Mamici de iulie - august 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Of, Jeni, din pacate si eu stiu ca nu se poate plati retroactiv. Cica asa e legea. Eu am tot vazut-o pe d-na Muga aia cu legea pt CIC pe B1tv si repeta mereu ca varianta asta iese din discutie. Iti dai seama ca sunt f multi in situatia ta si apare la fiecare emisiune intrebarea asta.

Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Fetele, care vorbeati mai paginile trecute de o bere? E voie?!macar asa...o guritza.Ca vorba ceea: baie nu, sex nu, cafea nu. Macar o gura de bere sa uitam de oprelisti.

O intrebare indiscreta: am inteles ca nu e voie sex, (cel putin asa mi-a spus mie medicul, adica in situatia mea nu e voie), dar nici o joaca...asa? Adica poate cumva sa dauneze orgasmul - clitoridian, evident? Citisem undeva ca in timpul orgasmului au loc niste contractii pt ca spermatozoizii sa fie absorbiti mai bine.
dar oricum...sunt in ceata la capitolul asta. Ma lamureste si pe mine cineva???

Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir - 11 martei 2003

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

http://www.pragmaafterschool.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna burtici, in primul rand va felicit pe toate,in al II lea rand imi pare rau ptr prerderile suferite.
Am alatur si eu cu drag voua(sper sa reusesc si sa scriu) Asa ca JADI te rog sa ma treci si pe mine in listute UM 09.10.06 - DPN 17.07.07 dr. Marius Calomfirescu - Elias.Data nasteri 23.01.1975.
Si acum sa ma vait imi e rau de nu mai pot, dorm pe mine,daca nu mananc ma doare ingrozitor de tare stomacul, daca mananc imi e super greata, vars aprope in fiecare dim.ehe la prima sarcina a fost super asa ca se pare ca de data asta o sa iasa baiat.Am fost pe 06.12 la eco l-am vazut si auzit pe bb2, inca nu imi vine sa cred ca sunt gravida chiar daca l-am vazut pe bb cu oki mei.
Hai va pup si mai vorbim.
Salutari speciale mamicilor se sept-oct2005!Credeati ca sacapati de mine si promit sa va stresez rau nu ca la prima sarcina.

Vio si Eva(27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Exact, ai mare dreptate, imi scapasera din vedere niste aspecte.

Acum important e sa-ti rezolvi tu problema, poate se pricepe cineva de pe forum si are vreo idee sa te ajute. Nu stiu ce sa mai zic, chestia cu declaratiile nominale ti-o spuneam si eu intr-un capitol anterior. Pana la urma e vorba si de bani, adica de ce sa nu iei ?
Iar cu sotul tau nu stiu ce sa zic... n-ai decat sa ai rabdare sa mai creasca si pana atunci sa il faci sa inteleaga framantarile tale care va afecteaza pe toti trei, inclusiv BB. Ideea e sa faci in asa fel incat sa nu se simta criticat, certat, sa nu para ca-i reprosezi ceva... e greu. Incearca totusi sa discuti cu el, sa-l lauzi, sa-i spui cat de important este el pentru tine si pentru BB, sa-i satisfaci orgoliul de mascul Apoi poti sa aduci in discutie si stresul si framantarile tale, si tu trebuie sa fii fericita si relaxata, tocmai pentru ca el si BB sa se simta bine. Ce zici, merge ?

Pe mine ma mai lasasera greturile vreo 2 zile, insa ieri m-au apucat iar. In plus, ma mai doare si mijlocul, de imi vine sa stau numai in masina cu scaunul incalzit la maxim

Carla, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Meda nu am de ce sa te bat, doar am explicat de ce nu vad ca binevenita o astfel de lista.

Acum am inteles si eu cu astia 6 milioane... dar eu daca sudez 2 concedii de ingrijire copil cum voi proceda? Sper sa ajung saptamana asta pe la venerei sa cer plata indemnizatiei pe card ca nu sunt niciodata acasa sa o primesc si uneori ma duc in ultima zi la posta sa o ridic.

Anya si ce mai zici tu? .

Oana te tii de prostiute vad eu.. poti bea putina bere de pofta! Cat despre joaca cu clitorisul, as putea spune ca e permisa... din ce am citit eu cativa ani, nu stiu unde, cica orgasmul in sarcina duce la oxigenarea suplimentara a fatului ceea ce il face mai destept. Ce explicatie misogina, hehe!

