Mamici de iulie - august 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am sapat dupa doctorita Dinu si desi prietena mea care a nascut saptamana trecuta mi-a zis sa merg la cabinetul din Dacia, nu stiu de ce m-am incapatanat sa ma programez la CMU. Am sunat la Dacia si am reusit sa ma programez pe 27 la 10.30.
Asa ca le pot cupla pe amandoua la 12 saptamani.
Sotul tot nu intelege de ce ma agit dar acum ca am mai multe cunostinte medicale, vreau sa fac toate cele!

Luna bine ai venit si o sarcina usoara... citeste din urma, noi am hotarat sa ramanem in grup complet pana la capat .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

uite ca am mai gasit un site interesant pt calcularea greutatii in sarcina.
jadi poate il pui pe prima pagina.daca place binenteles....
http://www.neufmoisetplus.com/calcul/CalcWeight.htm

alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

UM a fost pe 14-10-2006 la mine.
va pup

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

copilul meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna gravidutze.

Bun venit noilor burtici si multa sanatate si sarcini fara probleme!
Cristina, ma bucur tare mult pt tine! sa dea Dumnezeu sa aveti un copil sanatos si sa va vegheze Ingerasul de acolo Sus pe toti 3!
Nikole, ma bucur ca ai vesti bune, la fel si pt [b][Alina.a/b] ! sa fie numai bine de-acum incolo!

Eu sunt bine, nu mai sangerez de 2 zile, mai am f rar cate o picatura mai bejulie, care nu mai arata a sangerare. Maine merg si eu iar la eco, sper sa am vesti bune. Intre timp, tot in pat, de aceea nu prea particip la discutii si intru mai rar.
Sper sa ramanem in formula asta pana la capat si sa avem toate bebei sanatosi!
Aa, si inca ceva: cred c-am scapat de greturi!
pt toate burticile!

Andreea 9+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Salutare fete dragi !!!!!!!!!
Alina.z ai grija de tine, si cu servici si cu scoala...bine ca rezisti. Dar ai mare grija de tine si bebe si protejeaza-te !!!
estecri-si eu la fel poftesc dupa o tigara si-o cafea sau dupa putina cola, mmmmmmmmmmmmm. Daca chiar nu rezisti poti fuma, nu crapa nimeni daca fumezi o tigara. Eu la prima sarcina, la fel nu am fumat si pe la 2 luni jumate am avut sangerari masive m-au internat in spital si-am zacut la filantropia vreo 3 saptamani. Evident m-am constipat, si i-am zis doctoritei. M-a intrebat daca fumez si daca asocierea tigara cafea era un bun laxativ. Si a zis ca mai bine sa fumez o tigara decat sa am probleme cu constipatia. Si de pe la 2 luni jumate am fumat toata sarcina. Insa fumam maxim 2 tigari pe zi si nu zi de zi, si am nascut o fetita de 4.650 si 61 cm sanatoasa si acuma e mare are 10 ani si nu a avut nici o problema. Ideea e sa nu faci exces. Eu am incercat sa fumez si nu pot acuma de ex. da sincer asa cu drag ma gandesc la tigari-le am si acum in geanta .
Luna 1 si Camelia 1-bine ati venit, sa aveti sarcina usoara si sa ajungem topate cu bine in vara sa avem bebei mumosi !!!
Alina.a si eu am un neg pe col, acum cand am fost la control mi l-a descoperit. O prietena de-a mea tot asa a avut si nu a fost nici o problema cu sarcina.
Va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Eu ma bucur sincer ca va simtiti mai bine si ca ati terminat cu petele .

Se pare ca si eu ma simt mai bine, parca au disparut greturile am ramas cu foamea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ai dreptate, Deni, de cand nu mai am greturi , cand mi se face foame ma doare rau stomacul daca nu mananc!

Andreea 9+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetelor va rog, cat costa o ecografie (la giulesti eventual)?????????????

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Ce mancare, ca nici nu stiu ce sa mai mananc... ma stramb la orice si de ce am eu pofte, nu are cine sa le gateasca asa ca trebuie sa inghit ce ne dau la cantina!

Eu mai stau maxim 30 minute, daca depasim 20 de pagini schimb capitolul, daca nu ramane in sarcina voastra .

Mergi la inceput

Ce fel de eco Mihaela? La cea vaginala eu nu am platit niciodata nici un ban. La eco la centrul de planning familial cred ca se plateste!

Mergi la inceput