Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 20
dinzo spune:
aelita merci de incurajari... asa cum spuneam am fost de dim la stomatolog si mi/a sp ca nu o poate scoate si doar sa incercam sa o tratam cumva mi/a desfundat canalele si m/a chemat joi seara. vad ca acum nu ma mai doare....
aaa am fost in seara asta la ecograf si bebele meu a crescut super mult chiar a recuperat(era in urma cu 4 zile)la 31 sapt si 5 zile avem 2070gr dupa ce a fost un slabanog tot timpul....Eu m/am ingrasat 7 kg pina acum super putin....
Acum incepe si la mine burta sa se vada un pic....
Exact cum spuneai tu aelita si la mine este la fel se misca si se si vede asta ca nu prea am strat de grasime pe burtica(asta este explicatia medicului)
Flavia fii convinsa ca doamne doamne nu te va lasa... ai incredere in El si roagate mult....
Dinzo 31+
Daconst spune:
Meg,ai o burtica pe cinste.Felicitari,arati super!
Gabi,mare burtikul tau...ca si bebelaca.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 36+ 
anis spune:
Alinuk...tu iti iei garsoniera la Elias?
ca eu asta vreau..dar la nasteri naturale ,nu se rezerva inainte...asa tare nu imi doresc sa fiu cu altcineva in salon..serios..la prima nastere vroiam ,ca sa mai aflu una alta..dar acum vreau sa dorm cand doarme copilul meu si sa ma scoale tot al meu.
AniS
34+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
alinuk spune:
Anis
Sigur ca mi-as dori o rezerva, cred ca va trebui sa gasesc bresha potrivita sa inving sistemul

Oricum, matalutz esti inainte, asa ca ma vei consilia

pupici,
Balenutze,
Sa dormitzi neintoarse!!
Alinuk 32+
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
aventura spune:
Aelita, sar'mana 

Alinuk, Oana, multumim mult pentru tot! 

Anis, Alinuk, shi io vreau rezerva dar din acelasi motiv nu am cum sa fiu sigura de ea...cum voi o sa nasteti inainte o sa va bat la cap cu ceva intrebari...
Alinuk, stii ca shi io ma gandeam la laptop...dar ma gandesc ca atunci cand nasc numai la asta nu o sa-mi fie gandul..sigur l-as uita acasa...sau m-ar face al meu "bolnava la cap"
. Aveam si eu un card 3G de la birou dar acum ca a falimentat firma...nu-l mai am 
Auziti fetelor, pentru cele care nasc natural cica ar fi bine de cumparat un colac din ala de plaja pentru copii pentru asezat pe el dupa epiziotomie..se pare ca e f. confortabil ca sa stai in fund imediat..io i-am dat comanda deja sotzului ![]()
Aventura
31+ cu
Antonio
aiska spune:
Haricleea nici nu-mi vine sa cred ca mai ai atit de putin! Imi pare bine ca doctorul te-a programat mai devreme, chiar ma intrebam cum se poate sa te fi lasat cu previa peste 38 de saptamini.Mie finlandezii mi-au spus ca placenta se ridica pina in saptamina 36, dar daca acopera total OI sansele sint mai putine.O sa fie bine operatia, vei vedea!
Tu daca ai o previe posterioara nu va prezenta probleme.A mea ar fi fost anterioara si la operatie ar fi taiat prin placenta, mult mai rau.
Romaria ieri a nascut o prietena de-a mea finlandeza o fetita de 2,9kg la 37+3 si totul a mers foarte bine.A intrat in travaliu pe neasteptate si dupa multe ore de chin au operat-o ca fetita era pozitionata cu fata inspre burtica, nu inspre coloana mamei.Desi in vest doctorii par diferiti fata de ce citesti tu ca este in Romania,rezultatele spun multe.Sa ai incredere.
Aelita amu stiu pe unde te afli, ca am intrat in sfirsit si in celalalt cont comun!
Chiar e nevoie de hainute grosute tricotate la bebei acolo?
Nu-i prea cald sa le poarte?![]()
Zic si eu, ca am fost intr-o vacanta de iarna si mi s-a parut acceptabil la 16C, desi ploios.
Alinuk mi-a placut ideea cu lap topul la spital.In Finlanda nici cu telefonul mobil nu ne lasa in sala de nastere.La intrarea in spital scrie sa le inchidem.Poate le perturbeaza aparatura de la "bord" ,chiar daca e doar spital, nu avion?![]()
Cu stelutele sint de acord-suna frumos.
Sabina
33+
mamica lui Aleksi Joel 
marybell spune:
fetelor azi nu m-am simtit bine deloc, dimineata am avut o "sangerare" din nou, am sunat-o pe doctora si mi-a spus ceea ce stiam deja si anume ca e normal la problema pe care o am, (placenta previa)sa se intample asa... Mi-a "prescris" repede prin telefon sa iau cate 2 capsule utrogestan si nospa cu mentiunea ca daca pana maine dimineata nu se oreste sa ma duc sa ma interneze. M-a doare burta destul de rau dar sper sa imi revin pana maine...
kateryna foarte buna ideea ta cu "stelutele" acum ca tot e iarna, ca poate vin si pe la noi fulgii de zapada odata cu copilasii nostri dragi si mult asteptati...
va pup Mary 35+
anis spune:
marybell stai linistita ,cat mai linistita, oricum de acum incolo nu ai de ce sa iti mai faci griji, mai e putin.
Eu n-am fost cuminte azi, m-am dus la depozitele de la babycomfort si am luat vreo 3 lenjerii de patutu ...sunt superbeee.
AniS
34+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ylilimic spune:
Daca voi vreti stelute, atunci stelute sa fie@ Dar sa stiti ca eu mi-am avertizat dr ca bb al meu trebuie sa fie un (eurocopil), sa se nasca in 2007... Mai devreme ar insemna ceva probleme si nu vrem...
Si apoi ce ati avut azi cu linkul de vi l-am pus?! NU v-a placut nasterea aia? Eu chiar apreciez prezenta de spirit a ambilor parinti si faptul ca mamica a stiu sa se impuna chiar si atunci cand durerile erau mari (nu sunt multe care sa se mai gandeasca si la altceva decat cat mai e pana se termina)... In sfarsit, poate vreau cu tot dinadinsul sa vad partea buna a lucrurilor si aveti voi dreptate...
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
33+ (35 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici