Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Anis cand poti ne faci o poza cu asternuturile...si eventual sa imi dai niste indicatii despre locatia depozitelor babycomfort...l-as trimite pe mandrul meu sa achizitioneze. Cum sunt materialele?

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Marybell iti doresc un somn usor si maine sa te trezesti fara durerile de burtica. Poate un ceai de tei te ajuta un pic...macar sa te linistesti.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Liuda, e adoua oara cand merg la acest dr. pt ecografie. E unul din cei mai buni dr. din Timisoara, iar Timisoara este totusi un mare centru universitar cu dr. recunoscuti. Din pacate nu prea a avut el chef iar copilul si-a tinut si manuta in fata. Cum a inceput ecografia mi-a zis dr. ca nu prea o sa-i vedem trasaturile pt ca are capul forte jos unde nu prea am lichid amniotic. Asta e, oricum am mers mai mult pt sotul meu ca lui i se par mai reale imaginile acelea 4d. Eu deja m-am obisnuit cu ecografiile 2d care pt mine sunt suficiente.
Super faza cu vecinul tau. trebuia sa-i zici sa mearga la medicul de familie sa-i explice situatia, in ce mediu virusat traieste, si sa ceara sa i se faca un vaccin, ceva.

Catalina, eu ma plangeam de eco 4d, dar din pacate eu d-abia ajung la Timisoara, pana la Bucuresti as naste de vreo doua ori cred.

Lili, povestea nasterii este foarte frumoasa. Sunt mamici care stiu sa povesteasca atat de frumos. Imi aduc aminte ca si povestile tale si ale Marianei au fost foarte emotionante. sper ca si eu o sa reusesc macar sa povestesc faptele intr-o ordine cronologica macar.

Si eu votez pt Stelute de ian_febr2007.

Alina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

hai ma la culcarica... tot voi ziceti odihna, pat si tot voi nu o faceti !!! Eu sant o nebuna am scuza - dar voi... nu.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Oana,

Produsele de la BabyComfort le gasesti si pe site ul lor, www.babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=10001" target="_blank">aici

Sunt faine (+materiale de calitate) le-am gasit si eu la Kidexpo. Iar preturile rezonabile.
Pot fi comandate si pe net.
Gasesti frumos structurat pe tipuri de produse - este o sectiune ampla numai cu lenjerii.

Alinuk 32 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Da Alinuk stiu ..ca eu comand la ei de 2 ani...m-am dus la depozite ca sa le vad eu...sa le pipai etc..de aia n-am vrut sa vina ei acasa.
O sa fac poze cand le pun la patut.

AniS 34+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

sorry, intrbase Oana si ei doream sa-i raspund..
am incurcat borcanele...plec la nanel

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

alinuk si oana - am pus si eu mesajul pt Flavia, am verificat si mai e acolo, motiv pentru care va multumesc inca o data!

...va rog sa observati ca am schimbat semnatura, da?

NOapte buna, norisori cu stelutze ce sunteti (burtoase si pufoase ca niste norisori si cu stelutzele agreate la purtator)

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 36+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

ylilimic da de ce nu mai calculezi dupa tine si dupa dr.? la care ai renuntat si de ce?
pai dupa atatea saptamani nu mai renuntam...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Mersic, Alinuk...de la ei am luat patutul de care sunt tare incantata. Vazusem si asternuturile dar ma gandeam ca nu pun chiar toate modelele pe care le au pe site...desi ce-i drept acum vad ca au mai multe decat acum 3 saptamani.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput