Mamici de iulie - august 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 27

jadi spune:
Ioana de asta sunt suparata ca trebuia sa fac eco miercuri pe 28 si pe 29 cu eco in mana la bitest! Acum ia sa vad unde il fac ca nu e relevant bitestul fara masuratorile de eco!Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2

mioara2004 spune:
Ioana, la bi-test merg joi, a treia zi din sapt 11 iar dupa masa la eco. Inca nu stiu cum voi face cu ecografia?? trebuie sa o duc la cei care mi-au luat sangele? Voi vedea joi.
La triplu sunt programata in 16 ian - 16 saptamani.
Mioara 11+

Ioana75 spune:
Luna, bine ai venit!
Jadi, am inteles, tu le grupasei deja impreuna. Si eu am luat de 2 ori teapa de la CMU sarcina trecuta, asa ca acum ii evit; ma duc la aceiasi doctori dar in alte centre.
Mioara, multumesc. Triplul test mi-a zis si mie dr sa-l fac la 16 saptamini.

camelia1 spune:
burticilor vin si eu cu o intrebare si sper ca nu veti rade de mine, insa este prima sarcina si chiar habar nu am...ce anume se intampla la acest bitest?!?!?!?e ca si o ecografie, te inteapa sau ce anume iti face
6+
nunta noastra
noi

mioara2004 spune:
Camelia la bi test, la fel ca la triplul test iti ia sange; dar poti sa fii mancata. Dar rezultatele trebuie corelate cu o ecografie care trebuie facuta in +-2 zile.
Mioara 11+

camelia1 spune:
multumesc mult mioara
of of of si ce frica imi este mie de ace dar rezist asa este, cu toate ca doctorita ne-a zis ca nu este cazul nostru sa-l facem pentru ca suntem tineri...eu vreau sa fiu sigura ca totul este ok asa ca il voi face
9+
nunta noastra
noi

cristina26 spune:
quote:
La triplu sunt programata in 16 ian - 16 saptamani.
Mioara11+
Testul tripul ar trebui programat in primul trim. al sarcini. Quad test trebuie facut in trim al 2-lea. Iar impreuna se calculeaza sansa sa ai copil cu sd sau spina bifida. Daca testele au rezultat negativ pt amandoua testele inseamna ca sansa ta sa ai copil cu sd este de 8%, mica... dar exista... Eu la prima sarcina am facut testele astea si au iesit negative. Am facut foarte multe sonograme, pt tot felul de teste, dar toate testele erau in limitele normale... deci nu mi-am facut prea multe griji. Asa a fost sa fie... Sper ca de data asta Dumnezeu ne va ajuta pe toate sa avem copii sanatosi.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
copilul meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

X-ray spune:
am ajuns de la dr,dupa 2 ore.embrionul e bine, corespunde varstei,am un sac gestational mai mare.
dar am doi polipi pe col.unul colorat normal celalalt mai negricios...asta imi mai lipsea. papul mi l-am facut acum acum un an si era ok.a zis ca deocamdata nu poate umbla la ei pana nu se fixeaza mai bine sarcina dar vedem dupa.imi fac iar un pap si vom mai vedea.mi-a dat si nr de tel de la un dr din szeged cu care sa vorbesc pt alte nelamuriri in legatura cu bolile mele asociate.
eu cred ca sunt cea mai doritoare sa ma vad cu copilul in brate si sa vad ca e ok.
si azi nici o pata,doar vechea mea scurgere alba....sa scap oare macar de un cosmar?
alina 7+

Sabana spune:
Cristina_ana felicitari pentru bebe. Iti doresc sarcina usoara. Multi pupici. Sabina, mamica de iulie-august 2006
Fetelor va doresc sarcina usoara, sa ajungeti cu bine la finalul odiseei. Si odihniti-va din plin, ptr ca vor urma multe nopti albe.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos