Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
ingeras26a spune:
Dianocica, multumesc frumos :) dar nu am gasit nicaieri din aceea mica, mica, pt nou nascuti.
Aelita, 6 sutiene odata, de fiecare data??!! pai nu te pliktisesti de ele? Ca si eu am boala lenjeriei intime, de cate ori pun mana pe bani imi iau cate ceva dar recunosc, nu cate 6...cel mult cate 2 daca imi plac ff mult si sunt cul dif :) Mi se intampla ca atunci cand ajung acasa sa imi para rau ca nu i-am luat si sorei mele, cu care ma cam potrivesc la tot, asa ca renunt la unul din cele 2 si ii dau si ei :) Valabil si pt fuste, bluze etc. Eu pana acum recunosc ca am crezut ca sunt singura care ia mai multe lucruri identice :)) Asa face si bebelina mea cu piciorul :) si tot in dreapta :)) Si daca ma asez in pat pe dreapta, se baga sub mine si incepe sa ma inghionteasca, ma intorc pe stanga si normal ca se duce pe stanga :) si iar ma intorc si ... tot asa.
Danutz joi intra in 42!! nu in 41, deci a scris bine...saracutza, eu de-abia mai am rabdare pana sambata si eu joi intru in 39, nu 42...Uite de la mine, Danutz, poate nasti mai repede
Teutz, felicitari!! sa fie sanatoasa si fericita!
Pupicei, Ingeras 38+ Maya Maria
m_monique spune:
chris esti simpatica ca de obicei. lasa ca te vei descurca tu cumva. nimeni nu s-a nascut invatat.
ingeras26a si bebe al meu are o placere sa stea pe ficatul meu. acum s-a mai potolit putin, dar cand era mai mic si avea mai mult loc, isi facuse din ficatul meu perna si sac de box.
39 + cu
Nunta noastra
ruxandra_sb spune:
Fatima, Aelita, Asiza, Donia, Chris80, Raluca, Dandusa, deeaA va multumim!
Chris80, da ce falcutze are Alexandra! Sa-ti traiasca!
Despre purtat caciulita in casa, nici noi nu purtam.
Fatima, inteleg necazul cu stricatul suzetei preferate. Tocmai ca sa preintampinam asa dezastru i-am mai cumparat una identica, de rezerva.
Danutz, o sa fie bine, ai sa vezi. Incearca sa fi relaxata, cezariana nu-i un capat de tara. Important este ca amandoi sa fiti bine.
Laura13, eu stiu cam cat mananca de la san pt ca-l cantaresc inainte si dupa. Am un cantar electronic Tefal, cu eroare de 10g. Sigur ca nu-i perfect, dar imi fac cat de cat o idee si stiu cam de cat sa-i pregatesc completarea cu lapte praf.
Dupa cum povestesti de Daniel, sigur mananca f bine, de doarme atat.
Teutz, felicitari !! Sa-ti traiasca bb!
De vreo cateva zile, Grigore se gandeste sa faca economie la scutece. Ca tot ma plangeam ca face kk dupa fiecare masa si trebuie schimbat de 7 ori/zi.
Asa ca acum a devenit strangator. Strange si strange (kk ) pan ce explodeaza. Si atunci sa vezi veselie, da pe-afara ! Si trebuie sa-l schimb cu totul.. inclusiv body, costumas.
Halal economie!
Oare or fi scutecele prea mici??
Folosim inca pt 2-5 kg ca mai avem o groaza..
dolores spune:
alex....la fel face si david....eu am plans zile in sir in spital pe problema asta,pana a venit medicul pediatru si m-a asigurat ca nu are nicio problema pulmonara sau alte chestii (asta mi s-a zis si in spital,dar eu panicoasa....)cica fac asa pt ca sunt prea micutzi si inca nu stiu sa si respire sa si scoata aerul in acelasi timp; in plus mananca si cu pofta...david dupa ce mananca trage aerul ca si cum nu ar avea,scoate niste sunete de parca se sufoca,in momentul ala il tine pe partea dreapta...pe genunchi,capul in palma stanga daca ma intelegi....sa incerci dupa ce papa sa-l tii mai mult sa dea aerul si sa incerci cand mai respira asa sa-l tii pe dreapta.asa mi-a zis si dr (fara ca ea sa stie ca eu deja descoperisem pozitia in care el respira bine) sa-l tin 20 de min pe partea dreapta..uneori incepe sa tuseasca ..alteori se ineaca in somn..iti dai seama ca la fel de stresata sunt si eu,din cauza asta doarme cu mine in pat....astept sa mai creasca sa depasim momentele astea de respiratie.te pup
quote:
Originally posted by alexandra_25
Am revenit.....bebe Mark face nani si am fugit la voi.....sunt asa de ingrijorata..poate ma ajutati voi...sa ma linistesc pana maine cand sun la doctorita....!
La mine laptele tasneste din san....si dupa ce mananca de multe ori am probleme cu el cand e sa ragaie ca adoarme si dupa catva timp incepe sa tuseasca...de fapt e ca si cum s-ar sufoca...oare e din cauza ca nu a dat aerul afara????????.....azi mi-a facut-o de 2 ori si sincer mi-a stat inima in loc.....voi nu a-ti patit?....
Si atunci cand doarme scoate niste suntete ascutite..eu zic ca se alinta...
Cred ca devin paranoica.......
alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
Voi fi mamica in curand....
dolores si David Cristian
poze dolores
dolores spune:
fatima, si david se uita la tv..si ii zic ca nu are voie
chris, tare simpatica mai esti
dolores si David Cristian
poze dolores
atudor spune:
Pupici burtici si mamici!
Laura13, eu lui bebe ii fac ceiut Baby Calm, un pliculet la 200 ml apa in care pun apoi un pliculet de Baby Drink – altfel nu-l bea, nu-i place. Ii dau cam 30 ml intre mese, daca se trezeste.
Fatima, stii ca si eu am avut aceiasi problema cu menstruatia…la 28 de zile de la nastere…a tinut cam 4 zile si era menstruatie clarrrrrrr; abia astept sa ma duc la T vineri. Mentionez ca si eu alaptez (putin dar alaptez)
Fetelor, voua vi se intampla sa isi ude hainutele? Cred ca trebuie sa trecem la o masura mai mare de pampers…
Ana lui Tiberiu Mihai
poze Tibi
Yagmur spune:
De multa vreme nu am mai apucat sa postez.... acum am citit pe sarite.
Felicitari noilor mamici si bun venit noilor bebei
Fatima, ai o frumusetze de fetitza... am reusit si eu in sfarsit sa ma mai uit pe poze
Dandusa, si voi sunteti niste scumpe....
Asiza, pe unde esti?
Chris, iarasi m-ai facut sa rad... cand ma gandesc ca saptamana viitoare.... nasc si eu... si sint chiar tare neindemanatica... mai povesteste ca sa ma obisnuiesc cu ce o sa ma astepte...
Nici acum nu am timp sa scriu prea multe, sint pe ultima suta de metri cu cumparaturile asa ca pupicesc toate fetele Yagmur 38 + bebe Luca
dianocica spune:
donia nici mie nu mi s-a parut ok , de-aia am si vrut sa sch pediatrul...nu i-am mai dat si acum suntem bine-mersi fara
cris stai sa vezi, ca noi, in primele 3 zile, i-am murdarit toate bodyurile, ca n-am fost in stare sa punem nici un pampers ca lumea. si s-a udatde fiecare data...
diana fericita de bb davidutz
roxanica2006 spune:
Buna, fetelor dragelor!
In sfarsit avem si noi un monet de respiro, bebe imi ocupa absolut tot timpul, cum nu vrea nici in ruptul capului sa suga, in timp ce el doarme ma mulg, si uite asa trece toata ziulica. Faza cu mulsul e teroare, nu stiu cat rezist si oricum nu strang mult, nu se satura cu lapticul meu. Dar nu mai am putere sa ma gandesc la faptul ca nu pot alapta, am plans pana la epuizare, acum mi-au trecut crizele, David e sanatos, mananca tare bine, creste, de doua nopti ne lasa sa dormim , numai din 3 in 3 ore papa si somnic.
Noi implinim in seara asta 3 saptamani si am observat ca in timpul zilei nu mai doarme asa 3 ore fara intrerupere, dar nici nu face scandal, sta treaz, priveste, constata... Poate numai mie mi se pare, ca-i baiatul meu, dar a facut niste progrese uluitoare, are privirea asa... mai inteleapta, parca acum constientizeaza ce i se intampla.
Fetelor cu cezariana, eu tot imi pun la dus un pansament peste operatie, panica asta... Voi la cat timp ati facut dus lejer, adica poate ajunge apa pe cicatricea aia fara probleme sau nu? Ca dr. mi-a explicat de o suta de ori, dar eu fiind mereu depresiva am uitat.
Si pentru cat trebuie asteptat dupa cezariana?? 6 saptamani????
Referitor la ceai bebe al meu nu vrea sa bea, si chiar ma gandeam ca nu i-o fi sete? Stiu ca laptele matern tine si de sete, dar eu cum ii dau mai mult formula?? Oare cum o fi?
Alexandra, am vazut in listutza ca in final ai nascut prin cezariana, asa ca probabil ai scapat de dureri, sau nu?fericitoooo, ai lapte!!! Mai trimite si la SM!!! Ca la noi e criza mare!
Multumesc celor care l-au laudat pe baiatul lu' mama!
ROXANA si DAVID MIHAI
atudor spune:
Roxanica2006, eu am udat operatia la o saptamana de la operatie. Nu se intampla absolut nimic, stai linistita. Tamponezi apoi usor cu un prosop si te dai cu tinctura de galbenele. Nu ustura si face ffffff bine. Despre sex, nu stiu ce sa zic, eu mane fac 6 sapt de la operatie, astept controlul sa vedem si ce metode contraceptive sa folosim
Ana lui Tiberiu Mihai
poze Tibi