Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
belle_vue spune:
Meg, poti sa cumperi 2 biberoane mici sau medii de la Avent -- daca tot vrei sa-ti iei gama mai incolo. Numai sa ai grija la tetine -- sa fie prima serie (0-3 luni), care au o singura gaura. De regula biberoanele mici au tetine cu o gaura, iar cele medii cu doua, dar tetine poti cumpara si separat, adica daca vrei sa faci economie iti cumnperi bibe medii plus tetine 0-3 luni.
De fiert, toate biberoanele se pot fierbe, e cel mai simplu mod de sterilizare (se fierb 3-5 minute, nu mai mult).
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
aventura spune:
Flavia, te imbratisam cu drag si iti trimitem multe sarutari si ganduri frumoase! Sunt convinsa ca buburuzele tale iubite iti umplu inima de bucurie! Te asteptam cu mult drag!
Aventura
31+ cu
Antonio
adela2006 spune:
am si eu o intrebare cat se taie scutecul de finet ce se duce la spital ? si cat sa fie cel ce pui pe umar cand scoate bebe aerul dupa ce manca ? 
aventura spune:
Eurostelutze suna minunat, pe bune!!
Bunicutza mea a fost operata astazi, totul este bine pana acum. Am fost la ea si am incurajat-o...auzi tu se apucase inainte de operatie sa-mi scrie cateva sfaturi...in caz ca se intampla ceva in operatie..draga de ea!! Doctorii spun ca a iesit f. bine operatia! Doamne-ajuta!
Aventura
31+ cu
Antonio
Catalina spune:
Mai Aelita, cand te aud cum iti misca aia mica ... mor nu alta. Al meu vad ca iar are o leneeeee ....
Cata 36+
sraluca spune:
SALUT,
CRISTIA stai linistita ca si eu sunt zurlie, si sunt si mai inaintata ca tine. Si tot asa nu fac nimic dar decat sa stau sa innebunesc in casa. Dar cred ca de saptamana viitoare ma las ca nu prea ma mai tin balamalele. Sau in orice caz trebuie sa gasesc mijloc de transport ca mi-e tare greu cu masina, imi intra burta in gat si doamne fereste sa fie nevoie de vreo manevra mai desucheata.
sraluca
36+
oana_bucur spune:
Fetelor, mesajele ptr Flavia se scriu in documentul pe care l-a deschis si organizat frumos Alinuk in adresa comuna de yahoo.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
33+ 
aelita spune:
AVENTURA,scumpa de bunica ta,se pare ca i-a fiost frica,si s-a gandit la tine,sa iti lase cateva sfaturi..Ma bucur din suflet ca a iesit totul bine ! Recuperare rapida !!!si sa isi tina nepotelul in brate muulti multi ani si sa se bucure de el !
Catalina eu credca am burta prea mica,si nu are loc,si de asta simt asa.pt ca si cand nu misca tare,cat sa se vada burta pleos fleosc pe toate partile,stau pe scaun si simt cum nu are loc,ii simt corpul ,spinarea,si cand iminge din piciorus,saraca,cred ca si cand doarme,se mai intinde si ea un pic.
si azi noapte m-a speriat capul ala,asa jos,era o bila tare care iesea prin piele,jos de tot,am zis ca imi sta inima.
cred ca e din cauza burtii,e mica,si probabil doar peiela,si ea iese asa ca alienii.
azi noapte chiar am zis ca incepe sa iasa,ca simt efectiv ca nu mai are loc,in pozitia verticala inc are s-a asezat.
lasa,nu te ingrijora ca nu simti,sigur are mai mult loc ca la mine,si cand se misca acolo in voie tu nu simti,dinc auza lichidului.
a mea saraca cred ca e cam chinuita.
ii simt picioarele in gat!chiar daca nu misca,o simt acolo grea.
si parca vad ca e doar un pisoi de copilitza!!!
37+
belle_vue spune:
quote:
Originally posted by oana_bucur
Fetelor, mesajele ptr Flavia se scriu in documentul pe care l-a deschis si organizat frumos Alinuk in adresa comuna de yahoo.
Eu tot nu am primit parola la adresa comuna de yahoo, asa ca l-am scris unde am putut...
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others