Mamici de iulie - august 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 23
nicoll_mada spune:
Buna seara dragele noastre!Va multumim mult pt sustinere si pt gandurile voastre bune!!!
A trecut totul, a fost greu,mai ales cu Codruta care pt care a fost tare obositor.Lume multa,toti sa o vada...s-a odihnit foarte greu,in casa cu inmormantarea nici nu a putut dormi.Noroc ca am ramas la un var seara in Buzau,acolo era ea insasi.
Mie mi-a fost cand bine,cand rau de la sarcina.Nu prea pot manca mare lucru,favorite fiind bananele!
Acum fug sa va citesc si daca imi permite timpul,revin.Va pupam dulce!
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
CarlaV spune:
Nicoll, asteptam sa vii. Iarta-ma ca invart cutitul in rana, dar in seara in care am citit aici despre bunica ta am vazut la stiri un accident de masina... in jud. Buzau, o batrana care se intorcea de la biserica dupa ce se spovedise... 2 masini care au lovit-o... si m-am gandit imediat la tine. Acum cand am citit de Buzau imi dau seama ca aveam dreptate. Dumnezeu sa o odihneasca
Incearca sa te linistesti si sa te odihnesti, familia ta are nevoie de tine sanatoasa.
Carla, 10+
CarlaV spune:
Nikole, ce bine ca nu mai sangerezi, ma bucur mult ca odihna a avut efect. Eu am gasit o cale sa-mi mai usurez greturile: enzimele digestive. Adica am citit ca multe simptome se datoreaza metabolismului incetinit: digestia lenta, ingrosarea taliei, celulita...
Carla, 10+
before-after spune:
Eu nu am avut pb pana acum, slava domnului.La doctor merg abia martea viitoare, sper sa fie totul bine.
Am in schimb,un mare semn de intrebare: in primele zile ale sarcinii( max 5 zile de la conceptie), am facut vaccin antigripal, nestiind ca s-a prins ceva. Acum sunt stresata, citesc tot ce gasesc pe net depsre vaccinul antigripal si contraindicatii.
Am gasit in prospectele vaccinurilor ca nu ar fi periculoase pt sarcina, dar citind pe diverse forumuri, vad ca s-a ajuns si la avort din cauza unui simplu antigripal.
voi stiti de asta? v-ati confruntat cu o situatie similara?
nikole spune:
Alina, te astept maine cu vesti bune, sa ne spui ca mazarika mik inoata acolo sanatos,si creste ....
Fetelor, Carla,multumesc ptr cuvintele voastre
Nicoll, ma bucur ca ai revenit, ca esti relativ bine, data fiind situatia...capul sus, si incearca ,oricat de greu ar fi sa nu te adancesti prea mult in suferinta asta, emotiile atat de puternice ,care inevitabil te incearca acum, se transmit la bb!
Si, ai grija cu bananele,nu manca prea multe, efectul ar putea fi ,o insuportabila constipatie!
Pup fetele, si somn usor, probabil unele dintre voi si visati la ora asta!
PS. fetelor , cum sa scriu si eu cu alt tip de caractere, sau colorat? am incercat sa selectez marimea dorita si culoare,in schimb imi apare mesajul cu scris normal, doar ca in fata cuvantului care as fi vrut sa apara colorat(numele de ex), imi apare intre paranteze patrate culoarea pe care am selectat-o....in schimb numele apare cu scris normal!Oare m-am facut inteleasa?
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole7+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
Ioana75 spune:
Salutare! Am venit de la dr., sacul e bine implantat, s-a vazut si un butonas, cu care ne-a dat poza. Inimioara inca nu se vede, am 5s+6z. M-a chemat peste o luna, dar nu am rabdare pina atunci, cred ca il calc pe Iosup saptamina viitoare. M-am dus cu dosarul de analize de la prima sarcina, si mi-a zis ca deocamdata sa nu fac nici una, la 14s o sa mi le dea. Ramine de vazut daca o ascult sau nu - eu pe astea uzuale le-am facut fix inainte de a ramine insarcinata, si probabil o sa le reped la dr de familie.
Vio, sarcina usoara si bine ai venit si aici cu stresatul.
Gabi, Miruna cred ca a simtit ceva, pentru ca nu a vrut sa se dezlipeasca de mine, am facut eco transvaginala cu copilul linga mine, cocotat pe masa.
Anya, Iosup a "citit" sexul Mirunei de la 12s; mai ai un pic si afli.
andutzy spune:
Nikole, dupa ce termini de scris textul, il selectezi pe tot(il albastresti) si dupa aceea mergi pe culoare si selectezi culoarea, tipul de caracter si eventual marimea. Dupa aceea dai 'vizualizeaza' sa vezi daca a iesit cum ti-ai dorit. Succes!
Azi m-au lovit si pe mine nasol de tot greturile! Horror! Nu vars inca, dar imi dau seama ca momentul in care incep ariile pe toate tonalitatile la buda nu este departe . Si de la starea asta de greata mi-e frig, combinat totul si cu oboseala, abia astept sa adoarma tati piticul sa pot intra in dormitor sa ma bag si eu la nani.
Offfff, ce greata mi-e...imi vine sa stau inerta, nu ma simt in stare de nimic...
Andra5+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Anya20 spune:
Ioana, ce ma bucur! Asa, acum ca esti foarte si bb sta bine la locul lui, asteptam sa ne scrii mai des.
Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)
nikole spune:
Andutzy multumesc!
Nasoale greturile astea, desi poate scapi fara sa vomiti!
Pe mine ma ajuta ginger ale, in lupta cu greturile!
La fel si pe mine m-au luat din sapt 5si cateva zile, pana acum...vad ca nu mai sunt atat de violente, in schimb a lasat locul arsurilor la stomac!Nu stii care-s ma rele, zau!
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole7+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
cristina26 spune:
M-am gandit sa ma alaturi voua, pentru ca si eu voi avea un bebe pe 22 iulie 2007 (cu voia Domnului). Inca nu am ajuns la doctor dar vreau sa o fac saptamana asta.
Sunt obosita mai tot timpul, de dormit dorm peste 12 ore pe zi...
Greturi am si eu, uneori ma tin toata ziua. Am incercat tot ce am putut si am stiut dar nimic nu pare sa aiba prea mult efect. Incerc sa mananc sa vad daca imi trec, dar de obicei mancatul nu prea are efect la mine... Arsuri am si de alea. Sunt oribile. Dar toate vor trece cam peste vreo 2 luni...
Va doresc tuturor ca si mie de altfel copii sanatosi si sarcini usoare!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
copilul meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet