Mamici de iulie - august 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
CarlaV spune:
Cu placere, am inteles ca utrogestanul nu da efecte adverse daca il administrezi vaginal.
Jeni, te inteleg foarte bine, nu esti rea, dar ai dreptul sa ceri apreciere si grija. Eu sunt genul care nu sta la discutii cu oamenii pe care nu-i suporta, adica nu pierd timpul cu cineva. Problema e cu rudele, dar de o vreme am pus piciorul in prag si cu ele. Tu ai facut o gramada de eforturi pana acum si meriti sa nu fii stresata. Crezi ca poti rezolva ceva daca discuti cu sotul tau despre situatia asta ? El ar trebui sa fie in primul rand alaturi de tine si apoi de familia lui. Nu stiu situatia, incerc doar sa caut solutii...
Carla, 10+
Ioana75 spune:
Narcisa, bine ai venit!
Jeni, imi pare rau ca nu te incadrezi in legea noua, care se aplica de la 1 ian 2006. Nu ai fost nici in somaj in astea 6 luni?
Carla, niste nesimtit politicienii astia.
Subiectul nora-soacra cred ca e la mare pret in orice grup de mamici, pentru ca sint niste specimene care intr-adevar isi merita numele de socroshenie.
jeni71 spune:
Carla V da, chiar asa voi renunta la masina mea cand o sa mearga si tariceanu cu transportul in comun. Pai draga mea care e diferenta intre Tariceanu ca ne spune asta si Ceausescu ca ne dadea rational tot? Niciuna. Tariceanu sa-si tina gura aia mai laes ca nici macar o operatie simpla nu si-a facut-o in Romania ci in strainatate. Asa ca..........m-am lamurit. Iar dragutii de ei doar in Touareg-uri pot circula iarna? si probabil modelul cel mai scump full option, ca deh nu e pe banii lor. Doar unii nici nu stiu sa foloseasca PC-urile da si-au tras laptoape ca deh da bine la imagine. Sau pardon, le folosesc pe yahoo messenger, cum l-au aratat pe M Mitrea in ceva sedinta povestind pe messenger cu ceva coleg si-o barfeau pe-o tipa din ceva partid. Bun asa pe banii statului sa povestesti pe mess, nu? Vreu si eu servici d-asta ma duc stau pe mess si pe forum toata ziua si iau salariu.
Si da statul ocroteste familia asa zice nenea ala cand ne cununa, da nu zice cum ocroteste familia...............si cand o ocroteste...........vorbarie goala tot.............
jeni71 spune:
Carla V multumesc mult de sprijin, uneori parca ma lovesc de un zid cand incerc sa vorbesc cu el. Ce zice maica-sa e sfant ! Si apropo de solutia data sa incerca sa stea el in concediu nu se poate ca abea a fost numit in postul asta, si nici nu e genul care sa se zbata enorm pt familie, mai bine lasa de la el la servici , insa nu si acasa face asta mereu...
Ioana 75 nu am fost in somaj pt ca atunci cand am aflat ca voi pleca din buc am incercat sa ma transfer de la banca unde lucram in Tg Mures si mi-au zis ca nu au posturi si ca nu au ce varianta sa-mi ofere decat desfacerea ctr de munca cu aocrdul partilor, asa ca nu pot beneficia de somaj................situatia nu e asa simpla. Si de cand m-0am mutat aici am incercat sa gasesc de lucru si nimic . Nici nu mi-am imaginat ca voi face un bebe, imi iesise complet din minte asta, ca ma chinui de 2 ani sa mai fac un bebe, imi si luasem gandul ...
CarlaV spune:
Jeni, ma bucur sa ti-ai pastrat simtul umorului. Evident ca au Tuareg Full Option, din cate stiu Tariceanu il are si blindat, deh, comanda speciala pentru marele si pretiosul om al statului degeaba. Diferenta intre cei de acum si Ceausescu...? Pai inainte nu-mi era frica sa ies noaptea pe strada, ai mei aveau salarii mici dar nu s-a pus problema vreodata sa li se para scumpa intretinerea, aveam sloganul "nici o masa fara peste", pe cand acum ne indopam cu chimicale, nu erau aurolaci la fiecare intersectie etc... Si macar Ceausescu mergea cu Aro care avea pe jos covorase cu motive nationale Nu dati cu pietre, stiu si partile rele ale comunismului, dar acum sunt prea suparata pe tariceni si altii ca ei ca sa le amintesc.
Nikole, au trecut de mult cele 6 ore, unde ai disparut ?
Carla, 10+
jadi spune:
Buna fetelor!
Va vaz tare active astazi si sincer imi place. Eu am inceput o perioada aglomerata la servici dar am citit asa din 2 in 2.
Cu lista cu prieteni dragi, stiu ca voi fi dura, dar consider ca nu ajuta nimanui sa contorizam pierderile... asta nu va aduce decat mai multa durere fetelor care ne-am parasit fara voia lor in plus poate creea disconfort fetelor care inca trec prin momente incerte.
Jeni, mai vorbeste inca o data cu cei de la sanatate, din cate stiu indemnizatia de maternitate/lauzie se platesc de la sanatate si e posibil ca si cea de 600 sa se plateasca tot de acolo!
Narcisa bine ai venit! Mai avem o mamica cu 2 copii acasa si unul pe drum!
Anculici nu stiu foarte exact dar stiu ca nu e bine sa ai papagali cat esti insarcinata... intreaba un veterinar evetual. Te asteptam sa te inscrii pe listuta noastra!
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
X-ray spune:
jeni chiar merita sa te lupti putin cu birocratia poate reusesti sa platesti din urma cu 3 luni,trebuie sa iei in calcul si o posibilitate de a naste la 8 luni.sau baga cartea de munca la o firma,ceva prieteni.si vei sta linistita 2 ani ,poate se elibereaza si un post acolo unde vrei tu sa te angajezi.
alina 7+
jadi spune:
alina.z mesajele tale intra mai greu pana vei trece de cele 10 moderate... eu a trebuit sa caut 2 pagini in urma sa vad ce ai scris... stai linistita pana joi si ai sa vezi tot ce vrei acolosha in burtica!
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
jeni71 spune:
jadi-cele 6 mil dupa care plang se dau de la primarie, mi-au zis clar cei de la pensii si de la sanatate. Asta e, asa ocroteste statul mama si copilul, asa vor sa creasca natalitatea. Ca una e sa ai 2 mil si alta e inca 6 peste celelalte 2. Poate deja stresez, nu e vorba de bani insa e aberant. Lasa-ma sa-mi achit singura din urma tot si e ok. Dar daca eram la o firma unde mi se retineau impozitele si nu se varsau la stat , cum era ?
Alina. a ma gandisem la varianta asta, insa luanr se depun declaratii nominale cu anagajatii indiferent ca au 2, 4 sau 8 pore lucrate conform contractului de munca. Asadar la ziua de azi maxim la noiembrie ma pot angaja.......
Carla V ai perfecta dreptate cu ce spui, au fost si bune si rele pe vremurile alea. Insa luand partile bune, oricine isi putea lua casa in rate, toti aveau servici, toti mergeau in concediu, iar salariile erau cele reale trecute in cartea de munca, nu ca acum..........mai putem discuta pe tema asta zile, ani, milenii..........