Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Lavini_p-si bubulina mea a facut niste bubulite pe fata,o curat cu ser si o dau cu ultralan dim si seara asa mi-a recomandat pediatra

Dandusa-ce fetita cuminte ai si Antonia aseara a mancat la 22 apoi la 3, dupa la 7 dim apoi la 10 in tot acest timp a dormit pot sa zic ca si eu am dormit super

Bamboletta si Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Se pare ca bebeii dorm la ora asta sau stau cuminti in patut ,ce-mi place cand ne facem de cap pe forum

Atudor-si eu tot cu feonul o calmez cand nu tace nici in brate ii place ca tace imediat

Avem 68 de mamici 36 si 35 ,vad ca vin tare din urma fetele

"poze"
"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Porumbita80-pe unde esti?sunte-ti bine?mai da un semn de viata

"poze"
"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

FATIMA,
si eu sper sa fi trminat cu tampoanele si sincer as vrea sa astept controlul la medic si pe urma sa ne apucam de nebunii,dar nu stiu daca am sa scap...asa..nealergata,ma asteapta la colt...,mi-a promis-o...,nu ca eu nu as vrea...,ba chiar ii pregatesc o surpriza...,daca ma intelegi...
Nu stiam ca bbeii alimentati la sin ,nu se considera constipati...,de-asta ma bucur ca stau de vorba cu voi,pe zi ce trece ,mai invat ceva..Cu ratoiul este prietena ...,daca nu ii dau drumul sa cinte...,asa se intimpla daca lasi barbatii la cumparaturi,ei hai sa vedem partea buna a lucrurilor
Stii,mie imi apar pete pe fata(una sau doua),daca am o stare de emotie mare ,daca pling mult sau daca ma enervez tare si asta in urma unui soc nervos pe care l-am trait cu multi ani in urma.Ma deranjeaza teribil ,ca se poate vede cu ochiul liber ce este in sufletul meu si sper sa nu fie si cazul Crinutei.Da, cind va fi copil ,imi va ajuta lucrul asta,ai dreptate,dar mai tirziu ,cind va domnisoara si va avea emotii la prima intilnire(asta mi s-a intimplat mie la prima intilnire cu Claudiu),va fi jenant,pentru ca lumea te atentioneaza ca ti-a aparut ceva pe fata si tu nu stii cum sa faci ca sa dispara,in timp am ajuns sa ma autocontrolez,dar la inceput mi-a fost groaznic de greu.

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

FATIMA,
sa stii ca si Crinuta se uita la tv si chiar intoarce capul dupa el..,dar stiu ca nu este bine si evit pe cit pot.Cu calculatorul la fel...de multe ori o am in brate cind va citesc sau cind va scriu,dar sta cu spatele...si daca o intorc se holbeaza de numa',ce-o fi in capul ei?!?
BAMBO,
ati iesit deja la cumparaturi ca doua fete moderne...,mai ,mai ,ce frumos,costumasul rosu este demential,ii sta super cu el
LORY,pediatra mea se numeste,CONDURACHE ,dar nu imi place foarte mult de ea.Deocamdata o mai tin putin.Daca ne ajuta D-zeu sa ne luam si noi casa si deci ne vom muta...,o voi schimba cu siguranta,dar pina atunci o las sa va in ce ape s mai scalda.Eu n-am stresat-o cu tel sau intrebari si cu toate astea ,s-a dovedit foarte obosita si plictisita la vizita.
DONIA ,
te sustin..si eu cred ca nu este normala pediatra DIANOCICAI...Ar trebui sa ia masuri .Eu ii dau neconditionat si nemasurat,nu are program...,alaptez la cerere,cel mai simplu,nu ma supar de cite ori ma solicita,ma bucur ca am de unde sa-i dau.
RUXANDRA,ATUDOR,
eu cred ca ii sint scutecele mici,noi am inceput sa folosim 3,pentru 4-9kg din acelasi motiv.Mai mereu se murdarea si se vedea si o urma usoara de strins pe picior,mai slab nu-l puteam lasa,pentru ca iesea tot afara,asa ca am luat 3.Acum este bine.Restul,daca ai multe..,vinde-le la cineva ca este pacat de ele sa le arunci,sau le dai de pomana.
DIANOCICA,
pai sa-l schimbi,da-l in colo de nebun..Ce mai face bb?
ASIZA,
pe unde ai umblat ieri?
MONIQUE,
uiteaici,burtica cu 12 ore sa nasc,era sus cum a fost toata sarcina

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Hello la toate fetele!

