Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
alinuk spune:
Oana,
am reusit sa las doar 45 de pagini de printat pt sotzul tau
Balenutzele care vor sa-i lase cate un mesaj pe mailul mami_ian_feb2007@yahoo.com gasesc acolo un mail (de data asta l-am trasnmis de pe adresa mea...ca incep sa ma incurc si eu in atatea mailuri) cu sub "mesaje pt Flavia" - si pot sa completeze cu cateva randuri.
Inteleg ca maine ar fi deadline ul, pt ca e nevoie si de operatiunea "printare".
PS: apropos de asta..io ma gandeam sa-mi iau laptopul cu mine la spital - am un card vodafone pe care-l pot folosi free
. Credeti ca as parea bizara in ELias cu laptoape dupa mine ..in travaliu, scriind pe forum?? Chiar asa poate va relatez in direct
..sau asistentele o sa aiba "pretentii" ca m-or crede cu "virusi"...vorba Liudei
PS: daca cineva a intrat pe mail cand eu operam la ajustarea materialuliui...sa-si mai verifice o data mesajul sa nu ne fi suprapus!!! acum sunt 3 mesaje in document in afara de paginile de pe forum.
pupi
Alinuk 32
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
alinuk spune:
quote:
Originally posted by belle_vuequote:
Originally posted by oana_bucur
Fetelor, mesajele ptr Flavia se scriu in documentul pe care l-a deschis si organizat frumos Alinuk in adresa comuna de yahoo.
Eu tot nu am primit parola la adresa comuna de yahoo, asa ca l-am scris unde am putut...
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
....................................................................
Belle,
daca nu e cu suparare...unde ai putut???
da-mi un buzz pe Y Mess la ID ul am2000ro, ca elucidam imediat misterul "parola"
alinuk
Nimic nu-i intamplator!
megbeng spune:
adela2006, ce scutec de finet pentru spital??? trebuie si asa ceva?
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

anis spune:
MIE UNA IMI PLACE CUM SUNA MAI MULT 'STELUTE"..ca cu U.E asta e atat tam tam...
Flavia multa putere si DD sa fie cu voi!
AniS
34+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
alinuk spune:
m-a palit o idee
sa le zicem:
stelUtzE de ianuarie februarie 2007
nu dati cu roshii, si eu sunt satula de tamtamul cu UE - care o sa ne iasa pe nas,.,,, dar sunt mandra ca se va naste la un inceput de an, de drum....ca sa nu mai adaug ca a fost conceput la Paris

Alinuk 32
Theodor
Nimic nu-i intamplator!
oana_bucur spune:
Multumesc, Alinuk...
Intr-adevar dead-line-ul ptr mesajele adresate Flaviei, puse in documentul de pe contul comun de yahoo de catre Alinuk, este maine, miercuri ora 18.00...sa zicem...
Nici eu nu tin la integrarea unor calitati geo-administrative in apelativul sub care se vor strange numele si datele bebeilor nostri. Stelute imi pare simplu si dragut.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
33+ 
belle_vue spune:
Multumesc de parola Alinuk si Oana! Am primit-o si o voi folosi.
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
aelita spune:
am pus si mesajul de la Aventura,si de la Belle vue la fisierul cu mesaje pt Flavia .
37+
aelita spune:
alinuk,daca iti zic ceva de laptop,in psital,le spui ca ai o lucrare importanta de scris si trebuie sa o termini pana mainie,cu sau fara travaliu ! ca nu stiu ele ca tu intri pe forum
eu l-as lua,dar din pacate e defect exact in perioada asta
si ce as mai sta intinsa in pat,cu el !! asa..stau aci pe scaun..si la spital nu o sa am nici macar sa imi fi adus si mie un cd cu ce faceti voi pe aici..
37+