Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Vai, fetelor, da' ce logoree pe forum...eu ieri am fost plecata din localitate si nu am avut timp sa citesc...asa ca am de recuperat vreo 6 pagini ...

Chiar daca cu intarziere, vreau sa spun pentru Bebyta si Alvaro, de Elenalove27!!! Sa traiti si sa fiti fericiti!

Yagmur, chef de Craciun, zici?! Si-ai dansat pana si rock???? Ma impresionezi!

Revin...

Oana 38+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Roxanica, daca ii dai si formula, e bine sa-i dai si ceiut intre mese, cam 30 de ml, sau chiar mai putin, cat vrea el. Si nu e obligatoriu sa-i dai de fiecare data intre mese. Eu ii dau doar daca se trezeste si plange

Ana lui Tiberiu Mihai

poze Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

fetelor care ati nascut, inainte de nastere burta a coborat?

ca la mine parca urca, nu coboara. eu am burta asa de sus ca simt ca ma sufoc.

39 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by dianocica

nu ma face sa rad, ca ma jeneaza operatia! voi cu boyurile, noi cu o suta de prosoape si ale lui bebe, si alke noastre, plus 1 cearceaf bebe

cris stai sa vezi, ca noi, in primele 3 zile, i-am murdarit toate bodyurile, ca n-am fost in stare sa punem nici un pampers ca lumea. si s-a udatde fiecare data...

diana fericita de bb davidutz

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ana, multumesc pentru raspunsul prompt.
Cu ceiaul, problema e ca David chiar daca se trezeste intre mese nu vrea sa bea. Poate nu-i place neindulcit, dar oare nu e nociv zaharul pentru mititel? si daca tot e atat de laudata formula , nu tine si de sete? Dar Tibi al tau la 3 saptamani cati ml manca din biberon? Ca noi am ramas tot la 90, desi pe Milumil scrie la 3 sapt. 120 ml.Dar daca omuletzul doarme bine inseamna ca e satul...
Tibisor e cuminte, noaptea mai ales?

ROXANA si DAVID MIHAI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanica2006

Buna, fetelor dragelor!
In sfarsit avem si noi un monet de respiro, bebe imi ocupa absolut tot timpul, cum nu vrea nici in ruptul capului sa suga, in timp ce el doarme ma mulg, si uite asa trece toata ziulica. Faza cu mulsul e teroare, nu stiu cat rezist si oricum nu strang mult, nu se satura cu lapticul meu. Dar nu mai am putere sa ma gandesc la faptul ca nu pot alapta, am plans pana la epuizare, acum mi-au trecut crizele, David e sanatos, mananca tare bine, creste, de doua nopti ne lasa sa dormim , numai din 3 in 3 ore papa si somnic.
Noi implinim in seara asta 3 saptamani si am observat ca in timpul zilei nu mai doarme asa 3 ore fara intrerupere, dar nici nu face scandal, sta treaz, priveste, constata... Poate numai mie mi se pare, ca-i baiatul meu, dar a facut niste progrese uluitoare, are privirea asa... mai inteleapta, parca acum constientizeaza ce i se intampla.
Fetelor cu cezariana, eu tot imi pun la dus un pansament peste operatie, panica asta... Voi la cat timp ati facut dus lejer, adica poate ajunge apa pe cicatricea aia fara probleme sau nu? Ca dr. mi-a explicat de o suta de ori, dar eu fiind mereu depresiva am uitat.
Si pentru cat trebuie asteptat dupa cezariana?? 6 saptamani????
Referitor la ceai bebe al meu nu vrea sa bea, si chiar ma gandeam ca nu i-o fi sete? Stiu ca laptele matern tine si de sete, dar eu cum ii dau mai mult formula?? Oare cum o fi?
Alexandra, am vazut in listutza ca in final ai nascut prin cezariana, asa ca probabil ai scapat de dureri, sau nu?fericitoooo, ai lapte!!! Mai trimite si la SM!!! Ca la noi e criza mare!
Multumesc celor care l-au laudat pe baiatul lu' mama!

ROXANA si DAVID MIHAI

m-a operat joi si sambata eram la dus, fara pansament,ma pazea alex si ma spala pe picioare, ca nu tinea figura cu aplecatul, usa de la baie era deschisa, sa o auzim pe bebe daca are ceva de zis, si evident ca in ipostaza asta m-a gasit doctorul...i-am zambit, l-am salutat, am pus un prosop si m-am apucat sa il intreb din carnetel, ce naiba era sa fac, ca oricum ma stie la ora asta si pe fata si pe dos!
ideea e sa nu te freci cu buretele, eu ating doar cu mana sapunita, dar nu insist, si dupa fiecare dusare betadina pe operatie. la fel imi faceau si la spital si mi-au zis sa fac si eu acasa la fel.

cred ca la controlul de 6 sapt il poti intreba pe dr daca e liber sau nu la prostioare.noua momentan nu ne mai trebuie...

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by m_monique

fetelor care ati nascut, inainte de nastere burta a coborat?

ca la mine parca urca, nu coboara. eu am burta asa de sus ca simt ca ma sufoc.

39 + cu

Nunta noastra

parca s-a deplasat putin mai inspre buric, dar intr-un final a revenit de unde a plecat, asa ca am dedus ca sunt miscarile lui bebe.

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

jurista noastra zice ca din a 43a zi tre sa fac cerere de suspendare a contractului de munca. e valabil si daca eu vreau si restul de zile pana la 126, si dupa ce termin sarcina si lauzia sa intru in concediu ingrijire copil? stie cineva sa ma lamureasca?

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata,

Ieri nu am intrat ca Mihaita m-a tinut in stand by cu colicile.Am renuntat la Sab simplex si m-am intors la Gripo water .macar e naturist..tot atat efect are.

Multumesc pentru complimente.Intr-adevar toti bebicii sunt niste dulci si mamicile frumoase.De admirat e dandusa care mereu are timppt forum si pentru fetita.Sa ne inveti si pe noi secretul.

Chris, si eu am avut asa o burta imediat dupa nastere..imi era frica sao ating si am visat ca maimisca ceva inauntru. Am burtat burtiera de la tonete si acum si-a revenit.E ca si cum as fi mai plinuta - ceea ce si sunt.Am 7 kg in plus..dar cantarul se duce frumos in jos fara eforturi deosebite.Doar ca nu mananc prea mult..nu am apetit si mi-e si frica de colici.
Iar cu baita..sa vezi ce dexteritate o sa capeti..de nu o sa-ti vina sa crezi.

Eu vreau sa ies cu bebe afara dar parca mi-e frica.daca raceste?Cum sa-l imbrac? sa-i pun si pe fata ceva?

Si inca ceva:
Ce fructe mancati?Eu mananc banane si cate 3 felii de portocala si abia ma abtin sa nu o devorez pe toata.Off asta imi lipseste cel mai mult.

Lavinia,
Mami lui Mihaita (26.11.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Donia, daca tu ma rogi asa de frumos sa ne tzinem de program...ce pot sa fac???? Hai sa asteptam atunci programarile......Cat despre junghiurile tale la nivelul rinichilor....citez din "Cartea viitoarei mame": "Nasterea incepe cu adevarat cand percepeti contractii dureroase, resimtite la nivelul abdomenului sau al rinichilor"...sper totusi sa reusesti sa te tii de programare......am citit mai departe...si eu am pus 26 kg pana acuma ...asta e ...nu ma mai stresez, suntem la final...
Chris, treaba cu caciulita in interior o stiu si eu de la prietenele mele: nu le-a lasat pediatrul sa-i puna copilasului caciulita in casa...acuma fiecare face cum crede!
Irina, oare ai nascut pana la ora asta???? Merg sa citesc mai departe, poate, poate...
Lory32, bine ai venit in ...Sa-ti traiasca Deliuta si pentru ca a implinit o luna ieri, nu-i asa??? Mai da-ne eventual data nasterii tale si apgarul Delutei, daca vrei sa fie completate in listua...
Madalutza, si eu l-am intrebat pe medic ce facem cu colul meu inchis daca nu binevoieste a se deschide pana la data cezarienei, pe unde elimin io lohiile. Raspuns: "Nu va faceti probleme. Il deschidem pe sus!"...asa ca nu-mi mai fac probleme...
Danutz, cum esti azi cu moralul???? Saracuta de tine, incep sa te inteleg...eu merg pe 39 sapt. doar si nu mai am rabdare deloc...dar hai ca pana joi mai e asa de putin...Uite...pupici de incurajare...
Laura, felicitari ca ai reusit sa te lasi momentan de fumat!!!! E o mare realizare!!!
Roxanica, sa nu cumva sa-i dai zahar inainte de 1 anisor...nici sa nu te gandesti la asta...la fel cu sarea!

va pup pe toate...

Oana 38+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput