Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

fetelor mi-am tras burta in poze!am realizat si eu ca s-a maritface mama o dolofanica de fetita!uploadez imediat minunea in album!
ce ziceti de "eurobebelusii de ianuarie-februarie2007""puiul mamii,tu te-ai nascut cand se integra romanica in UE." "Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

megbeng, nu pari prea balenizata!!!imi place tinuta de la petrecere!f frumoasa!

hai sa vedeti si cele 20 kg ale mele (in plus,ca in total nu mai zic cate sunt...)

BURTICA MARE MARE!!!

am pus si poze cu patutul si cateva ornamente pt craciun (m-a apucat astazi nostalgia,desi n-am luat inca brad,cadouri...nimicuta)

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

megbeng - bravo, bravo, bravo! Nu se vad kg nici cu lupa, e o burtica foarte frumoasa! Inca o data "bravo"!

La vot ma mai gandesc, imi plac amandoua, dar poate imi vin si mie idei ...

oricum va anunt!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 33+ (35 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dinzo,durerile astea de masea sunt nenorocite!! imi pare rau ca te-au apucat acum,sper sa se poata face ceva,nici eu nu stiu,ca si eu am una afectata si tot sper s anuinceapa sa ma doara,ca nu stiu daca se poate scoate.dar daca as avea dureri as merge la stomatolog,el sigur stie .

fetelor,Oana nu ascris in mesajul ei sa nu ne mai plangem.e altceva acolo.nu va simtiti "certate" ca nu asta a fost intentia ei.
Si ca o paralela...stiti cum am rezistat eu durerilor pe care le-am avut de stomac,cand nu mai puteam sa mananc si ma urcam pe pereti? gandindu_ma ca asta nu e NIMIC pe langa contractiile care or sa vina .Apoi,acum cand ma mai doare,cand mai am arsuri ma gandesc: asta nu e NIMIC fatza de ce dureri am avut acum doua saptamani..Si asa ma "mangai " si parca depasesc momentul.Desi ma plang ,ca voi toate.Dar important e sa iti gasesti o motivatie.
cam asa...
romaria,nu o sa se intample nimic cu bebelina,e totusi o operatie facuta de un medic acolo! cat despre daca e devreme sau nu,asta ar tine de bebe,daca ii e bine sa iasa acum,dar probabil ca medicul nu face abuzuri ,si stie cate kg are,stie exact in cate luni esti, stie ce face.daca nu,mai cere o parere la alt medic.
mai ai 6 zile,iti tinem pumnii,ai incredere ca totul va fi bine.ca sa te recuperezi repede,important e sa gandesti poztitv!
cristina,sunt aici!! s-o apropia si la mine ???
haricleea
ylilimic "Si pentru ca am ras in hohote de una singura ma simt datoare sa va impartasesc si voua povestea:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=38156

" si io am plans de numa!

biberon !! eu nu am luat!!! de nu o sa ma duc eu cu mana-n fund la spital,biiine.ca vad ca stau si stau,bagaj nu am...nici la care spital sa alerg nu stiu.nr de la salvare nu am in caz ca sunt singura acasa.sau iau eu masina si conduc,si scot capul pe geam,ca sotul ala,si strig: NAASC NAAAASC!! PARTIEEEEEE !

megbeng,esti super in poze! si rochia superba!
gabriela baga un link direct aici,mami,sa nu mai caut,ca azi nu stiu ce am,mi-e lene tare,cred ca nasc.

fetelor,mi s-o apropia sorocul,nu stiu,ca dupa ce dormeam eu muuulte ore in fiecare noapte si nu mai bantuiam pe aici noptile,azi noapte am stat calare pe baie.cu niste crampe la stomac,ma rog,asta am zis ca cine stie,oi fi mancat ceva ...
dar apoi au inceput niste msicari de trupe de am zis ca IESE.s-a rostogolit odata,huiduma,ca mi-a lasat loc gol acolo unde era de obicei ,ind rapta,se ma gandeam UNDE A DISPARUT ?????? ca sa se aseze din pozitia diagonala,in pozitia verticala,cu cracii-n sus,in gatu' meu .si a inceput sa miste din cap,JOOOS JOOOS, ca am pus mana si era o bila tare care isi tot cauta o pozitie acolo.si s-a asezat,cred ca s-a bagat cu capul pregatit de atac ,si s-a infoiat din corp toata noaptea-dimineata,SI NU MAI ARE LOC ASA CUM STA ACUM,ma rupe,e burta tare si ii simt corpul .nu am burta mare,si o simt ca si cand ne-ar desparti doar pielea,incovoiata cum sta acum ,vertical.
asta o fi ultima pozitie?? e gata de atac??azi e ziua lui tati,si cred ca ori vrea sa ii zica la multi ani,ori e croita sa iasa de ziua lui!

fug sa le scriu si la mamicile din nov dec,m-o lumina careva.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Si eu sunt pentru "stelutze".

Multumesc, Belle_vue...imi copiez ce mi-ai raspuns.

Alinuk am o mare rugaminte la tine...poti incerca sa scoti paginile de la 45 in continuare caci din ce am citit mai incolo nu mai prea sunt mesaje care sa o intereseze direct. Trebuie deja sa le trimit mandrului sa inceapa a le scoate de azi ca pe joi sa ii ramana de scos doar mesajele pe care le scriu fetele acum...daca doresc.
Eu am incercat un pic si n-am reusit decat varianta de a sterge cu totul...deci daca poti sa imi pui pe un document separat doar mesajele din cap 36 pana in pagina 44 si sa mi le trimiti pe mail ti-as multumi tare bluellullaby@yahoo.com.

Messa fiecare resimte un acelasi lucru in mod clar diferit. Se pare ca "bullshitul" de care vorbesti tu, eu il resimt ca fiind autentic agreabil caci , contrar, optiunii de pana acum ptr 1 copil a inceput sa-mi surade ideea de 3 copii.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

SI CU INTARZIERE..
DINZO LA MULTI ANI !(10.12)
DANNI LA MULTI ANI! (11.12)
roandre LA MULTI ANI !!(11.12)

GABRIELA,hai ca nu pot sa risc sa nasc si sa nu apuc sa te vad .am intrat la album,si ti-am vazut burtakul . emaaaare.
la mine zau ca nu stiu unde are loc ..

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hello
Gabi, meg beng v-am vazut pozele si sunteti ff frumoase cu burtici cu tot.

mai si eu votez pt "stelute de ianuarie-februarie".

Marina 34+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

eurobebelusi imi place si stelute imi place. poate facem eurostelute

fetelor, megbeng, gabriela_s ce burtici frumoase. a mea e mai mica, asa imi pare

30+

Mergi la inceput

Flavia, te asteptam cu draga casa,cu fetitele ,sanatoase !!! Trebuie sa fii tare,pt printesele tale,sa le dai si lor putere sa creasca mari !!Ai incredere !
Noi te asteptam cu multa dragoste !!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Flavia, multa sanatate si putere, sa ai de unde sa le dai si fetitelor! Te asteptam cu mult dor si-ti uram sa ajungi cat mai repede acasa, linistita si mandra de minunile tale!

Sarutari multe, multe!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput