Mamici de iulie - august 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Cristina, bine ai venit printre noi, sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara,sanatate,un copilas sanatos,sa va implineasca viata,si sa va bucurati unul de celalat!
Din pacate nu sunt multe de facut impotriva greturilor...din fericire vor inceta curand, poate mai devreme chiar de doua luni!

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole7+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Bun venit, Cristina! Ma gandeam ca ai sa ni te alaturi de cand am vazut subiectul cu felicitarile si ma bucur mult ca ai facut-o. Sa ai o sarcina usoara si un superbebe. Cat despre greturi...te inteleg asa de bine. Eu acum am mai scapat, dar nu mi-e dor deloc

Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CRISTINA...bine ai venit!sunt f fericita pt tine!
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine in vara si sa avem copii sanatosi!

NIKOLE...ma bucur ca e totul ok!la mine e a 3.a zi fara sangerari...doar cu dureri de burtik!eu am avut 4 zile de pete!
azi n.am fost prea activa ca am avut musafiri pana acum...eu am fost doar cu prezenta...saracu sotioru s.a ocupat de tot!
va pup si promit sa recuperez maine cu scrisu ...

oana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

before-after eu am fost intr-o situatie similara acum un an. Ma vaccinasem cu 4 zile inainte de conceptie. Am sunat toti ginecologii din oras care m-au linistit relativ. Marea lor majoritate m-au asigurat ca daca vaccinul v-a determina eventuale malformatii ,la aceaste varsta a bebicului ii sunt fatale si va avea loc avortul spontan. Daca nu il va afecta cu nimic sarcina va merge mai departe.
Din pacate la mine nu a fost singura nenorocire fiindca am contactat din spital la prima ecografie si o boala care nu mi-a lasat de ales si am facut intrerupere de sarcina.
In paranoia care ma cuprinse in perioada cu vaccinul am mai aflat ca cele mai sigure sunt vaccinurile recombinate iar cele mai periculoase pentru o sarcina sunt cele cu virusuri atenuate. Cred insa ca trebuie sa mai consulti si alte pareri. Intreaba si tu mai multi doctori.Inteleg ce simti si de aceea te rog cantareste cat mai bine informatiile pe care le primesti ,iar in final fa cum crezi tu ca e mai bine.
AlinaA. ,multumesc.
Anya, spui ca esti patita cu triplul test? Nu indraznem sa-mi spun nici macar mie ceea ce tu ai spus tuturor despre stress-ul care e posibil sa ne astepte din cauza acestui test. Cand mi-a spus dr. mea de test m-am cam razvratit dar ea mi-a spus ca nu e nici o problema. Oricum eram hotarata sa fac in doua lab. diferite, dar acum cred ca voi face la trei. Te rog detaliaza experienta ta ca sa invat si eu ce e de facut in astfel de situatie. Simt ca imi plesneste inima de pe acum, mai ales ca am citit ca cea mai ascunsa temere a mea s-a intamplat deja cuiva.

MEDA 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralluca spune:

Buna! Vin si eu din urma!
Nikole, multumesc pentru gandurile bune si pentru invitatie

Am test de sarcina clar pozitiv dupa 7 luni de incercari. Maine imi fac programare la medic pentru confirmare, dar sunt sigura ca e BB!
La mine ar fi DPN 21 august (UM 14 noiembrie)

Ma primiti?
Va pup si va urez tuturor bebici frumosi si sanatosi.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

ceva ce mie mi-a incantat sufletul...

http://www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole7+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Nikole-ce ma bcuur ca nu mai ai sangerari, bravo, iar despre arsuri ce sa-ti zic eu la prima sarcina am avut arsuri non stop si nu mi-au trecut deloc. Stii ca se vorbeste ca daca ai arusi va avea copilul par bogat, da de unde, a avut par ca toti copii, nu la cat ma asteptam eu avand in vedere arsurile groaznice ce le-am avut inclusiv dupa un pahar de apa aveam arsuri.
Ioana75-felicitari ca e bb bine, si o sa vezi ca va fi doar bine de aici inainte !!!!!!!
Cristina26 si Ralluca bun venit si sa va ajute Dumnezeu sa va fie bine si sa aveti bebei frumosi si sanatosi.
Oanabbb tie iti urez de acum inainte doar zile fara sangerari si fara dureri de burtica !!!!!!!!!
Ca acum nu am tras niciodata de mine sa invat - dezastru. Da pe de alta parte cand ma gandesc ca nu am servici...offffffffff in perioada asta cand ar fi trebuit sa fiu linistita am atatea ganduri pe cap....
Efectiv am chef doar sa stau ca planta sa lenevesc si sa citesc, sau sa ma plimb. Iar cand vad vremea de afara cu atata ceata de vreo 3 saptamani e si mai aiurea, deprimant.
Sa aveti o zi buna fara dureri, fara sangerari toate toate mamicile dragutze de aici !!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Alina, Jeni, multumesc pentru urari.
Cristina, Raluca, felicitari pentru testul pozitiv si sa aveti o sarcina usoara!

Dr mi-a spus ca sarcina asta sa nu mai iau Materna ci Elevit. Cica au stricat compozitia la Materna.

Am o intrebare: a vazut cineva inima lui bb inainte de 7s+1z? Ca sa stiu cum ma programez saptamina viitoare la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

IOANA eu sunt programata joi..6s5z la eco sa.i aud inimioara!

NIKOLE din pacate nu am reusit sa vad filmuletzul,nu stiu din ce motive nu se deschide la mine!

am avut fetele o noapte infioratoare...cosmaruri...da nu asa,vro 10...ma trezeam disperata din unu si intram in altul...am adormit abia la 4 ca din cauza statului in pat nu am somn,si m.am trezit di 10 in 10 min...totul culminand cu sunatul telefoanelor de fff dimineata iar cand s.a ridicat barbatu sa raspunda s.a auzit o bubuitura groaznica iar eu am fost aruncata asa din somn juma de metru in sus!
se rupsese patu...ce sa.i faci daca are si el bietu doar 115 kg?

asa ca fetele va urez o zi frumoasa...ca a mea a inceput cam prost!

oana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

oana, bafta la eco joi, astept sa vii cu vesti bune despre inimioara. Daca ai rupt patul acum, iti dai seama ce o sa faci in saptamina 38? Lasa ca trec cosmarurile, sint nomale.

Mergi la inceput