Vio deci ma mai gandesc nu de alta dar ti-ai permis sa nasti cu o zi inainte de mine data trecuta . Acum sincer sa nu te mai aud cu chestii de astea, hehe. Bine ai venit si o sarcina usoara! Deci pana la urma ai tradat Giulestiul!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

treaba cu declaratiile nominale, se poate aranja in sensul ca trebuiesc depuse rectificative si platite cotizatiile din urma cu penalizarile de rigoare si anume 0.1% pe zi din suma datorata, nu foarte mari la un salariu minim pe economie de 370 roni. Doar sa poti avea o pila sa inregistreze contractul de munca la ITM si un angajator care sa vrea sa te ajute cu toate cele pe lunile din urma! Si asta pana in 31.12.2006 ca dupa se intra in an nou si nu e bine sa incurci exercitiile financiare intre ele!

Mergi la inceput

Vio, te asteptam pe-aici. Eu nu stiu cum le-ai stresat tu pe fete in sarcina trecuta, dar judecand dupa nr tau de mesaje...n-as spune . Sa ai o sarcina usoara si...spor la scris.

Iaca mai Jadi, mare lucru nu mai am de spus. Chiar sunt mai bine acum, mi-au mai trecut si greturile si stare de sfarseala. Eu sper sa fi intrat in "luna de miere" a sarcinii. Dar nu ma aventurez sa ma laud, ca fetele au probleme mari pe-aici.Astept sa vina 27 decembrie sa vedem ce se ascunde in burtica.

Am vazut ca vorbeati de laboratoare de analize. Am tot cercetat si m-am decis pt Synevo. E unul aici in zone mea, la Titan. Eu mai am de facut doar o analiza de secretie, de care imi e tare sila. Dar trebuie.

Mergi la inceput

Ioana, te asteptam cu vesti. Sa nu care cumva sa nu ne anunti in seara asta, ca eu o sa stau pe-aici sa te urmaresc.

Mergi la inceput

Crezi ca pe 27 se va vedea ceva? Adica sexu' la copil? Eu am programare pe 28 dar am inteles ca doctorita e meticuloasa asa ca o sa o rog sa cerceteze cu atentie ce si cum. Pe 29 imi fac si bitestul ca sa plec de revelion linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Sunteti toate niste dragutze ca sunteti alaturi de mine si incercati cu sfaturi sa ma sustineti.
Joi ma duc sa dau examen pt 1 post sa vad daca reusesc sa ma angajez si daca nu fac niika la examen (ca numai capul la invatat nu-mi sta, ci la bebeu) o sa o rog pe iubita si multdistinsa mea soacra sa-mi bag cartea de munca la ea desi m-as mira sa miste f-und eget s-o faca retro, si cred ca mai bine ma duc si-mi achit eu la casa de pensii ca sa nu am "obligatii" la ea.
Ghinetz poti bea de pofta putin bere. Si eu ieri vazand la tv ceva reclama la bere am salivat de pofta l-am trimis pe al meu dupa bere fasra alcool si nu a gasit, si-atunci am riscat si-am baut jumatate de pahar de bere de pofta. Si la prima sarcina imi mai permiteam luxul de a bea jumatate de pahar de bere rar, sau mai des preferam 1-2 tigari si o cafea. Acum vad ca nu-mi trebuie sa fumez, mi-a trecut si deja fac imediat 1 saptamana de cand nu fumez. Dar probabil la revelion, la restaurant fumand toti clar voi avea pofta de-o tigara......
Carla V si pe mine azi mergand pe jos m-a durut spatele fix pe coloana, dar asa am avut si la prima sarcina dureri de coloana cumplite.
Oana si eu am mai facut prostiute pe acasa cu sotul, insa eu nu am sangerari, sau dureri (adica am niste dureri f vagi si extrem de rar)...
Ma duc sa mai citesc ceva pt examenul de joi, da mai revin la voi ca-mi sunteti tare dragi !
Sa fiti cumintele si sa nu va mai fie rau, greata sa nu mai aveti scurgeri sa ne fie bine la toateeeeeeeeeeee

Mergi la inceput