Nu am mai scris de f.mult timp, bebele meu are aproape 7 saptamani, totul e bine, creste, dar am o nelamurire: la varsta lui, cati ml de lapte trebuie sa bea pe zi? Eu l-am alaptat,dar de cateva zile vad ca nu mai am lapte, asa ca trebuie sa-l trec numai pe lapte praf. Noi folosim Milumil 1. Mananca tot la 3 ore, cate 120 ml, cateodata ii dau numai 100ml, deci in 24 de ore mananca in jur de 800-900 ml. Nu e mult? Cu toate astea, eu am impresia ca nu se satura. El este destul de marisor, are vreo 5 kg jumatate, si dupa ce mananca se tot foieste, si adoarme destul de greu. Noaptea nu doarme bine, ii dau papa, dar nu are somn adanc. Se foieste tot timpul, daca intelegeti ce vreau sa spun. Si uite asa nici noi nu ne putem odihni. Suntem rupti de oboseala. Ce sa fac ca sa doarma si el noaptea bine?
Are si colici, acum e mai bine, dar a fost o perioada cand le avea aproape tot timpul, si a fost ingrozitor!!!
Deci, intrebarea mea este: cati ml trebuie sa manance pe zi la 7 saptamani si de cate ori pe zi? Si ce sa fac ca noaptea sa doarma si el linistit?

Oana, te pupam cu drag, mai ai si tu un pic si vine bebele. Cum te mai simti? Am sa te sun. Pupici

Va pup pe toate,

Zina si bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dandusa, e o dulcica Crinuta ta!!! Am vazut pozele si m-a topit efectiv!!! Si eu vreau sa fac bradul zilele astea...poate chiar maine sau miercuri seara...sa vedem! Unde am fost ieri intrebai??? Am fost la tzara, la socrii...si la o buna prietena care nu sta in Cluj...mi-am facut de cap pe coclauri! ...Te tzuc tare tare...

Oana 38+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Zina, ma bucur sa te vad iar printre noi!!! ...cum de ai ramas fara lapte??? Eu ma simt bine, insa tot mai grea si mai mare...Te si e tine si pe Rares...

Cristina, nu ziceai tu ca nu vrei s-o alaptezi pe micuta Georgia??? parca asa retin...dar daca tot ai laptic, eu zic ca e pacat! Asteptam pozici!

Acum am vazut si alte poze cu !!! SUPER sunteti toti! Eu ma uit ba la voi, ba la bblusi...apoi la mine si la burta mea si parca tot nu-mi vine sa cred ca am si eu o asa comoara in burtok...Deja sunt tot mai nerabdatoare...

VA pup pe toate...

Oana 38+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna seara mamici si viitoare mamici!
In primul rand TEUTZ felicitari acu esti mamica1
FATIMA ai o scumpica de bb-lina si camera e
Am si eu o intrebare pt mamicile care au luat vitamine in timpul sarcinii-mie mi-a dat dr sa iau ELEVIT o pastila la 2 zile si in fiecare zi o pastiluta de fier ;intreb. este ca pe 27 o sa-mi induca nasterea SA MAI IAU pastilele(tre sa le cumpar ca s-au terminat)sau nu, ca n-as mai avea de luat decat cateva.VOI ati mai luat si dupa ce ati nascut???(sunt mai multe intreb dar nu mai conteaza)
PLEASE spuneti-mi si mie sa stiu daca mai cumpar sau nu!

deeaA 37+ DAVID ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
incerc si eu sa ma raspund ca de intrebat tot am intrebat
deci:
roxanica euceaiul nu il dau indulcit, dar doctorita pediatra mi-a facut scandal pe tema asta: ceaiul trebuie indulcit cu o lingurita de zahar rasa, in nici un caz sa nu dai miere la copil pana la un an. si totusi eu tot nu ii pun zahar.
danita la buric pune comprese sterile cu spirt si baneocin sau sapromed. la bebe daniel buricul a cazut la 14 zile (cam tarziu). eu pana atunci nu i-am facut baita si nici nu l-am spalat pe cap
chris ai fost super dulcica. e bine ca macar incercati in doi, pana la urma o sa va invatati. in cazul meu multumesc lui DD ca e mama la mine si ma ajuta enorm.
Lavinia daca este eriterm (am inteles ca e destul de periculos) nu strica sa vezi ce zice pediatrul. eu stiu de la surioara mea ca a folosit bepanten si sapromed, dar nu i-a trecut si atunci a dat-o pe stefi cu betadina si sapromed si multa sanatate
miro sarut mana pentru raspunsuri dar la mine tot nu trece constipatia. nici a mea nici a lui bebe, asa ca daca mai auziti leacuri.....
zina uite ce scrie la carte: la 8 sapt se dau copilului 800 ml lapte/24 ore. pentru fiecare sapt in minus se scad cate 50 ml lapte/24 ore, pentru fiecare luna in plus se adauga 50 ml lapte, avand grija sa nu se depaseasca 1000 ml pe zi.
multumesc pentru raspunsurile legate de ceai. dar eu mai am o problema: daca ii dau ceai cu biberonul nu risc oare sa imi refuze sanul?
si apropo de ceai... eu ii fac ceai de colici baby calm in care fierb o lingurita de chimen inainte. face foarte bine la colici, zic eu ca bebe s-a mai linistit un picut.
kokorina multumesc oricum, si sa speram ca va trece repede.
ramsan unde esti? iti ocupa bebe Rares tot timpul?
gata, ca n-am scris atat nici cand nu aveam copil.
la toata lumea!

Laura lui Daniel
Poze Daniel

Mergi la inceput