Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna fetelor

intr-un final reusesc si eu sa ma conectez. azi mi-a mers prost netul.
noi inca tot in formula 2 in 1. ieri am avut contractii neregulate si bebe a fost f agitat. dupa ce am luat no spa mi-au trecut. azi a fost o zi calma.

am terminat de facut prajituri pt. Craciun. inca un capitol incheiat.

38 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

dandusa eu pun la congelator si paine, atunci cand am mai multa. ca noi nu ne prea omoram cu mancatul de paine. nu vad de ce nu ar tine si un chec la congelator.

ca tot intrebai de masina de cusut. mie mi-a cumparat sotul masina de cusut hyundai din carrefour si sunt multumita de ea, e drept ca nici nu am facut lucruri complicate cu ea. am cusut scutece, pernite.
ca sa pot coase am urmat instructiunile din cartea tehnica.

38 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna seara

La noi a inceput concertul toata ziua a dormit,acum sta in brate la mami si papa titi

M-am hotarat sapt viit mergem sa ne punem cercelusii sa fim gagica

Fatima-ce printesa ai e o scumpa

Laura13-ai o mandrete de baiat ,eu ii dau baby drink ceiut,il dau cu lingurita sau seringa cu biberonul nu vrea,cam 50 ml pe zi

Florentina-trebuie sa te loghezi ca sa vezi pozele

Atudor-eu nu vad pozele

Teutz- felicitari mami,sa-ti traiasca

Am pus si eu poze noi daca tot e ziua pozelor

pupici

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Felicitari Teutz

La multi ani pt. Bebyta

38 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

TEUTZ,FELICITARI
FATIMA,
super frumoasa bbelina,sa va traiasca,ce camera frumoasa are...si cercelusi...,mai,mai
CRISTNA,
pooopici la fetite dragalase

Despre cercei...si eu am fost convinsa ca am sa-i pun cercei in spital,acolo...,m-am razgindit.Ii luasem la mine si chiar am vorbit cu o dr ,dar mi-a zis ca este mai bine sa astept sa i se formeze lobul urechii si apoi sa-i fac.Sincer cred ca am facut bine ,desi parca uneori ma uit la fatuca si am impresia ca este baietel...,imi plac fetitele mici cu cerceii,dar o sa am timp destul sa-i fac.Apropos de durere,cind i-au facut vaccinul in spital ....in ziua externarii...nu a plins deloc,deloc.Eu imi bagasem degetele in urechi ca sa n-o aud cind plinge si ma ascunsesem sub patura,dar mi-au zis fetele ca nu a zis nimic si i-am vazut si eu fatuca drgalasa ,putin incruntata,dar neplinsa.

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

fatima am inteles... dar asta inseamna ca ai facut-o o singura data. de unde stii ca asa mananca la fiecare masa? ca mie mi se pare ca din cand in cand mananca foarte bine, cateodata parca mai putin bine....
alexandra si eu mai patesc asa... dupa ce adoarme tuseste, parca se ineaca. il bat un picut pe spate, asa in patut (daca sunt langa el), daca nu ii trece de la sine
Bamboletta multiiiii
fetele baietelul meu e hranit, spalat, si in putut face nani. asa ca fug si eu la nani!
somn usor, ne auzim maine!
sa dorminiti bine si bebici, si mamici si gravidute!

Laura lui Daniel
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetele!!!

doamne ce dor mi-a fost de voi ... nici nu mai stiu de cand nu am mai intrat sa va scriu - dar de citit mai reusesc asa printre randuri.
Am reusit ieri sa vad niste poze, am mai facut ceva curatenie prin mailul comun, dar cand sa mai si raspund pe forum ... m-a chemat datoria.
Incetrc intai cateva raspunsuri din ce imi aduc aminte si apoi mai pove cate ceva si despre noi.

Felicitari noilor mamici. -ici grasi pentru noii BBi aparuti si un bun venit pe lume.
pentru sarbatoritii acestei zile.
UN BUN VENIT noilor fete. Acomodati-va cu noi si haideti la taclale.
pentru cele care urmeaza. Curaj fetelor - trece.
Fetele constipate - egal cu ce nastere - incercati cu supozitoare cu glicerina pentru copii, cu miere, sau amestecati lapte cu pere - fructe.
Constipatia la BB - o mai rezolva si mierea mancata de mama dar se mai poate apela si la supozitoare. BB care papa la san poate sa nu faca lipsa mare si o saptamana si nu se considera ingrijorare.
BB vomita - parca Alex avea probleme - DA e de la faptul ca nu da aerul afara.
Si a mea SCOATE CATEVA SUNETE CAND E GATA GATA SA SE INECE - eu ii spun - "robinet stricat" - apoi tuseste si da cateva guri de lapte afara.
mai rau e cand vomita cam tot ce a mancat - atunci incepe panica la noi.
Vazut si noi pozele cu bebeii. SUPER!!!
Eu ii dau ceai micutzei mele - ceai de fenicul - si il dau daca cumva se trezeste mai devreme de 3 ore si cere papa. II dau un 10 ml si peste jumatate de ora inca 10 ml si tot asa pana ajungem sa avem minim 3 ore de la masa anterioara.
Si noi am pus cercelusii in urechi inca din maternitate - a mea a plans de cand a inceput si pana in momentul in care am intrat in casa - deci va dati seama ca a fost cam o bucata foarte mare de timp - cam 2 ore.
S-au vindecat greu urechiusele fetitzei mele - dar acum sunt ok si sunt si frumosi la ea in urechi.
Eu am dat jos doar 6 kg la nastere. Cica atat e si OK. Acum ca alaptez- trebuie sa mananc dupa fiecare alaptat - deci nici nu ma astept sa slabesc - am dat jos insa un kg. Mai am insa multe pana sa ma simt eu bine. Dar si timp mai am, nu?

Ma bucur ca mai apar si fete care nu au mai scris de o vreme buna - bine ati revenit.
Imi pare tare rau ca pierd multe conversatii interesante pe aici - dar bnu am ce face.

Sigur mai aveam cate ceva de raspuns - dar deja am uitat ce am citit - asa pe fuga am facut-o.

Despre noi:
- am avut ceva probleme cu milupa - sau cel putin mi s-a parut ca din cauza laptelui vomita fata - asa ca am trecut pe NAN 1.
- o avem pe mama dn nou la noi - pentru ca vineri a fost petrecerea de craciun la mine la firma si deci am fost si noi invitati. Am plecat cu inima stransa, am stat 2,5 ore - timp in care mama a stat in permanenta cu ea in brate- a plans mult. Cand am intrat in casa s-a potoloi. E deja dependenta de mine - nu vrea la altii in brate.
CE MA FAC???
Sambata am incercat inca o data sa plec din casa - la cumparaturi cu sotul - si din nou aceeasi poveste. E inca mica - dar deja stie ce vrea si mai ales stie cum sa obtina. E deja rasfatata - ceea ce nu-mi doream.

In rest - suntem din ce in ce mai vioaie, ascultam cutiutzele muzicale, karuselul, pe mami cum se chinuie sa cante, mai gangurim cate ceva - atetia e captata de ce e in jur - deci suntem pe drumul cel bun.

Va pupacesc pe toate - nu insir la nume - sa nu cumva sa uit pe vre-una. Stiti ca va iubesc mult - si imi lipsiti mult - dar bebe imi ocupa 99% din timp.

Miro si Karina Ioana - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

FATIMA,
sa stii ca nu este regula,sa nu vina daca alaptezi...,eu ma gindeam ca o sa-mi vina ,dar nu asa repede.Lui ATUDOR,i-a venit si mai devreme,la 28 zile,adica...,la fix.Sper sa nu tina mult,ca m-am dezobisnuit si urasc perioada asta.
MONUQUE,
mersi,sper sa ma descurc cumva,oricum la inceput asa am sa fac si eu,pernute,lenjerii ,ca-i mai simplu si apoi...,mai complicat.Eu m-am gindit mult daca sa-mi vind rochia de mireasa,o iubesc la nebunie,m-as imbraca cu ea mereu...,mi-a placut enorm si m-am gindit s-o vind in perioada cind eram insarcinata,dar cind am auzit ca am fetita ...,m-am razgindit...si-am zis ,astept sa vad daca este intr-adevar fetita...,ca ,daca este asa ,nu mai vind rochia,ii fac ei rochite multe din ea,ca fusta are sapte alte fuste..., am si voal si organza si un material satinat cu o broderie speciala si trena...si am sa-i fac rochite la bebelina pina la 18 ani.Sa speram ca invat ceva cu masina aia si nu am sa stric toata rochia.

Vreau sa va spun ca sustin pe cine zicea ca bb se linisteste la zgomote,eu azi dimineata am prins-o intr-o criza de burtica tare urita...,am bagat feonul in priza si de la primul zgomot facut de feon...,s-a linistit,apoi i-l puneam pe burtica in cerc...si s-a linistit bb,ba mai mult ...,a si dormit mult.Acum rid cu Claudiu,el este liber si in zilele lui libere ,este de garda cu bb,cum plinge putin mai tare...,cum baga feonul in priza...l-a pus la indemina si la nevoie...apeleaza.Eu imi fac de cap cu voi si el sta cu bb si se uita la meci fara sonor ,hahahaah,ce ma mai distrez !!!

poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura mie mi-a zis pediatrul sa ii dau daca nu se satura cu san ceai baby drink, de cate ori e nevoie. dar asta ca sa nu il invat cu formula. i-am dat o data dar saracutul nu stie sa bea cu bibe...si a si gustat alexandru din el si a zis ca e atat de chimic....

teutz felicitari

alexandra mulge-te un pic inainte sa il pui la san, daca are presiune prea mare ia mult aer...si david mai chitzaie in somn, eu zic ca e de la colici. cand face mai des se si strange tot...

miro ma bucur mult ca mai treci pe la noi.

ne ducem si noi sa mai incercam niste somnic ca iar vine noaptea...si cam atipesc cu puiul la san...not funny

diana fericita de bb davidutz

Mergi la inceput

Cadoul de la mos Niculae
Prima poza cu bradul

Sper sa va placa,somn usor,bbici si mamici

poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput