documentul Word. Am trimis mail de la mine pe mailul comun cu mesajul. M-am chinuit de vreo 3 ori sa il pun si nu am reusit sa atasez documentul modificat.

Mercic,

Ivona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

gata nani
la culcare
va pupacesc si
vise placute cu picioarele desfacute
vine o alta zi poate mai buna poate mai rea... acum la pernuta!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

mda, pentru cine poate sa doarma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

buna seara fete cu burtici, daca mai e cineva pe aici!

V-am tot citit, dar nu prea am scris ca eu in timpul asta faceam alceva.

Am pus si eu niste date de contact in sfarsit, parca cine stie ce mare greutate era. Dar mereu amanam.

ylilimic, frumoasa povestea gasita de tine.

Am vazut ca se arpropie cateva nasteri, altele se apropie dar nu stim. Azi dupa ce am stat intr-un laborator de m-am congelat aveam niste dureri de burtica de credeam ca acuma iese bebe. Oare credea ca afara-i mai cald?
Haricleea, Romaria, sa fie cu noroc, sa va vedeti bebeii in brate de sarbatori, mancaciosi, frumosi, adorabili.

Dupa ele cine urmeaza? S-a facut listuta?
Eu am o stare contradictorie, daca as avea treburile terminate as zice DA, azi vreau sa nasc. Dar tot eu sunt baza sa termin in casa ce mai era, sotul ca de obicei are un necaz si nu poate fi deranjat nici macar cu o intrebare. Sper sa treaca si sa nu vina imediat altul ca poate ii mai cer parerea in cate-o situatie.

Azi micuta mea iar a avut program de zbenguiala, nu stiu ce urmeaza la noapte. Nu ma deranjeaza, ma sperie uneori gandul ca ceva ar fi in neregula. Pe mine acum nu ma deranjeaza decat ca m-am umflat, in cca 2 zile picioarele aproape s-au dublat: ma uit si nu-mi vine sa cred, nu ma recunosc, nu mi-am imaginat in viata mea ca pot arata asa. Cred ca de-asta vreau sa nasc, in plus nu prea pot face miscare, cum merg pe jos se intareste burtica si ma enerveaza de mor. Iar mers pe jos stiti ce inseamna la mine de o vreme? din masina in casa sau unde am treaba, rar am parcat in centru la distanta de zona de interes. Cu somnul stau relativ bine, dorm, dar parca as fi constienta in acelasi timp. Articulatiile ma mai dor, din descrierile voastre deduc ca se datoreaza sarciinii, nu reumatismului. In orice caz, poate sa-mi spuna cine ce-o vrea, imi plac copiii, dar sarcina NU. Si D-zeu stie cat mi-am dorit sa vad si eu cum este, ca un copil pana la urma tot cresteam, dar imi doream maternitatea. Asa nasol cum este, daca mi se mai ofera ocazia mai fac - evident nu oricati, maxim inca 2. Insa fara sa traiesc vreo senzatie deosebita, ca pe un sacrificiu care trebuie facut cand nu ai alternativa.

am vazut burticile de gabriela si megbeng... tare ati mai crescut si voi.

oana_bucur, nu mi s-a parut ca cineva s-a plans mai mult decat e cazul. De fapt fiecare are propriul prag de sensibilitate, de a spune 'nu mai suport' etc. Nu cred ca cineva din cele prezente aici isi reneaga copilul sau da vina pe el (chiar si in gluma) ca are neplaceri de sarcina. Eu am ciuda pe kg si tot ce deriva, kg le-am facut din mancarea neadaptata la efort. Eu eram obisnuita cu mancare dupa dorinta compensata cu efort pe masura. Cu sportul nu m-am riscat mai ales de cand am contractii, iar mancarea nu am redus-o, ba cred ca am mai facut si excese. Cum as putea da vina pe cineva la faza asta?
Bineinteles ca majoritatea realizeaza ca unele neplaceri sunt prostii pe langa adevaratele probleme, dar... de ce sa nu ne alintam si noi un pic?! Eu cel putin asa sunt.

m-am intins cu o gramada de prostii, dar nu mai tin minte cui mai aveam de raspuns.

pupicei, sa aveti o noapte linistita

criss 34+ cu Ligia

Mergi la inceput

Asa este, Criss68, fiecare se alinta cu ce-i place...
Pentru un moment am omis partea asta si am avut senzatia ca se innegureaza atmosfera.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Somn usor si vise frumoase...
Am sa-mi fac si eu un ceai de tei...poate asa vine somnul si la mine.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Ei, ne mai vaitam si noi, la mine face parte din "model" dar de indurat indur cum indura calul in desert la vederea oazei - stiu ca dupa tot chinul asta o sa am si fetita mea scumpa de 7 ani dorita! Plus nerabdarea... ca tare as vrea s-o vad la fetzishoara! Sa vad cu cine seamana, cat e de rozalie, de grasunica si de cheala Asa ca logic ca ma miorlai si ma cherlai non-stop ca au si ca vai si ca nu se mai termina cu sarcina asta odata, sa ajung la scopul final, adica BEBEEEEE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

aiska,pana in martie e frigutz, se mai ajunge si la zero..se mai intampla si minus 2, 3 ..Si le-am facut foarte subtiri,se vede prin ele.Dar mai tarziu de martie..gata !nu mai e cazul pana in noiembrie anul viitor.
marybell ai mai avut asa sangerari? eu as fi fost calare pe urgenta,daca sangeram.la oricine de garda ,daca se poate unde au ecograf.
stai in pat pana ajungi la doctora ta!
oricum,e bine ca ai 35,orice s-ar intampla de acum bebe se va naste fara probleme.dar sa nu faci nici un efrot,doar mers la pipi !nici pe scaun sa nu stai.
yililimic,cum nu ne-a placut povestea cu nasterea?
haha ti-ai schimbat semnatura cu dupa tine,dupa doctor ??acu pe care ai pus-o?
aventura,neparat trebuie sa luam toate colac!
dinzo inseamna ca de-aia se vede si se simte la mine asa rau cand se misca bebe,ca la radiografie!
adela
,pt umar faci niste scutecele mici,cat sa stea pe umar,si bebe sa vomite pe el,eventual.sa ai mai multe de schimb,cat un prosopel de bucatarie,sa zicem.poti folosi si prosopele,bineinteles,gata cumparate.
criss "Azi dupa ce am stat intr-un laborator de m-am congelat aveam niste dureri de burtica de credeam ca acuma iese bebe. Oare credea ca afara-i mai cald?"
messa " Asa ca logic ca ma miorlai si ma cherlai non-stop "

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata la burtoase!
Dupa cum se vede la noi iar e program de bantuit prin casa.
Edit: ca am uitat sa schimb semnatura

34+ George Anelin

Mergi la inceput