Mamici de iulie - august 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

deni nu pleca!!!!!sau mai bine schimba capitolul.sotul ajunge la noapte pe la 12 daca mai povestesc cu fetele....cine stie cum schimbam noi capitolul....
ma duc sa-mi fac gravibinonul....ma doare deja buca ca stie ce o asteapta....
andicu asa vreau sa ramanem toate aici pana la capat si la sfarsit sa ploua cu vesti bune!

alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza2 spune:

Buna, fetelor.
Am si eu o veste buna, azi am vazut la eco si embrionul si bataia inimii (deci nu e sacul gol).
De ce am singerat si am avut si scurgeri maronii nu stie si nici nu vrea sa verifice. Nimic deosebit, sa ma comport cum fac eu in mod normal, nu tu tratament, nu tu repaus, astia chiar cred in selectie naturala.
Eu acum ce sa fac, sper sa ramina acolo si sa creasca si sa fie totul bine. Mai merg tocmai in ianuarie. Daca am vreo singerare iar, ma duc si la urgenta, n-o ascult eu pe ea, dar tratament n-am cum sa tin ca nu pot cumpara singura nimic.

Numai bine si voua, sa nu mai auzim de scurgeri si dureri. Eu va citesc zilnic si ma bucur alaturi de cele la care-a mai trecut o zi si pling alaturi de cele la care s-a terminat.
Sa auzim numai de bine!

P.S. Roxy, eu mi-am luat tb-ul inca, probabil o sa-l iau toata sarcina. O data la cite 5-6 zile am temperatura mica, ieri am avut-o de ex. f. mica; nu stiu sa-ti zic ce e, eu ma sperii evident, doctoritei nu-i pasa. Stai linistita, atita timp cit bebe e inca acolo, trebuie sa speram ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mai Danutza si dupa atatea vesti bune, nu te inscrii pe listuta sau vrei sa ne rugam de tine? .

Pai am zis ca nu plec, ca mai are sotul ceva treaba si pana la pagina 20 mai avem asa de putin...

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

azi mi s-a confirmat ca sunt insarcinata in 5 saptamani. dr m-a trimis la ecografie la centrul de planning de la Giulesti. intrebarea mea era cat costa asa o ecografie???????????????????? asa ca sa nu ma ia prin surprindere. hehehe. va multumesc

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
http://tt.lilypie.com/o-WVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

haideti fetelor cu mesaje, ca mai pe seara nu are cine sa ne "schimbe". Eu m-as baga, ca am mai invatat de la "colege", dar n-am facut-o niciodata.

Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Mihaela, la Giulesti totul e mai ieftin... sa zic un 500.000 in conditiile in care la particular dai in jur de 1 milion. La cele transvaginale stiu ca doar te programezi la doctorul tau de la Giulesti si nu platesti nimic.
Multa bafta si te asteptam sa te trecem pe listuta, hehe.

Nici nu stiu, care ultimul UM care inchide lista? Hai ca ma apuc sa deschid capitolul!

Mergi la inceput

Data viitoare, tu schimbi capitolul Anya, hehe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Cristina26 bine ai venit printre noi !Sper din tot sufletul sa ai un copil sanatos si sa va bucurati de el pina la adinci batrineti !
Am si eu o curiozitate , sper sa nu deranjeze insa intrebarea .Stiu despre ingerasul tau pentru ca ti-am citit mai demult povestea .Acum ai spus ca ai facut foarte multe teste care au indicat ca vei avea un copil normal , ai facut cumva si amniocenteza ? Banuiesc ca acum te-ai informat mai mult pe acest subiect (SD) sau ai avut ocazia sa asculti si alte povesti pe aceasta tema .(Curiozitatea mea se explica in primul rind prin faptul ca am fost pina la un moment dat si eu suspecta de a avea o sarcina cu risc crescut de Trisomia 21) . As avea atit de multe intrebari si nedumeriri , dar astept mai intii un semn de la tine .

GABI15+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

au au au.....

mychydutza ai reusit,bravo!felicitari!da-ti toate datele pe aici sa te treaca jadi pe prima pagina.sau astepti eco?

alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

Un nou capitol ne asteapta aici .

Mergi la inceput